推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:55 發表

對,是!XX......
佢對師兄你的印象也不錯呢
梗係啦!我都冇鹹濕過佢地任何一個,呢 d 傻人去邊處搵?
佢 4 隻野而3家期待緊我再番食,又可以 lur 我送小禮物啦!不過我唔會搵佢地啦,會搵 JOLIN or小蠻腰!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:59 發表

佢 4 隻野而3家期待緊我再番食,又可以 lur 我送小禮物啦!不過我唔會搵佢地啦,會搵 JOLIN or小蠻腰!
我諗緊我可唔可以張D 禮物放喺條褲度, 等佢地尋寶呢

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:59 發表

何解搵JOLIN OR 小蠻腰呢?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-25 00:02 發表

何解搵JOLIN OR 小蠻腰呢?
可以攬埋一舊,又可以胸頂胸,雀仔撞妹妹。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 00:06 發表

可以攬埋一舊,又可以胸頂胸,雀仔撞妹妹。  
師兄幾時去搵佢地?
等我叫佢地做足「防蘿蔔」措施!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-25 00:10 發表

師兄幾時去搵佢地?
等我叫佢地做足「防蘿蔔」措施!
小蠻腰同我好熟,唔洗啦,佢同我好合拍,我嘴佢佢都冇咋型。
JOLIN 就唔熟,因為未搵過佢,但以我既功力,一次應該可以搞掂佢。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 00:16 發表

小蠻腰同我好熟,唔洗啦,佢同我好合拍,我嘴佢佢都冇咋型。
JOLIN 就唔熟,因為未搵過佢,但以我既功力,一次應該可以搞掂佢。  
等候緊師兄你點樣征服JOLIN!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 23:53 發表

ching你喱種叫做種花,吾係採花呀h:" />
種完花,等佢開得最茂盛時就去採佢!

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-24 23:53 發表

竹師兄個銀斧都真係幾大下喎
好彩唔係比佢訓左好耐時間
如果唔係把銀斧再硬都會斷的!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-25 00:24 發表

等候緊師兄你點樣征服JOLIN!
我教佢玩一個遊戲,然後叫佢同你玩。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-25 00:33 發表

種完花,等佢開得最茂盛時就去採佢!
不過小心益左人,俾人起尾注

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 00:35 發表

我教佢玩一個遊戲,然後叫佢同你玩。  
教佢玩吹奏中樂,拎支簫比佢玩!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-25 00:37 發表

不過小心益左人,俾人起尾注
咁我唯有種第二朵花了

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-25 00:39 發表

教佢玩吹奏中樂,拎支簫比佢玩!
妖~~你條鹹濕仔!

我果個遊戲個個囡囡都玩到嘻哈大笑的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 00:40 發表

妖~~你條鹹濕仔!

我果個遊戲個個囡囡都玩到嘻哈大笑的!
吹奏中樂可陶冶性情!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-25 00:47 發表

吹奏中樂可陶冶性情!
桃惹色情!

我想問下5朵金花是不是其中有2個係兩姊妹 thx

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-4-26 08:29 發表
我想問下5朵金花是不是其中有2個係兩姊妹 thx
係,兩 pair 是兩姊妹。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 09:22 發表

係,兩 pair 是兩姊妹。
琴日搵過冬瓜欣採耳,原來佢除左貪錢怪外係仲有一個表妹,是新來的沐足妹!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 07:31 發表

琴日搵過冬瓜欣採耳,原來佢除左貪錢怪外係仲有一個表妹,是新來的沐足妹!
沐足部就黎演變成乜乜幫、物物幫,閉門一家親。

將來去龍島點技師,部長可能會問你:「你要那個省的囡囡?」...「我們這裡有湖南、四川、河南、廣西.....」「你要喜歡食辣的囡囡?要懂種田的嗎?」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 11:01 發表

沐足部就黎演變成乜乜幫、物物幫,閉門一家親。

將來去龍島點技師,部長可能會問你:「你要那個省的囡囡?」...「我們這裡有湖南、四川、河南、廣西.....」「你要喜歡食辣的囡囡?要懂種田的嗎?」 :lo ...
而家響島內千其唔好得罪「湖南幫」!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 21:35 發表

而家響島內千其唔好得罪「湖南幫」!
湖南幫班人個個都刮緊我!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 22:16 發表

湖南幫班人個個都刮緊我!   
等我「棄暗投明」,爆你行蹤出來比佢地知先!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 22:20 發表

等我「棄暗投明」,爆你行蹤出來比佢地知先!
你鬥唔過我架啦,湖南幫全部黨員都比我收買哂!
佢地個按腳小箱子裡面一定有我送既信物。。。。
佢地唔會出賣我的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 22:28 發表

你鬥唔過我架啦,湖南幫全部黨員都比我收買哂!
佢地個按腳小箱子裡面一定有我送既信物。。。。
佢地唔會出賣我的!
甚麼!?連最後的!X^也難逃你魔掌!?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。