推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 22:30 發表

甚麼!?連最後的!X^也難逃你魔掌!?
湖南豬除外!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 22:34 發表

湖南除外!
豬流感

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 22:34 發表

湖南豬除外!
師兄,咁你下一個要搵的TARGET(OR下一個受你魔掌的「受害者」)會係邊個囡囡啊?

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-4-27 22:37 發表

豬流感
係呀!所以暫時唔好去沐足呀,好多豬呀。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 22:38 發表

係呀!所以暫時唔好去沐足呀,好多豬呀。
咁去邊好

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-4-27 23:06 發表

咁去邊好
過埋五•一先算啦。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 23:59 發表

過埋五•一先算啦。
蘿生五一那個星期會唔會上去玩呢??

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-28 00:03 發表

相信不用等到五一,佢這兩天又會出動了!

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-28 00:03 發表

五•一果日去宿營。
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 22:38 發表

師兄,咁你下一個要搵的TARGET(OR下一個受你魔掌的「受害者」)會係邊個囡囡啊?
我要 target 四月份「十大殺手」上面果 d 。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-28 00:12 發表

五•一果日去宿營。

我要 target 四月份「十大殺手」上面果 d 。
咁師兄就TARGET殺手之王!X@吧!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-28 00:14 發表

ching 千祈吾好試,你隻雀好易俾佢玩謝呀
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-28 00:16 發表

ching 千祈吾好試,你隻雀好易俾佢玩謝呀
等蘿蔔兄試試,
睇下我們的「百寶袋大俠」點樣激戰「聾島殺手之王」!一定非常精彩!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-28 00:14 發表

唔制,唔靚既。我試普通沐足殺手 @X*

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-28 00:20 發表

唔制,唔靚既。我試普通沐足殺手 @X*
普通沐足殺手應該是@X(才對!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-28 00:22 發表

普通沐足殺手應該是@X(才對!
係啵,記錯添,爭 d 賴野。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-28 00:27 發表

係啵,記錯添,爭 d 賴野。  
ching可能錯有錯著呢?
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-28 00:32 發表

ching可能錯有錯著呢?
那個是野性囡囡,很好玩的!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-28 00:36 發表

那個是野性囡囡,很好玩的!
話時話,你係未一個普通牌沐足妹都未試過,只試皇牌?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-28 00:44 發表

話時話,你係未一個普通牌沐足妹都未試過,只試皇牌?
以前試過幾次,但基本上試的都是PIG PIG;
自此便不敢再試普通牌!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-28 00:46 發表

以前試過幾次,但基本上試的都是PIG PIG;
自此便不敢再試普通牌!
我都係,開頭食得太多豬,怕怕!所以而家去親都搵相熟部長推介,佢知我係教徙,唔食得豬肉,所以搵佢永冇失拖。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-28 00:50 發表

我都係,開頭食得太多豬,怕怕!所以而家去親都搵相熟部長推介,佢知我係教徙,唔食得豬肉,所以搵佢永冇失拖。   
最近留意到有幾個普通牌都幾OK
有時間小弟會一試!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-28 00:52 發表

最近留意到有幾個普通牌都幾OK
有時間小弟會一試!
兩個星期前都試過普通牌,又係玩得放的,其中一個是 !X%,很瘦的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-28 00:53 發表

兩個星期前都試過普通牌,又係玩得放的,其中一個是 !X%,很瘦的。
想試下冬瓜欣個表妹,聽說身材不錯,都幾姣的!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-28 00:55 發表

想試下冬瓜欣個表妹,聽說身材不錯,都幾姣的!
會唔會貪錢架?咩號碼呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-28 00:59 發表

會唔會貪錢架?咩號碼呢?
這個就不知道了,
她的號碼,就是2個最靚的採耳妹的號碼合在一起

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。