推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 00:45 發表

哇!咁偉大!
咁我可要告訴給!X*,話有位LOUIS師兄願意食哂佢身上的毛毛,等佢感動一下啊!
好一個毛終身有屈靚女!x*,師兄吾好再蝦人喇,會有報......應嫁,餐餐都要食海膽壽司拿,
好一個
LOUIS師兄,佢不食海膽,誰食海膽呢,太偉大囉
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 00:49 發表

你有冇學定點摺千紙鶴呀?

唔識摺點同 !X* 溝通呀?

比多小小 tips 你:

她鐘意之顏色:藍、粉紅

你可以著呢 d 顏色既衫,扮成一隻千紙鶴去見佢。
師兄你點知呀,吾通佢條under 係咁 colour

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 00:59 發表

你咁做,你肯定成為一隻仙鶴。(瓜得)

你唔識摺都冇問題,你去文具店花幾呅買一包彩紙,去到叫佢摺。
蘿蔔師兄,我明天買,後天去ca

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-18 01:02 發表

師兄你點知呀,吾通佢條under 係咁 colour
佢條 under 黑色!著住果套工衣,一坐係就一眼睇哂。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 01:05 發表

佢條 under 黑色!著住果套工衣,一坐係就一眼睇哂。  
十個有九個囡囡都著黑色的!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-18 01:00 發表

好一個毛終身有屈靚女!x*,師兄吾好再蝦人喇,會有報......應嫁,餐餐都要食海膽壽司拿,
好一個LOUIS師兄,佢不食海膽,誰食海膽呢,太偉大囉
咁小弟咩壽司都唔食,減肥!

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 01:04 發表

蘿蔔師兄,我明天買,後天去ca
師兄,你準備好明天行裝未?幾點到龍島?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 22:29 發表

師兄,你準備好明天行裝未?幾點到龍島?
\

LOUIS準備好你的手工紙未!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 22:36 發表
\

佢可能買隻烤乳鴿上去當鶴送比 !X*。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 22:38 發表

佢可能買隻烤乳鴿上去當鶴送比 !X*。  
聽小道消息說︰最近有個本地人喜歡找上五花中最好的兩朵上鐘,然後磨足幾粒鐘後就買佢地全日鐘,等兩花可以提早收工!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 22:40 發表

聽小道消息說︰最近有個本地人喜歡找上五花中最好的兩朵上鐘,然後磨足幾粒鐘後就買佢地全日鐘,等兩花可以提早收工!
咁大手筆,仲要邊其他人洗腳機會都抹殺埋

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 22:40 發表

咁即係真正「助養」佢地啦,係未 !X* 與 !XX?

咁佢地肯定可以做三甲殺手啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 22:46 發表

咁即係真正「助養」佢地啦,係未 !X* 與 !XX?

咁佢地肯定可以做三甲殺手啦!
全中!
試過連!X*個家姐都有這樣子!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 22:49 發表

全中!
試過連!X*個家姐都有這樣子!
!X* 個家姊果類,有人會幾鐘意的,塊面圓圓的,傻傻地,不胖,皮膚滑,胸前唔累聚,又唔太聰明,又聽話.......

不過我都係鐘意 Jolin 果 d 傻氣與勁索身材。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 22:36 發表
\

蘿蔔師兄,幫一幫我!
手工紙我準備好,還有一份小禮物,己約好她明天4點...但
頭先我打去明xx找殺手之王,佢,真係x佢,完全聽唔明廣東話和我的唔喊唔淡普通話,佢講極都唔明,攪到我
仲話線路線忙,........

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:00 發表

蘿蔔師兄,幫一幫我!
頭先我打去明xx找殺手之王,佢,真係x佢,完全聽唔明廣東話和我的唔喊唔淡普通話,佢講極都唔明,攪到我
哇!師兄果然萬事俱備,看來對明天與!X*的約會充滿信心啊!

引用:

本地人即係東莞人?咁有$,各位師兄會唔會咁做?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 23:02 發表

哇!師兄果然萬事俱備,看來對明天與!X*的約會充滿信心啊!
竹人師兄
如果我有咁多$就好啦,可以買更多的歡樂

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:02 發表

買全日鐘的錢夠同5個囡囡玩2粒鐘!!
我寧願咁玩好過!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:05 發表

竹人師兄
如果我有咁多$就好啦,可以買更多的歡樂
師兄已約了!X*了!?
她有沒有說些什麼啊?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:02 發表

我當然吾會喇,除非有下文,洗咁多$我可以助養好多隻.....豬囉,師兄祝你明天路路暢通,有心有力

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 22:54 發表

!X* 個家姊果類,有人會幾鐘意的,塊面圓圓的,傻傻地,不胖,皮膚滑,胸前唔累聚,又唔太聰明,又聽話.......

不過我都係鐘意 Jolin 果 d 傻氣與勁索身材。   
皇牌豬中暫時係咪得JOLIN擁有這MODEL身材!?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:00 發表

蘿蔔師兄,幫一幫我!
師兄,你求其買 d 兩、三呅既彩紙,然後上去在房內比佢,叫佢摺。你可以話:「係上星期送彩紙比你果個客人叫我看問你,看看你是否真的懂得摺千紙鶴。」....你唔好咁重手送禮物比佢,2 元店果 d 得啦!

明豬殺手之王是完全聽不懂白話的!你可以發短訊比佢嘛!不過你打去前台都冇用,又係雞同鴨講,除非你搵到哨牙珍,她能說流利白話。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 23:08 發表

師兄已約了!X*了!?
她有沒有說些什麼啊?
今日send 左個message給她....我以為佢己經唔會再覆我.
好似過澳門買大小咁,好緊緊緊張....等左一會兒
終於都覆我..佢話:"噢......那..你來吧"
心情才定下來少少

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 23:07 發表

買全日鐘的錢夠同5個囡囡玩2粒鐘!!
我寧願咁玩好過!
如果,我係話如果買佢地一日鐘,要幾$

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。