推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 10:11 發表

係喎,落雨喎!要帶多對襪去換先!
今日濕到我PK 呀
拎左襪都無X 用

今日黑仔到爆的CA 之旅.....

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 14:19 發表
Live report from LDH,  小甜甜 is with me since 1pm.  Ha ha.
The rest of ching please wait for a while.

When in LDH, you can choose room 301-312.  There is a unsecured wireless connection somewhere ...
小甜甜靚女嗎?有沒互動?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 19:32 發表

jacky師兄
推拿跟沐足有咩大分別?
推拿過夜要俾多幾錢?
沐足就係你所知果d,
推拿就係波推再幫你打出來, 比多5草野就有得吹出來

過夜一般去幾個場唔洗加錢

黃金豬,天地.美勵灣  其他都係加幾十蚊

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-23 22:45 發表
等待141師兄的報告

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 23:38 發表

小甜甜靚女嗎?有沒互動?
小甜甜是靚女,但是也太沒有互動的吧。有一點失望。不會再和師兄爭了。哈哈。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-23 22:41 發表

今日濕到我PK 呀
拎左襪都無X 用
落雨天上 ca,你可以唔著底褲..也不要著襪....

施主......本來無一襪,何處惹人衷?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-24 08:59 發表

落雨天上 ca,你可以唔著底褲..也不要著襪....

施主......本來無一襪,何處惹人衷?  
我上次都係著對水上運動鞋,唔駛著襪,擦乾淨對腳就得,
人字施唔係咁好
唔著底褲唔係咁好,頂住頂住咁唔舒服,除非唔想有特別服務,否則要著底褲
否則囡囡見到咁會出現不好的反應的

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-23 22:45 發表
師兄點黑仔法呢?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-24 22:58 發表

師兄點黑仔法呢?
咪就係搵唔到小甜甜囉
去到明豬又全軍覆沒,輪牌個囡囡又麻麻喎
隻腳又濕左成日

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-24 23:08 發表

咪就係搵唔到小甜甜囉
去到明豬又全軍覆沒,輪牌個囡囡又麻麻喎
隻腳又濕左成日
搵唔到小甜甜,咁最終搵左邊個按?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-24 23:10 發表

竹人師兄尋日有無睇豬walk,又無見到!x*?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-24 23:12 發表

竹人師兄尋日有無睇豬walk,又無見到!x*?
琴日有睇豬WALK啊!沐足囡囡大約得七、八個走,
!X*琴日返晚上7點,不過都有見到佢!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-24 23:10 發表

東亞

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-24 23:14 發表

下,咩可以返咁夜ge咩?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-24 23:22 發表

下,咩可以返咁夜ge咩?
休半日嘛!
凡休半日都係晚上七點先返工!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-24 23:24 發表

休半日嘛!
由7點到四點都成9粒鐘
半日?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-24 23:25 發表

由7點到四點都成9粒鐘
半日?
YUP
所以返晚班放半日係無乜SO.......
除非囡囡上早班(晚上七點返工,凌晨兩點下班)

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-24 23:24 發表

休半日嘛!
好多囡囡都鐘意咁樣休半日。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 09:43 發表

好多囡囡都鐘意咁樣休半日。
一個月有2個半日,1個全日休麻
有得抖梗係抖下啦 平時唔夠訓不突止
連女性最喜歡既SHOPPING時間都無

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 19:11 發表

一個月有2個半日,1個全日休麻
有得抖梗係抖下啦 平時唔夠訓不突止
連女性最喜歡既SHOPPING時間都無<====  因此,你同囡囡講 shopping 逛街,佢地就會好開心,話題好快打開。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 20:40 發表

我都想同亞邊個講"今日一起去shopping,好嗎?"

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 21:57 發表

我都想同亞邊個講"今日一起去shopping,好嗎?"
不過你講果時要拎住隻千紙鶴。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 21:59 發表

不過你講果時要拎住隻千紙鶴。  
約邊個邊個!?^嗎?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-24 23:14 發表

當時 陪着採耳xx!看秀的是否就是竹人師兄?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。