推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-2 23:43 發表

喔?師兄,你可以提早成個月去CA了?
幾經波折,同老細差不多反怡咁滯才攞到4日假,
....錯,我friday走上ca去找尋令louis很掛記著的女神一號
希望佢見到我唔好又係呢幾句
"呀,係..你""係呀""咁呀...那你等我一下""噢"
改成
"喂,你好,很久不見了""係呀""那你等我準備一下好嗎?"

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-2 23:52 發表

幾經波折,同老細差不多反怡咁滯才攞到4日假,
無....錯,我friday走上ca去找尋令louis很掛記著的女神一號
希望佢見到我唔好又係呢幾句
"呀,係..你""係呀""咁呀...那你等我一下""噢"
改成
"喂,你好,很久 ...
師兄,咁你呢四日假都響CA玩啊?
溫馨提示︰你的女神一號最近返早班,所以要中午十二點就好去MARK佢!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-2 23:55 發表

溫馨提示︰你的女神一號最近返早班,所以要中午十二點就好去MARK佢!
洗唔洗我聽日去搵愛神一號,買通佢,叫佢背熟果幾句對白?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-2 23:55 發表

不...行,我要先去名豬找她.....smoking girl

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-2 23:56 發表

洗唔洗我聽日去搵愛神一號,買通佢,叫佢背熟果幾句對白?  
麻煩師兄請女神一號背
"唔好...停...唔好..停"
"哎媽爹"
前後加埋都係6個字,應該不難吧

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-2 23:59 發表

麻煩師兄請女神一號背
"哎媽爹"
由我親身上陣,用BODY LANGUAGE去教佢!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-2 23:59 發表

麻煩師兄請女神一號背
"哎媽爹"
我驚佢會講...

"唔好!唔好!......快停手!"
"他媽的!"

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-3 00:03 發表

我驚佢會講...

"唔好!唔好!......快停手!"
"他媽的!"   
我都想教佢講廣東話,
"我鐘意妳"
我覺得she最靚的是her nose and smile

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-3 00:19 發表

我都想教佢講廣東話,
"我鐘意妳"
我覺得佢會學講「你呢個鹹濕仔!」

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-3 00:19 發表

我都想教佢講廣東話,
"我鐘意妳"
我冇留意,我淨係留意佢中路同埋下路。

引用:

我都想教佢講廣東話,
"我鐘意妳"
師兄你聽日去 ca 要小心 d ,刮緊颱風,唔好放雀。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 22:37 發表

師兄你聽日去 ca 要小心 d ,刮緊颱風,唔好放雀。
而家刮颱風咁勁??!!
風的強度去到點呢??

我仲諗住星期六都去CA的

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-4 22:41 發表

而家刮颱風咁勁??!!
風的強度去到點呢??

我仲諗住星期六都去CA的
睇過一些國內網,佢地講得好嚴重,是中央捕快奉命行事的。有部份些場在打風期間唔提供桑拿。今次風眼見 ca。有一些大陸的囡遊討論區認真到暫時關閉。

如果去洗腳應該冇問題既,洗雀就唔好。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 22:47 發表

睇過一些國內網,佢地講得好嚴重,是中央捕快奉命行事的。有部份些場在打風期間唔提供桑拿。今次風眼見 ca。有一些大陸的囡遊討論區認真到暫時關閉。

咁我的神周九號做定期維修算,唔升空了

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-4 22:53 發表

咁我的神周九號做定期維修算,唔升空了
星期六果個 seminar 係未如常?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 22:47 發表

對小弟影響不大,我都係好正經咁去洗腳的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 22:59 發表

星期六果個 seminar 係未如常?  
應該會去的,今次難得咁正經洗腳唔洗雀囉
等我一改作風,點D 藝術品睇,增加自己的藝術修養

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-4 23:01 發表

應該會去的,今次難得咁正經洗腳唔洗雀囉
等我一改作風,點D 藝術品睇,增加自己的藝術修養
一人拖住一件藝術品,出席 seminar ,睇下邊件藝術品最正,最正果件有紀念品。

等我試下搵 Jolin (夠傻氣) 或者小甜甜 (夠清純) 做 partner 先。

bonego 師兄今次會唔會遲到呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 23:10 發表

一人拖住一件藝術品,出席 seminar ,睇下邊件藝術品最正,最正果件有紀念品。

等我試下搵 Jolin (夠傻氣) 或者小甜甜 (夠清純) 做 partner 先。

我其實想點你上星期的畢加索,因為佢比到我中學時候的灰

定係蘿生有其他提議

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 23:10 發表

講起藝術品,會唔會拖住畢加索會更加好呢?

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-4 23:22 發表

我其實想點你上星期的畢加索,因為佢比到我中學時候的灰

定係蘿生有其他提議
好在你冇點佢,否則你個心一定會好 .............................國寶級藝術品。
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-4 23:22 發表

拖住畢加索睇豬 walk,真係幾威架。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-4 23:22 發表

BTW 上次你係唔係見到件新的皇牌藝術品%X 呢??
唔知佢正唔正得過畢加索呢??

引用:

藝術品 seminar,各位師兄玩得開心d喎,恕我吾奉陪囉
會否俾埋d普通豬玩呀
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 23:27 發表

好在你冇點佢,否則你個心一定會好灰。 .............................國寶級藝術品。
係唔係好似睇清明上河圖咁唔可以出聲同更唔可以摸的
點灰法呀??你問一句,佢答一句??

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-4 23:28 發表

BTW 上次你係唔係見到件新的皇牌藝術品%X 呢??
唔知佢正唔正得過畢加索呢??
各有不同
%X樣子較精靈一點,
畢加索就係黛玉型美女

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。