推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

LOUIS長安1天遊

LOUIS長安1天遊

louis於20日19點才回到澳門,一路食飯,一路打報告,我的報告係會長氣少少,當睇小說咁睇啦thx

話說己經約好!x*19號見啦,心情大喜啦,18號晚差不多成晚都睡唔著,心想著,"有咩bonus呢"

5月19日
一早7點幾去了珠海,食個早餐,塔8點半去長安的大巴士去ca啦,途中經虎門大橋,很美麗,因是第2次見
坐呀坐呀,一路聽mp3,噢,終於到了,途中見到金x島,黃x口x等名勝,到了ca
心唸,現在的時間係11:15,咋晚先打個比x部長留名豬殺手之王係1點,嘩,咁早ge,但有蘿蔔師兄的錦"狼"之下,有地圖看,於是在金三角試下走去名豬,當然,途中都食左幾多支煙仔,因為實在太熱了,去到名豬11:45分,那豬客話未開門,要等多一陣,於是我同佢講x部長留了殺手之王給我,佢話x部長上晚班,於是叫我等一陣,10分鐘後,佢話叫我上房,於是就上去啦,我的房間在上樓梯旁邊的中間房,又等一陣,19號來了,嘩,她只比我少3歲,無錯,身材係勁,個樣本人覚得只係一般,嘩呀,開波啦,原來可以一黎就做升級版沐足,我都唔知,佢又唔講,佢以為好似松島咁2個鐘包打xx,按了一個鐘之後,佢又撩下撩下咁,都好痕,佢問我加唔加鐘,心想你攪到我咁,好難唔加喎,好啦,第2個鐘
佢話普通的無得xxj,我話下,咁架,要68蚊個d先有,心想你唔早講! 於是橫掂都係,豪d啦
佢用洗澡用的皂水同我xxx, 好快,佢的動作太快,我27歲仔都係第一次出的唔係白色,係small 邊,佢都嚇一跑,於是洗乾淨,再黎過,最後都成事..同佢傾左很多私人事,佢都有提及2位師兄

這時己經3點,!x* sms給我話有人留左佢
下,唔係嘩....我於是立即飛的去松島還回她sms:"我立即來"
去到,下層的房間,唔知點解無獨立厠所,3點半最掛念的!x*入來同我說...同我講
"是你呀!""係呀,係我呀""那你等我一下吧""噢"
之所謂話希望越大,失望越大!x*有點不開心,問佢佢又話無,我都不敢走近,於是同佢講等陣去睇走秀囉,佢話好,
我拿了一些手工紙給她,叫我幫我摺千x鶴...oh,,...即係摺天鵝,佢共摺了3隻給我,我也摺了3隻小動物給她,我也送了一些禮物給她,氣份才緩回少少,六點了,本身我己經比殺手之王攪過,身體有點累,但第一次同!x*睇,點都要精神d,那跳剛管舞的小女孩點解成日在我面前跳,佢知唔知佢影響視線架,睇下睇下,見到有一個著紅衫#)號,嘩幾靚,因無戴眼鏡,於是問!x*佢幾號,佢又答我,記住先,突然,佢話成日送小禮物的哥哥仔在她身邊再身邊,我用5隻手指示範即係中指,噢,一睹蘿蔔師兄
風彩,開心,!X*陪我睇我仲開心,扮都要扮到好型咁先,佢有face麻,師兄又送禮物給她,好野,咁多禮物,我差d想送前面的rose給!X*,話再加鐘..最後都落空,
!x*話走了,我都未來得及反應,佢和師兄己經消失得無形無踨,唯有懷著唔知點的心情返羅湖,再返hk la

相關搜索目錄: 小說

殺手之王提及左邊2位師兄?
殺王之王係幾奸架.......嘿嘿

ching抱住唔知點的心情返hk 睇黎好快就會再抱住頹奮的心殺再北上古城

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 20:16 發表
louis於20日19點才回到澳門,一路食飯,一路打報告,我的報告係會長氣少少,當睇小說咁睇啦thx

話說己經約好!x*19號見啦,心情大喜啦,18號晚差不多成晚都睡唔著,心想著,"有咩bonus呢"

5月19日
一 ...
呵呵~~~路易氏師兄,玩得真開心!

6:00pm 豬 walk 都幾多囡囡行,黑衫果 d 桑拿冇個正。 ...紅衫妹妹仔我都有留意,你提果個號碼唔錯,幾靚女。

點解唔比支[attach]1019099[/attach]!X* 呀?我仲以為你會比佢。 ...我趕時間,同我深圳 office 既同事一齊急急腳走,只睇了豬 walk 六、七分鐘。行出去見到 !X* 一個人好孤獨咁一個人行,又唔見你陪,你搞乜呀? ...我送比佢果 d 彩紙,就係佢鐘意果種,你係未都係送呢類呢?

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 20:27 發表

6:00pm 豬 walk 都幾多囡囡行,黑衫果 d 桑拿冇個正。 ...紅衫妹妹仔我都有留意,你提果個號碼唔錯,幾靚女。

點解唔比支1019099!X* 呀?我仲以為你會比佢 ...
我6點幾走左,去搭7點車返深圳,回家

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 20:23 發表
殺手之王提及左邊2位師兄?
殺王之王係幾奸架.......嘿嘿

ching抱住唔知點的心情返hk 睇黎好快就會再抱住頹奮的心殺再北上古城
殺手之王只提及我覺得應該係竹人和蘿蔔師兄2位

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 20:43 發表

我6點幾走左,去搭7點車返深圳,回家
師兄,下次你再去松島,都唔知會係幾時之後既事,今次總算留下一個美好回憶,同埋拎左幾隻"鵝" 回家。( !X* 摺果 d 千紙鶴肥到死 )

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 20:48 發表

師兄,下次你再去松島,都唔知會係幾時之後既事,今次總算留下一個美好回憶,同埋拎左幾隻"鵝" 回家。( !X* 摺果 d 千紙鶴肥到死 )
紅色衫係淼拿女?
係,無錯,你講得啱,佢係陪我看走秀,我己經很開心了,只要係佢親手接,我會照單全收,

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 21:02 發表

紅色衫係淼拿女?
係,無錯,你講得啱,佢係陪我看走秀,我己經很開心了,只要係佢親手接,我會照單全收,
你同佢都總算有緣啦,開心左幾個鐘,不過千祈唔好沉........................

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 21:10 發表

你同佢都總算有緣啦,開心左幾個鐘,不過千祈唔好沉........................  
我一見到!x*個樣,唔知點講
師兄話沉的意思係以後去ca只找她一個....?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 21:18 發表

我是說沉船。

你已經有第一期沉船徵狀。

原來你鐘意這類型的女孩。下次你再去,如果!X* 已離開松島,可以叫竹人師兄推介一個同類既囡囡給你。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 21:18 發表

唔係咁簡單

羅拔ching又渡左一位ching成仙啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 20:27 發表

點解唔比支1019099!X* 呀?我仲以為你會比佢 ...
龍島d sn女真係無個正,
不過係我初到貴境時有一個sn mm 唔高唔矮唔肥唔瘦 但係樣子及胸前都好突出
令我大開眼界!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 21:21 發表

唔係咁簡單

羅拔ching又渡左一位ching成仙啦
唔係掛,我教一個大好青年摺千紙鶴,用正途溝女,咁環保,做福淫群呀!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 21:23 發表

龍島d sn女真係無個正,
不過係我初到貴境時有一個sn mm 唔高唔矮唔肥唔瘦 但係樣子及胸前都好突出
令我大開眼界!
點解唔比支1019099!X* 呀
1019099 係咩?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 21:40 發表

點解唔比支1019099!X* 呀
1019099 係咩?
[attach]1019249[/attach]

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 20:16 發表

5月19日
一 ...
師兄總算回來了!
!X*今次比你的感覺如何啊?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 20:44 發表

殺手之王只提及我覺得應該係竹人和蘿蔔師兄2位
一定唔會係小弟!
小弟從未試過搵過明豬國的殺手之王!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 21:52 發表

師兄總算回來了!
在豬 walk 場上...........我見到 !X* 冇乜表情,路易士師兄就好開心。

係喎,路易士師兄有冇同!X* 有任何互動呢

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 21:29 發表

唔係掛,我教一個大好青年摺千紙鶴,用正途溝女,咁環保,做福淫群呀!  
師兄,你都教埋我摺千紙鶴溝女女啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:05 發表

師兄,你都教埋我摺千紙鶴溝女女啦!
妖~~~你邊洗靠呢 d 技倆呀!

你扮一隻鴨入場咪得囉!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 21:52 發表

師兄總算回來了!

還好吧,佢應該會記得louis,thx師兄有心

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 21:54 發表

一定唔會係小弟!
小弟從未試過搵過明豬國的殺手之王!
佢話有個十分靚仔的人找她,找想除左你...should be no people wor...!!!

引用:
,見到有一個著紅衫#)號,嘩幾靚,因無戴眼鏡,
紅衫的囡囡係咪那個高高瘦瘦,長頭髮,眼大大的SN囡囡啊?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 22:02 發表

在豬 walk 場上...........我見到 !X* 冇乜表情,路易士師兄就好開心。  
我猜想!x*......她到了流量多的日子吧,所以她在房間都不太開心,比我上2次見她都還要cool

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。