推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

銀之泉

引用:
原帖由 骨精榮 於 2009-7-29 21:34 發表
我 [骨精榮] 剛剛去完 "銀之泉",

呢間係正骨 SPA 場, 千萬別有非份之想,
雖則做 SPA 時, 由於療程需要全身護理,
I wish to try this SPA next week. But before I go, can any Ching give me some guide for I hav'nt go to SPA 場 before.
1. Need I bath before SPA.
2. Is the BG leading and serving me through the SPA then massage

THX

相關搜索目錄: SPA

引用:

起我未講報告之前, 想講返 D 中肯小小既野,
我睇番上幾個 post 發覺呢度既會員有先入為主同唔得客觀既思維,
正所謂, 學無前後, 達者為師, 舊會員講既野就有公信力, 新會員講既就 ...
C-hing,

You are seem as promote this company as advertisment. You just registered this chat forumn yesterday only . How do you have some experience on massage field

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-29 18:49 發表

又唔需要間間都要邪嘅,大熱天時,做個Spa,冲個靚凉,再揼番兩粒鐘,亦係一樂也.

經驗話比我聽: D囡囡一行開邪,就會冇乜心機揼骨,到時又會少一間relax好去處.
大熱天時,做個Spa,冲個靚凉,再揼番兩粒鐘,亦係一樂也,不過,大熱天時,做個Spa,冲個靚凉,再揼番兩粒鐘,再加上一些含情脈脈的互動,更加樂上加樂;你老人家經驗話比我聽: D囡囡一行開邪,就會冇乜心機揼骨,是泛指大部分正骨囡囡,我同佢地傾過,佢地話如果肯行邪骨,做乜要揼到身水身汗,不過,只要捉到囡囡心魔,咁就有好多例外。
補充一句,我對正骨囡囡要求好高,要我翻啅的除骨技外,仲一定要靚,我不是骨精,我是一個專業按摩師,是專業,不是職業。
本人澄清,我雖然去過銀之泉,但上述情況同銀之泉冇關。

引用:

我睇番上幾個 post 發覺呢度既會員有先入為主同唔得客觀既思維,
正所謂, 學無前後, 達者為師, 舊會員講既野就有公信力, 新會員講既就 ...
亞叔父, 你係我地前輩, 一定撑你既,
你又講得好啱, 舊會員講既未必正確, 新會員講既又未必唔可信,
總之一句, 自己未試過就唔好咁快下結論,
骨場花款日日新, 資訊傳遞靠消息來源, 理得你係新會員定舊會員,
睇完有性趣咪去試唷, 話之你堅定流, 幾佰蚊咪當去飲茶唷,
使乜要話邊個信得過, 信自己就最實際,
叔父榮 => 我撑你
銀之泉 => 我來試
各會員 => 請勿插

相關搜索目錄:

嘩~~

呢期新人輩出喎

引用:
原帖由 ktboy 於 2009-7-23 22:37 發表
今天路經漢口道漢X大廈5/F (HMV對面) Tel #$*@((!@ 見到間新場(with SPA),便上去試下。(以前大部份都是在金馬倫和加連威一帶浦。)
呢間場格局走高尚路線,看來花了不少$ 裝修,Bathroom 像酒店,更沒有想過每間房都 ...
小弟未試過spa, 請問一般程序如何? 駛唔駛除哂衫做?

相關搜索目錄: SPA 裝修 酒店

昨日上去冇Spa房, 只係做咗90分鐘按摩, 去到見唔到其他BG但有空房, 幫我做個BG只是跑鐘, 臨走見到三、四間空房; 但只見有兩個BG, 見唔到有四、五個禁多呀!  可能TST開咗好多間, BG想自由D, 所以唔想做注場.

正骨?

引用:
原帖由 骨精榮 於 2009-7-29 21:34 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=7860842&ptid=278557][/url]

正所謂, 學無前後, 達者為師, 舊會員講既野就有公信力, 新會員講既就係信唔過,
要真正知道答案, 唯一途徑就係自己親自去試, 試後才有資格話人同批評人, 知道嗎? ...
引用:
原帖由 Baby-Q 於 2009-7-30 09:57 發表

亞叔父, 你係我地前輩, 一定撑你既,
你又講得好啱, 舊會員講既未必正確, 新會員講既又未必唔可信,
總之一句, 自己未試過就唔好咁快下結論,
骨場花款日日新, 資訊傳遞靠消息來源, 理得你係新會員定 ...
我又冇咁既意思喎, 你咪段章取義啦.
批評既說話, 係呢個貼中, 就更加只有亞叔父你寫過

事實只係JIMMY同KENSIR兩位之前確實介紹過唔少好野食喎,
表示支持又唔0岩?
唔通第一個貼就讚到間場天下無敵個D更可信?
況且我又冇否定其他師兄既評語及努力.
邊D師兄D料有幾堅, 大部份會員都應該心中有數.

我呢D偷跳男冇錢冇時間, 唔可能次次去試新野, 成本太高啦!
唯有信D經常有好介紹既師兄啦!
你地都未比到我睇你D料係咪經常都咁堅!
或者你地比多D好料大家,
到時我又會當你地神咁拜!

回復 60# 的帖子

睇番你會員登記日, 你好似都係日子不久新丁一名,
clarify, he's a new bird.  He's experience member

sorry, wrong type, ...he is not a new bird

引用:
原帖由 itplay 於 2009-7-29 23:04 發表

I wish to try this SPA next week. But before I go, can any Ching give me some guide for I hav'nt go to SPA 場 before.
1. Need I bath before SPA.
2. Is the BG leading and serving me through the S ...
其實洗乜問咁多丫,每一間都可能有少少唔同,去到d姐姐仔自然會續一引導你架啦

知唔知營業時間??? 係唔係通頂?  今晚飲飽後去按下都好!

個fd試過加公價費用有驚喜。
不過應承左佢詳情唔講太多。
亦正亦邪

引用:
原帖由 高射炮 於 2009-7-31 19:29 發表
知唔知營業時間??? 係唔係通頂?  今晚飲飽後去按下都好!
該店營業時間, 由中午開始至晚上十一時,
要早作預約安排, 並不設通宵服務.

昨天上去做spa, 環境幾好,裝修好肯落本.都好多客人.
見唔到傳說中的開心話事人mimi, (是否happy mimi )
不過我聽到佢把聲, 佢在隔離房幫客人馬沙廚.
會再去, 唔知book唔book到 mimi呢?

相關搜索目錄: SPA 裝修

收銀處見到部notebook

引用:

好心唔好扮老手教訓其他C兄,在此forum大把高人啦!你試一次就話100%正骨?
我在其他forum曾看過有關此SN之100min.$368 Spa加$100有VAS.亦正如有位C兄說並沒有百分百正骨之地方!只看你花多少時間及金錢而已!最啱聽就是自己去試試才可作準.

各位哥哥, 大家都係分享體驗與交流,
無需認真, 一切以和為貴!

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2009-8-1 10 :11 發表
見唔到傳說中的開心話事人mimi, (是否happy mimi )
會再去, 唔知book唔book到 mimi呢? :lov ...
I went to this sauna today and met Mimi. She is the bg who worked in Fortune Foot before.
She said she helped her sister to manage this sauna.

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-8-2 02:33 發表

I went to this sauna today and met Mimi. She is the bg who worked in Fortune Foot before.
She said she helped her sister to manage this sauna.
咁我可能同mimi有...............一面之緣喎

Wow! It looks like there are 'SPA WAR' in TST, rather than STAR WAR. At the end, the weakest one will eventually be phrased out!!

水療之戰直搗尖沙咀, 於汰弱留強情況下, 弱者將難以生存, 也必然會退出競爭,
將來既局面, 是以專業及豪華見稱, (場靚, 人靚, 服務好) 消費者們有福了.

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-8-2 02:33 發表

brother,which bg have you tried and please describe more about their services, thanks!

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2009-8-1 10:11 發表
會再去, 唔知book唔book到 mimi呢? :lov ...
咁邊個幫你做,做得好嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。