推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

銀之泉

回復 145# 的帖子

哈, 咁又可以再上去試過啦....

引用:
原帖由 garylock 於 2009-8-28 18:02 發表
yes, no need to comment further as it is obvious from this thread if you had read the posts in last 10 days.
Thanks bro garylock,
Completely understood after reading the previous posts

昨晚是我第三次去銀之泉水療, 距離 MiMi 既熟客指數還有一半既路程, 或許已知道自己未達標, 所以並無期望會得到 MiMi 的服務. 店內如常地繁忙緊張, 因我早已預約, 且得到 MiMi 細心的關照, 為我選來陀地妹靚女亞珊, 此女充滿青春活力, 且是位頗高挑的女孩, 乍看之下甚具靚模風采. 她的骨技應可照顧各階層人仕的需要. 日後必定會成為鎮店的焦點. 今回前去光顧, 除了有靚女服待之外, 另一驚喜發現就是 MiMi 與部份 BG, 不約而同地穿上短裙仔制服, 淺桃紅色裙外襯托著兩幅飄飄欲仙的紗廉, 配合貼身上衣, 頓時凸顯了女性優雅的美姿出來, 真的教人歡欣! 可惜地......為我服務的亞珊卻未有換上短裙制服, 要不然... 今晚我的眼福真不少唷.... 可喜可賀也. 待我的熟客指標到達後, 定必相約 MiMi 為我服務, 好讓我也能感受一下 "開心果MiMi" 的振攝威力.

相關搜索目錄: 水療

回復 153# 的帖子

c hing 講得咁正, 呢兩日都要去試下啦..

引用:
原帖由 Hymen2nd 於 2009-8-28 14:20 發表
CiCi is very shameful exaction.......
She has been fired.  
Look at your post, you seems the boss of銀之泉!

引用:
原帖由 longsomeone 於 2009-8-29 16:22 發表
Look at your post, you seems the boss of銀之泉!
Bearing in mind responsible for your comments.

Does anyone know whether Anna is still working in this spa?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-16 23:03 發表
昨日上去試左 ci ci, dup 算幾好, 樣都 OK, 但就應該唔止 25+ , 我估有30 啦. 同時表現都好假下. 本來全程都有講有笑, 以為可以番啅既. 點知埋單時竟然 r tips. OK, 一舊 啦. 點知佢竟然懶嗲咁話唔夠, 要多的.   ...
Totally agree CHing's comment !
I face same situation recently ! The Silver Spring's hardware is good, but the software (BG) is so bad !
Inform to Boss (Mimi ?),don't let the BG to play so obvious.
Be careful ! The Police will coming ! Then your big investment will lose .
What's a pity !

相關搜索目錄: Investment

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-29 10:51 發表
喂... ching,
我睇過你發既帖啦, 好多都好生鬼渦 , 真係要封你為我偶像先得 , 再次期待你既精采報告  .

引用:
原帖由 littlesiuduck 於 2009-8-30 02:40 發表

喂... ching,
我睇過你發既帖啦, 好多都好生鬼渦 , 真係要封你為我偶像先得 , 再次期待你既精采報告  .
每晚我也習慣地看看這個討論區, 有關 long_dum 兄既文章我也曾閱讀過, 其生動有趣的經歷, 確實令這裡生息不少, 封他為偶像也當之無愧.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-29 10:51 發表
long_dum 兄,
就我到過銀之泉水療三次的經驗來看, 共試了兩女 (首兩次為琪琪, 第三次為亞珊), 論青春外貌及身高, 確是亞珊較優勝, 但如果你要求擁有卓越骨技及穩重務實型, 則建議你選琪琪, 雖則... 琪琪身型較細小, 但骨技卻有大師級功架, 兼且人緣甚佳, 於本帖內曾被其他師兄們給予高度稱讚. 或許各人的觀感及需求也不同, 而我則較為著重於雙方是否能夠投契地互作傾談, 骨技反而為次要, 外貌則以順眼為合格. 偶然地遇到超級靚女, 當然是男人的至愛....  哈...哈... 關於你的不快經歷, 也略有所聞, 正因此事, BG 遭受解僱. 由此可見, 這裡紀律嚴明, 還是乖乖享受正骨水療吧! 幸而我只是前去享受休閒一刻鐘, 從不與其他服務拉上關係. 目前, 據觀察所知, MiMi 是甚得客人們的歡心, 因此也順理成章地成為大眾們的開心果, 相信... 經過時間的見證及熟客們的支持, 銀之泉必定能令客人銘記於心.

引用:
原帖由 PK-Wong 於 2009-8-30 06:34 發表

long_dum 兄,
就我到過銀之泉水療三次的經驗來看, 共試了兩女 (首兩次為琪琪, 第三次為亞珊), 論青春外貌及身高, 確是亞珊較優勝, 但如果你要求擁有卓越骨技及穩重務實型, 則建議你選琪琪, 雖則... 琪琪身型較細 ...
Brother Wong,you're a few good man !!!
Are you really try Ah Shxx ? Do you think she is mental disorder ?
I'm so scared for her behaviour !!!

引用:
原帖由 Schafer 於 2009-8-30 11:35 發表

Brother Wong,you're a few good man !!!
Are you really try Ah Shxx ? Do you think she is mental disorder ?
I'm so scared for her behaviour !!!
Hi.. Bro Schafer,
Don't praise me, I'm acting on their own.
I really have tried ah shxx, She is a talkative and emotional, and i understand your worry.
In the universal basis, everyone encounters will be different.

回復 160# 的帖子

多謝 PK-Wong c hing 俾面啦...不過如果個 BG 真係因為我係度公開左而被抄, 我都有的唔好意思添. 攪到打到爛左人個飯碗, 真係估唔到呢個場影力咁大. 下次都要寫得含蓄的先.  
遲的試完亞珊後再出包膠.

回復 164# 的帖子

Hi ~ long_dum hing,
此店近來常有新鮮臉孔出現, 據 MiMi 的推介, 下一位 BG 人選必試 YOYO, 是大場出身, 骨技應有信心保證. 今晚有空的話, 我也想去試試她的手勢, 也順道讓我趕快達標成為 MiMi 的熟客.

座言起行, 下晝就去左試亞姍. 係門口換鞋時, 靚靚 MiMi 同樣送上深溝一度作見面禮, 正!   MiMi 今次 俾左間水療房我用, 帶我入房後, 佢竟然俾左條 T-back 我換, 下, 唔係整估我呀? 拎住條 T-back 真係有的唔知點, 不過諗諗下換咪換, 還掂都未試過著 T-back, 試下又何防? 唔著都係咁啦. 可能仲方便一陣...... . 嘩, 但係條 T-back 真係好細喎, 定係小弟弟太大呢 ?  都包唔晒既, 呢個時侯 MiMi 拎左杯水入黎, 咁就差唔多俾佢睇晒全相, 哈, 衰妹佢仲笑到停唔到口.  好, 下次到我睇妳全相先得..
終於姍妹入黎, 果然係後生靚女. 但唔係我杯茶. dup 都可以啦, 不過仲有好多進步空間. 佢又真係幾多野講, 但係, 唔知點講呢, 佢講野好直, 但又好難捉摸, 隔左一陣, 佢又會問你 哥哥係咪呀, 原來佢又refer 番之前既野.. 真係有的 R 頭. 又成日話自己係  28 歲陀地, 但原來佢又真係 28 歲喎 (走時佢剛係門口俾緊的個人資料俾 MiMi, 見到佢張身份證影印本).  總括黎講, 中規中矩啦... c hing 想試新面孔, 係一個唔錯選擇.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-30 22:42 發表
座言起行, 下晝就去左試亞姍. 係門口換鞋時, 靚靚 MiMi 同樣送上深溝一度作見面禮, 正!   MiMi 今次 俾左間水療房我用, 帶我入房後, 佢竟然俾左條 T-back 我換, 下, 唔係整估我呀? 拎住條 T-b ...
CHing,
好精采同好詳細渦 ,

回復 166# 的帖子

Very interesting report ching!

I have visted there a few times and I am impressed with both the hardware and service. Mimi is a real happy nut. Here are my brief comments on the BGs I have tried:

Ah Kei - Pleasant looking. Friendly., talkative but not annoying. Good bone skill. Moderate force and great back-stepping! Worth viist again.

Lily - Look is average but if you care about real good bones then she is a good pick. Forceful but really relief my tension and stress. Head and shoulder massage is superb!

Wan Yin - A new girl just arrived and I am her first client. She is from Harbin. Sweet looking with some baby fat. Her voice is very soft and tender. Her force tend to be soft but make syou feel relax and comfortable. Not to eveyones's taste. I may try her oil pushing next time.

Mimi - She requested me not to write about her so I respectfully obey her order!

BGs I haven't yet tried: Yoyo and Ah Shan

回復 168# 的帖子

聽亞姍話 Lily 都炒左啦. 咁下次試下 Wan Yin 先.

回復 169# 的帖子

Longdum hing:

Mimi told me Lily is off for holiday but she will return. Don't know who is true.

MiMi told me, lily had been dismissal. She was often in shop watching this discussion area, because she did not understand english, writting to chinese would be more convenient for her.

引用:
原帖由 PK-Wong 於 2009-8-29 04:37 發表
昨晚是我第三次去銀之泉水療, 距離 MiMi 既熟客指數還有一半既路程, 或許已知道自己未達標, 所以並無期望會得到 MiMi 的服務. 店內如常地繁忙緊張, 因我早已預約, 且得到 MiMi 細心的關照, 為我選來陀地妹靚女亞珊,  ...
阿珊確實靚女, 謝謝師兄推介.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-31 23:04 發表
聽亞姍話 Lily 都炒左啦. 咁下次試下 Wan Yin 先.
long_dum 兄,
邊個叫 Wan Yin? 我去到讀英文既廣東話拼音比mimi知,
相近似既, 就只得一個叫 Wing Yee (廣東話拼音), MiMi 話佢叫 "泳兒",
淨係聽個名就引死人....  點知手骨仲好掂

引用:
原帖由 small-jj 於 2009-9-1 18:42 發表

long_dum 兄,
邊個叫 Wan Yin? 我去到讀英文既廣東話拼音比mimi知,
相近似既, 就只得一個叫 Wing Yee (廣東話拼音), MiMi 話佢叫 "泳兒",
淨係聽個名就引死人....  點知手骨仲好掂 :ver ...
Small-jj 兄, 我都唔知喎, 未做過, 見 Supreme c hing 話得, 咁咪想試下 lor. 試完再出包膠啦.

引用:
原帖由 littlesiuduck 於 2009-9-1 02:53 發表
MiMi told me, lily had been dismissal. She was often in shop watching this discussion area, because she did not understand english, writting to chinese would be more convenient for her.
I also think she has watched this forum la, otherwise how come c c was fried immediately. Need to write more general later.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。