推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 三日兩夜常平遊

回復 24# 的帖子

You would not take her back to hotel anyway, let 烈火 do the savor la. It is another 緣!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-6 00:29 發表
You would not take her back to hotel anyway, let 烈火 do the savor la. It is another 緣!
俾烈火執左 ... 那就是完了 ...
呢個 innocent 到連 dice 都唔識玩

回復 27# 的帖子

你玩左甘多年,仲有這份童真...係咪反璞歸真呀

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-8-6 11:51 發表
小的係 newbie ,重係好嫩

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-8-6 11:51 發表
小的係 newbie, 重係好嫩

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-6 12:01 發表

小的係 newbie, 重係好嫩   
anyway......由果個囡囡下海開始....差唔多決定左條路點行.....唯有希望佢俾個好D..0既男人執佢囉...

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-5 17:52 發表

第一晚果個都算善解人意。。。因為佢以前有個香港男友。。。。而且心口有肉。。。

第二晚果個人就比較簡單因為年紀不大。。。又聽話。。。做outdoor activity 女伴。。實在一流
第二晚果個好得哦, 帶我见識下? 同Kimchi太久, 又想吃野味了

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-8 00:03 發表

第二晚果個好得哦, 帶我见識下? 同Kimchi太久, 又想吃野味了
其實第二晚果囡囡...己经唔做哩行.......佢都個人覺得喜歡先過黎陪我......

very afraid`

引用:
原帖由 loongduo2008 於 2009-8-9 17:01 發表
  very afraid`
你驚D乜呢?

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-9 02:48 發表

其實第二晚果囡囡...己经唔做哩行.......佢都個人覺得喜歡先過黎陪我......
有福啊, 又有個囡囡喜歡你了, 又年輕又听話, 有福气有還運行, 恭喜

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-10 13:45 發表

有福啊, 又有個囡囡喜歡你了, 又年輕又听話, 有福气有還運行, 恭喜
都係緣份啫。。。不過年紀細。。思想未定性。。唔知跟得我幾耐。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-10 14:18 發表
都係緣份啫。。。不過年紀細。。思想未定性。。唔知跟得我幾耐。。。。
的确是缘分。。要碰到就碰到了。。我现在都是一切随缘。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-10 14:57 發表

的确是缘分。。要碰到就碰到了。。我现在都是一切随缘。。。
In the last few months, do not have luck to meet up any girl with feel..  Not even a target for SP..  Poor me..

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-10 15:34 發表
In the last few months, do not have luck to meet up any girl with feel..  Not even a target for SP..  Poor me..
Luck me..I have now 2 SP, one in CA and one in CP.....quite nice....

依家去松山湖我一下子都搵唔倒人陪我啦.因為臨走前已經將跑道深層地徹底清理咗一次,返之後暫時又未有飛機降落
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-8-10 16:35 發表
依家去松山湖我一下子都搵唔倒人陪我啦.因為臨走前已經將跑道深層地徹底清理咗一次,返之後暫時又未有飛機降落
甘你有無考慮下幫我睇住D細(路囡)呢?。。(上次同你講過下)。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-10 15:45 發表

Luck me..I have now 2 SP, one in CA and one in CP.....quite nice....
令人羨慕

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-10 17:19 發表

令人羨慕  
師傅。。你都唔差啫。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-10 17:19 發表
令人羨慕  
师傅你不知几多啦。。我羨慕你就真。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-10 16:45 發表
甘你有無考慮下幫我睇住D細(路囡)呢?。。(上次同你講過下)。。。。
西门兄甘就你搞松山湖啦。。而家有很多PAIR啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-10 15:45 發表

And one more LB le !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-10 17:41 發表
And one more LB le !!
讲紧SP嘛。。你而家也是两个啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-10 17:44 發表

讲紧SP嘛。。你而家也是两个啦。。。
any surplus and mcot? haha.

No la, I will find my own..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。