推介:| 嬰兒用品沙田 | Baby Product Shatin | cocoonababy | 兒童服裝 | 幼兒教育 | 兒童雜誌 | 嬰兒玩具 | 玩具 | 兒童產品 | 陪月 |

發新話題

[灌水] 湊仔版吹水樂園~~~

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-9-4 09:55 發表

京子 & 各位早晨~~~~~

巴寶...早

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-4 11:01 AM 發表

巴寶...早
版主午安!!

引用:
原帖由 KOG 於 2006-9-4 12:22 發表

版主午安!!
極品貴賓..積哥..午安

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-4 12:52 AM 發表

第一日返學矛乜野做..淨係學下排隊..
放小息..寫家課冊..我都有上班房睇佢上堂..
睇佢應該適應到..
最難咪就係要好早起身咯

本應星期六都要返..典豬晨早就發燒..
要 ...
我都仲未同佢傾到計,今晚一早又訓左喇...聽工人講,佢番學番得好開心

馬高仔冇事呀嘛?

京子 & 各位湊仔版既朋友

早上好~~~

引用:
原帖由 貓宇川 於 2006-9-4 22:05 發表
馬高仔冇事呀嘛?
尋晚八點零又發燒喎..
拔..食ed退燒藥又矛事~

今朝都矛事..繼續返學

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-9-5 09:12 發表
京子 & 各位湊仔版既朋友

早上好~~~
巴寶...早早~~

星期三既早上...開舖~~

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-6 10:09 AM 發表
星期三既早上...開舖~~
早晨京京 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-6 10:24 發表

早晨京京 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
咪公子..有禮)))

貴客到訪..有失遠迎...恕罪恕罪

早晨...大家好 !
我晨早醒左.一路做家務做到而家...好攰呀

引用:
原帖由 貓宇川 於 2006-9-6 11:06 發表
早晨...大家好 !
我晨早醒左.一路做家務做到而家...好ロr
嘩!小川..乜你放假都貢勤力架..

係我就會訓晏D

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-6 11:25 AM 發表

嘩!小川..乜你放假都貢勤力架..

係我就會訓晏D
尋日唔係放假..係番晏..夜晚11點幾先番到屋企
今日就真係放假喇,不過都係咁早醒左

又落雨既星期四~~~

各位早晨

兩位版主, 借個位用o下.....

題目話就話係 Baby break dance, 但個個明明係阿笨黎既 (都係唔好咁講, 阿笨乖佢好多.... )

相關搜索目錄: Dance

引用:
原帖由 貓宇川 於 2006-9-7 08:33 發表

尋日唔係放假..係番晏..夜晚11點幾先番到屋企
今日就真係放假喇,不過都係咁早醒左

放假先黎落雨

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-9-7 09:51 發表
又落雨既星期四~~~

各位早晨
巴寶早...身體好..

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-7 09:54 發表
兩位版主, 借個位用o下.....

題目話就話係 Baby break dance, 但個個明明係阿笨黎既 (都係唔好咁講, 阿笨乖佢好多.... )

FiNUkDnDMFA
阿笨乖 定係 米仔 乖D啊

相關搜索目錄: Dance

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-7 10:48 AM 發表

放假先黎落雨
慣啦..次次都係咁

激屎喎啦...晚晚要直退燒藥..
煎朝腰同佢去hi 大夫先得

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-7 10:49 AM 發表

阿笨乖 定係 米仔 乖D啊
如果佢跳成咁, 我一定貢佢去做表演.....

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-8 07:23 AM 發表
激屎喎啦...晚晚要直退燒藥..
煎朝腰同佢去hi 大夫先得
小朋友發燒真係好煩.... 希望馬高仔快d好返....好返黎咪叔叔到同o者o厘仔玩....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-8 09:30 AM 發表

小朋友發燒真係好煩.... 希望馬高仔快d好返....好返黎咪叔叔到同o者o厘仔玩....
成日燒..係咪長骨呀..你知啦,佢都生得幾高下架喎~
不過我明白大人既心情既..一定係好擔心同好緊張
我個仔就少發燒,所以一d都唔高...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。