推介:| 嬰兒用品沙田 | Baby Product Shatin | cocoonababy | 兒童服裝 | 幼兒教育 | 兒童雜誌 | 嬰兒玩具 | 玩具 | 兒童產品 | 陪月 |

發新話題

[灌水] 湊仔版吹水樂園~~~

星期五啦

各位早晨~~~~~~~~

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-8 09:30 發表

小朋友發燒真係好煩.... 希望馬高仔快d好返....好返黎咪叔叔到同o者o厘仔玩....
講左成年..兩個小朋友都矛雞會見過

引用:
原帖由 貓宇川 於 2006-9-8 10:24 發表

成日燒..係咪長骨呀..你知啦,佢都生得幾高下架喎~
不過我明白大人既心情既..一定係好擔心同好緊張
我個仔就少發燒,所以一d都唔高...

佢長高係腳根痛..無試過發燒..
今日睇左話..d 咳去到氣管/
要食特效藥

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-9-8 11:10 發表
星期五啦

各位早晨~~~~~~~~
巴寶...午安~~

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-8 11:59 AM 發表

講左成年..兩個小朋友都矛雞會見過
隨緣啦, 而家小一, 重忙d添, 睇下遲d再安排安排

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-8 12:00 PM 發表

佢長高係腳根痛..無試過發燒..
今日睇左話..d 咳去到氣管/
要食特效藥
唉, 呢隻最煩, 好反覆架, 記住要食晒d特效藥, 唔好見佢好d就停藥...

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-8 12:55 發表

唉, 呢隻最煩, 好反覆架, 記住要食晒d特效藥, 唔好見佢好d就停藥...
 收到 MIKE SIR

星期一開舖

京子 & 各位早晨~~~~
本帖最近評分記錄
  • ※京子※ 體力 +40 有禮貌..抵俾分~~ 2006-9-11 10:15
  • ※京子※ 威望 +40 有禮貌..抵俾分~~ 2006-9-11 10:15

~開舖~

又涷又落雨既星期二

各位早晨~~~~

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-9-12 09:22 發表
~開舖~

又涷又落雨既星期二

各位早晨~~~~
巴寶...找神...凍到唔爽返工丫

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-12 09:32 AM 發表

巴寶...找神...凍到唔爽返工丫
唔係咁誇掛.....
遲d點算啊....
早晨大bra、京京!

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-12 09:39 發表

唔係咁誇掛.....
遲d點算啊....
早晨大bra、京京!

遲d咪帶埋個睡袋返工咯..

找神...咪咪

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-12 09:49 AM 發表

遲d咪帶埋個睡袋返工咯..

找神...咪咪
呢d天氣我覺得好正喎, 又唔太凍, 又唔太熱...著件薄薄地既外套岩岩好...

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-12 11:09 發表

呢d天氣我覺得好正喎, 又唔太凍, 又唔太熱...著件薄薄地既外套岩岩好...
今朝馬高仔話對腳姣凍丫..
米仔有矛投訴丫

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-12 11:14 AM 發表

今朝馬高仔話對腳姣凍丫..
米仔有矛投訴丫
又無喎, 不過今日要同佢去買番件白色外套(學校指定係白色) 等個潺仔防下身.

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-12 12:07 發表

又無喎, 不過今日要同佢去買番件白色外套(學校指定係白色) 等個潺仔防下身.
我果潺仔著左幾日啦

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-12 12:08 PM 發表

我果潺仔著左幾日啦
哎呀, 你要操fit下佢先得架.....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-12 12:53 發表

哎呀, 你要操fit下佢先得架.....
典操丫...又黃家拳丫

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-12 02:23 PM 發表

典操丫...又黃家拳丫
err......同uncle bus 玩佢至鐘意既................................ 跑山

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-12 15:35 發表

err......同uncle bus 玩佢至鐘意既................................ 跑山
即係著草唧

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-12 04:28 PM 發表

即係著草唧
都係運動之一o者....

相關搜索目錄: 運動

一個落雨斯濕既早上..開舖~~

一個一號風球 + 雷暴警告 + 黃色暴雨  既星期三早上

京子 & 各位早晨
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-9-13 09:19 發表
一個一號風球 + 雷暴警告 + 黃色暴雨  既星期三早上

京子 & 各位早晨
巴寶..早晨...安全到公司就唔好四圍走啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。