推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-20 15:54 發表
一於搵D大撚俾老婆嘆下先!
你諗清楚先好,比你老婆食大撚,食闊佢胃口,下次肚餓都唔搵你,要周圍搵大枝野食先夠飽!

回復 953# 的帖子

大小小老婆最都係4p,色色哥老婆最多都係5p,raymond98兄鵀拲C玩夠6p重內射埋添,呢期都係你老婆垂a軍喇!唔知重有冇師兄鵀拲C勁過raymond98鵀拲C呢?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-20 22:47 發表
我曾經試過玩七男一女,不過個女人唔係我老婆,果個女人好中意吞精,當有人屌到出野果時就可以除套係佢個口度射精,佢即刻全部吞晒,真係好鬼死正,果時都有幻想老婆係現場吞精架,真係諗起都鳩硬呀!
咁,你認為你老婆頂唔頂順7男輪流抽插呢?

7個就真係太誇張啦,真係俾人輪成晚輪到天光都未射完
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-20 23:09 發表

咁,你認為你老婆頂唔頂順7男輪流抽插呢?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-20 23:32 發表
你估真係個個都咁屌得咩!有好多屌幾十下就冇貨賣啦,除非有幾個好大條撚,如果唔係我認為我老婆一定頂得順
屌,即係唔得啦,要溝埋d老弱傷殘,同埋要屌幾十下就輪到下一位,一個就幾十,7個都唔夠一千下,我一個都得啦!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-20 23:44 發表

屌,即係唔得啦,要溝埋d老弱傷殘,同埋要屌幾十下就輪到下一位,一個就幾十,7個都唔夠一千下,我一個都得啦!
各位C Hing, 真佩服你地D老婆可以应付甘多个, 我老婆被一条友砌吾到半粒钟左右就变左成条死鱼。。滩系床到连大比都Mark开晒由得D精流出黎。。。系到透大气。。。

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-21 00:43 發表

各位C Hing, 真佩服你地D老婆可以应付甘多个, 我老婆被一条友砌吾到半粒钟左右就变左成条死鱼。。滩系床到连大比都Mark开晒由得D精流出黎。。。系 ...
係唔係你老婆年紀適應唔到太劇烈?
可惜我老婆就唔會玩

但去party見過有個女仔(bro帶出嚟)要比十幾個砌完,先至變死魚攤喺度
頭3個鐘仲好砌得,到3個鐘後先至比人小到冇晒力

原來呢到都有唔少分享女友的同好
我剛剛在徵友區開post搵人同我條女扑野都冇乜人信
各位如有興趣可以去睇下

P.S我條女18炸

引用:
原帖由 nasabug 於 2010-7-21 02:05 發表

係唔係你老婆年紀適應唔到太劇烈?
可惜我老婆就唔會玩

但去party見過有個女仔(bro帶出嚟)要比十幾個砌完,先至變死魚攤喺度
頭3個鐘仲好砌得,到3個鐘後先至比人小到冇晒力
我老婆三张都味到,不过上一次系佢第一次4P玩换妻游戏..仲系临时想缩沙过种。。。

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-21 15:20 發表
呢位師兄既故事可信度真係極低!玩多p既多數唔會搵朋友,唔驚會俾人趙完唱咩?但你既故事就梗係一D朋友呀,舊同事,細佬之類,希望呢位師兄講故事都應該合理小小,唔好咁犯駁先得架!
聽古就唔使駁古鵅A不過呢位raymond98師兄講鼣央A我係好多post都睇過,冇乜新意!

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-21 00:14 發表
講當然就天下無敵啦,可惜做就有心無力咯!
有冇力就試過先知,不過可能次次都唔同,要睇當時奰藿牷B當日自己麊牯A、心理,重有女方麊穛{等......。

唔知有冇幾會參加埋一份呢.......睇到你咁好真係想試下......

引用:
原帖由 hkgfjjfun 於 2010-7-21 17:41 發表
唔知有冇幾會參加埋一份呢.......睇到你咁好真係想試下......
呢度d師兄都係講自己老婆玩2p或多p儭g歷隉A如果你想試下咪搵你老婆玩下多p囉!

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-20 15:54 發表
一於搵D大撚俾老婆嘆下先!
搵大撚呀,pm 我啦,包你老婆滿意!

引用:
呢位師兄既故事可信度真係極低!玩多p既多數唔會搵朋友,唔驚會俾人趙完唱咩?但你既故事就梗係一D朋友呀,舊同事,細佬之類,希望呢位師兄講故事都應該合理小小,唔好咁犯駁先得架!
聽古唔好駁古
學你話齌,搵朋友同老婆搞可信性好低

和異性朋友玩多P多的是
但多數係出外旅遊同外國人玩; 或者個異性朋友只係sex partner,帶出去同人交換玩

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 01:06 發表
個個都話自己條撚大架啦!有冇相先,Post張係度俾大家評下係咪真係大撚先
咁,你認為幾長、幾粗先係大撚呢?

引用:
就係因為太多呢類故事,整到我叫老婆玩果陣比佢話我岸居,佢話網上d人吹水唔抹嘴喎,話我咁都好信重想學,d古仔都係假嘅

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。