推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-4 16:19 發表
對得耐,就萛香港小姐冠軍都會覺得悶 推車通常都係後入  點將對腳上膊
我真係唔明,後入唔係狗仔式咩?隋磻滶次}黎屌都應該叫推車,反而後入隋磻滶次}重難屌諢I

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-4 16:45 發表
而家你就話對住我老婆張相都硬晒,如果俾你扑得佢一百幾十次之後, 我諗到時我老婆光脫脫跪係你面前同你吹蕭,你都可能唔硬啦
你話冇咁大新鮮感就可能,應該唔會唔硬鵅A我都對左我老婆10幾年,佢一撘隻手埋黎我都硬啦!所以我頭先講見你老婆真人頂唔到5分鐘,如果屌左一百幾十次既咪可以頂到半粒鐘囉!

好似係,我攪錯  後入狗仔式揸住2隻腳好難發力,我同D朋友都鐘意揸住老婆條腰,.因為可以睇住老婆對大奶俾人用狗仔式砌時搖黎搖去
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-4 17:26 發表

我真係唔明,後入唔係狗仔式咩?隋磻滶次}黎屌都應該叫推車,反而後入隋磻滶次}重難屌諢I

咁你真係好野,我對住老婆5至6年到,真係開始一D俾佢吹都唔硬  但係對住其他朋友老婆就好易興奮硬晒
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-4 17:32 發表

你話冇咁大新鮮感就可能,應該唔會唔硬鵅A我都對左我老婆10幾年,佢一撘隻手埋黎我都硬啦!所以我頭先講見你老婆真人頂唔到5分鐘,如果屌左一百幾十次既咪可以頂到半粒鐘囉!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-4 17:34 發表
咁你真係好野,我對住老婆5至6年到,真係開始一D俾佢吹都唔硬h:" />  但係對住其他朋友老婆就好易興奮硬晒
快唔快硬好睇個人既體質,我自問體質都唔錯!你後面個句講左等於冇講,對住第2d女唔使講都特別硬啦,就算條女醜樣過自己老婆或女友!唔知d女人會唔會好似我地d男人咁,對住第2d男人會特別濕呢!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-4 17:47 發表

快唔快硬好睇個人既體質,我自問體質都唔錯!你後面個句講左等於冇講,對住第2d女唔使講都特別硬啦,就算條女醜樣過自己老婆或女友!唔知d女人會唔會好似我地d男人咁,對住第2d男人會特別濕呢!
其他女人會唔會就真係唔知 不過我就會囉..>"<
自己條仔對得耐左都會悶啦 反而有時識下其他人幻想下可能仲濕過同男友做

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-4 20:42 發表

其他女人會唔會就真係唔知 不過我就會囉..>"<
自己條仔對得耐左都會悶啦 反而有時識下其他人幻想下可能仲濕過同男友做
唔怪得咁多女人有老公或男友都去偷食啦!咁,妳想幾時試玩3p呀?一次可以試兩條jj同兩種性技巧,雙倍刺激!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-4 21:44 發表

唔怪得咁多女人有老公或男友都去偷食啦!咁,妳想幾時試玩3p呀?一次可以試兩條jj同兩種性技巧,雙倍刺激!
男人咪一樣會去偷食 無論男定女 對一個人對耐左此終都會悶既 XP
如果返黎搵到岩人既話應該就會試啦~
不過見你地講到話一個搞完就有另一個接力 好似會搞到好累咁
最驚搞到冇曬力返屋企ja

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-4 23:05 發表

男人咪一樣會去偷食 無論男定女 對一個人對耐左此終都會悶既 XP
如果返黎搵到岩人既話應該就會試啦~
不過見你地講到話一個搞完就有另一個接力 好似會搞到好累咁
最驚搞到冇曬力返屋企ja
使乜返黎先有得試呀,外國搵鬼仔重容易啦,不過你試完d鬼佬大支野返黎搵番中國人d小兒科,可能會冇咁過癮!
如果真係攪足一晚,d男都腳軟,我諗妳都起唔到身,重有,妳捱唔捱到成晚呀!

去海灘一定有,個衰婆都鐘意著三點式係海灘晒下身材
引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-8-5 11:52 發表

師兄呢排天氣都ok 有冇同老婆去沙灘玩下比班靚仔"目及" 下呢, 著住bikini 仲要去公眾沖身間度係咁沖身, 成班仔望住晒好爽架

我試過去旅行0係間房0既露台度曬太陽, 但要老婆除左個 top 黎曬, 我自己就除晒係度 ...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-5 16:09 發表
去海灘一定有,個衰婆都鐘意著三點式係海灘晒下身材
你老婆會唔會係沙灘睇D仔既泳褲大唔大包米架?會唔會睇到自己濕晒架?

咁又唔會,你唔好當我老婆真係絕世淫蕩姣婆  佢去沙灘話就話係想晒太陽,其實我知佢係想晒下佢身材  因為佢自己都知自己夠高同對波大
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-5 16:45 發表

你老婆會唔會係沙灘睇D仔既泳褲大唔大包米架?會唔會睇到自己濕晒架?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-5 17:02 發表
咁又唔會,你唔好當我老婆真係絕世淫蕩姣婆  佢去沙灘話就話係想晒太陽,其實我知佢係想晒下佢身材  因為佢自己都知自己夠高同對波大
咁咪引埋好多仔黎'吸'野,有冇'炸帝'走光呀?

咁又無,唔好當我老婆真係有暴露狂先得  佢都係想晒下平時辛苦KEET番黎既身材
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-5 17:25 發表

咁咪引埋好多仔黎'吸'野,有冇'炸帝'走光呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-5 22:22 發表
咁又無,唔好當我老婆真係有暴露狂先得  佢都係想晒下平時辛苦KEET番黎既身材
你老婆玩乜運動keep身材架?

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 mc.g 於 2010-8-5 22:32 發表

會~!
咁,你老婆有冇比第2個男人砌過呀,你有冇睇住呀?

佢係去健身會造運動,都幾密下,一星期2至3次
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-5 22:32 發表

你老婆玩乜運動keep身材架?

相關搜索目錄: 健身 運動

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-5 22:38 發表
佢係去健身會造運動,都幾密下,一星期2至3次
一星期2、3次都唔算多!睇你既身形都幾fit,你有冇做運動呀?

相關搜索目錄: 健身 運動

有,不過就無我老婆咁多
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-5 22:41 發表

一星期2、3次都唔算多!睇你既身形都幾fit,你有冇做運動呀?

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-4 23:05 發表 男人咪一樣會去偷食 無論男定女 對一個人對耐左此終都會悶既 XP如果返黎搵到岩人既話應該就會試啦~不過見你地講到話一個搞完就有另一個接力 好似會搞到好累咁最驚搞到冇曬力返屋企ja
冇力返屋企就在酒店睡,第二朝再來個morning Q,charge晒電再返咯

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。