推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-1 23:31 發表

嗯~ 我都覺女仔有時係會想試群交不過唔敢講出口...
好似我都好想試下3P (我係女)
可能係以前同ex 一齊睇AV 睇得多 覺得一次俾2男一齊搞好似好high咁
不過戈陣仲細, 唔敢同男友講話想試, 到依家就係SP唔肯試. ...
你可以同佢傾一下嗎。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-2 23:12 發表

如果女人試過2男1女鮋3p一定會上癮,即係一個人食過大左胃口、或好野,要回復番正常鮋食量或cheap鮋食物,肯定公懷念番當時happy鮋情景!不過我認為妳唔應該搵妳男友同妳一齊玩3p,因為妳話妳男友唔想,費事比佢誤 ...
其實戈個唔算係男朋友既.....算係SP啦
不過最衰佢又講過話唔鐘意我俾第個搞
搵人真係唔難啊 我覆完個post都已經有人pm話同我玩啦
不過自己又未試過3P 如果有個係識既話(好似SP咁)感覺上都安心D啦

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-8-3 14:27 發表
一齊屌有幾過癮姐,睇住佢比人屌至過癮(恥態)
我覺得如果3P入邊如果有個係識既 就因為佢知我平時係點
所以俾佢睇到我俾個唔識既人搞
一邊俾佢話我好淫蕩一邊又要我俾第個搞
會有種又羞恥既感覺但係會更加想要

咁正經?淨係影相就算? 影完自己打飛機?
引用:
原帖由 remyred1 於 2010-8-3 19:17 發表
我想做揸機影相果個

你想造中間個個,我都唔肯啦,唔好講笑
引用:
原帖由 fwl18 於 2010-8-3 20:13 發表

5係中間個個就得架la

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-3 22:41 發表

妳可以搵一個新既sp試單對單先,熟左先再搵多一個男玩3p囉!新既男熟絡左,又可以搵新男加入,緣緣不絕、無窮無盡地試唔同既男人玩3p或多p!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-3 22:41 發表

你真識食,就係個種感覺
愛話成日都做,但係如何表露女人淫態的一面比別人睇

真係太貪心啦 同一時間又點試前面同後面呢?  罰你淨係我老婆幫你打飛機萛啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-3 21:43 發表

我個人好貪心,前面同後面都想試下!

正常反應,所以應該搵D新刺激
引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-8-3 22:24 發表
大家對得耐咗,無乜性趣喇!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-3 23:14 發表
真係太貪心啦 同一時間又點試前面同後面呢?  罰你淨係我老婆幫你打飛機萛啦
我冇話同一時間,我話係試完前再試後!我驚你老婆幫我打飛機你老婆忍唔住口諢A又驚我忍唔住口要奶你老婆既淫西諢I

好可惜 我老婆唔多鐘意人地奶佢個西
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-3 23:27 發表

我冇話同一時間,我話係試完前再試後!我驚你老婆幫我打飛機你老婆忍唔住口諢A又驚我忍唔住口要奶你老婆既淫西諢I

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-3 23:30 發表
好可惜 我老婆唔多鐘意人地奶佢個西
你老婆少左樣樂趣啦,佢唔鐘意人地姐,咁,大小小兄你有冇奶呀?

好小,佢都唔鐘意,俾佢吹就多
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-3 23:36 發表

你老婆少左樣樂趣啦,佢唔鐘意人地姐,咁,大小小兄你有冇奶呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-3 23:44 發表
好小,佢都唔鐘意,俾佢吹就多
識到你老婆真好,又做少樣苦工,唔使攪到舌頭抽根!個幅相係咪有你同你老婆係度架?唔止3p,計埋影相個4p諢A馮鱄茬ㄕ野鱆惕r!

無人馮,係較自動時間製影
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-3 23:51 發表

識到你老婆真好,又做少樣苦工,唔使攪到舌頭抽根!個幅相係咪有你同你老婆係度架?唔止3p,計埋影相個4p諢A馮鱄茬ㄕ野鱆惕r!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-3 23:56 發表
無人馮,係較自動時間製影  
你老婆睇落好好身材諢A睇到我都硬晒添,唔得喇,要訓喇,再睇落去可能要用五指山出動我既千軍萬馬!

C兄等我古下
你應該係後面插敢果個

我老婆身材萛係唔錯,起碼對波夠大
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-4 00:08 發表

你老婆睇落好好身材諢A睇到我都硬晒添,唔得喇,要訓喇,再睇落去可能要用五指山出動我既千軍萬馬!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-4 06:03 發表
我老婆身材萛係唔錯,起碼對波夠大
你老婆唔止對波夠大,身材重好窈窕諢A唔似d肥c9咁身形走晒樣!咁大對波有冇玩乳交七呀?

thanks...^3^

我老婆身材都萛唔差 除左波大,因為夠高,所以對腳都萛長,而個PAT PAT又多肉(狗仔式砌佢就最正 下下都啪啪聲 ) 不過條腰就唔萛好幼  整體都唔差,不過對得耐,幾好身材都會覺得悶
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-4 08:45 發表

你老婆唔止對波夠大,身材重好窈窕諢A唔似d肥c9咁身形走晒樣!咁大對波有冇玩乳交七呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-4 15:43 發表
我老婆身材都萛唔差 除左波大,因為夠高,所以對腳都萛長,而個PAT PAT又多肉(狗仔式砌佢就最正 下下都啪啪聲 ) 不過條腰就唔萛好幼  整體都唔差,不過對得耐,幾好身材都會覺得悶
咁正既老婆都話覺得悶,岩晒我咀形呀,淨係睇張相都硬晒,如果見到真人我諗頂唔到5分鐘呀!
對腳夠長玩推車重正,可以張對長腳托上膊頭,推車都深入d呀!

對得耐,就萛香港小姐冠軍都會覺得悶 推車通常都係後入  點將對腳上膊
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-4 16:17 發表

咁正既老婆都話覺得悶,岩晒我咀形呀,淨係睇張相都硬晒,如果見到真人我諗頂唔到5分鐘呀!

而家你就話對住我老婆張相都硬晒,如果俾你扑得佢一百幾十次之後, 我諗到時我老婆光脫脫跪係你面前同你吹蕭,你都可能唔硬啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-4 16:17 發表

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。