推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-8 01:07 發表

咁係咪即係要親仲後生就玩晝佢先??
後生唔玩唔通等老先玩呀!唔好話女人啦,就算係男人都要親後生好氣好力食多d啦,6、7拾歲就算有個香港小姐剝光訓係度都冇力啦!

都唔係太難,通常玩得都係三十咁上下
引用:
原帖由 babez 於 2010-8-8 21:12 發表

"後生"既話好難搵返d 咁上下大既對手le...
出黎得咁玩既都係成熟派啦~

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 22:04 發表
其實乜野年紀都有,20有20既玩法,最玩得應該由30至50!

認同,最玩得一定係30以上
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-8 22:16 發表

其實乜野年紀都有,20有20既玩法,最玩得應該由30至50!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 22:59 發表
最近有無再去玩呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 22:59 發表
如果係已婚男士,應該係七年以上個d男人,因為對得自己個黃面婆耐失去性趣,要搵新對手攪攪新意思,重拾激情!

以前就係,而家社會快左,對得有2年以上已經有D悶,我好多朋友都係咁
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-8 23:13 發表

如果係已婚男士,應該係七年以上個d男人,因為對得自己個黃面婆耐失去性趣,要搵新對手攪攪新意思,重拾激情!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 23:31 發表
以前就係,而家社會快左,對得有2年以上已經有D悶,我好多朋友都係咁
我地d老野真係跟唔住時代既變化,乜已經變左2年之癢臐I不過2年係男既覺得悶姐,但可能個老婆重係咬住唔放,想偷食都唔係咁多機會!

3男1女真係有排輪啦  你老婆呢次一定飽到唔陏得
引用:
原帖由 彼得仔仔 於 2010-8-8 23:42 發表
我同你心態一樣   而家我又準備再同老婆玩多次3p 話唔定仲會係4p添3男1女  呢次肯定老婆玩餐飽

怕唔怕玩得太勁,嚇怕你老婆以後唔夠玩?
引用:
原帖由 彼得仔仔 於 2010-8-9 00:37 發表
一個係上次3p玩過   今次另一個係一個老婆都識既朋友

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 06:27 發表
怕唔怕玩得太勁,嚇怕你老婆以後唔夠玩?
應該倒轉講,玩過4p之後,食大左個胃,第2時玩番3p唔撚夠飽!

咁就以後次次都搵多D人一齊輪先得啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 11:33 發表

應該倒轉講,玩過4p之後,食大左個胃,第2時玩番3p唔撚夠飽!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 15:46 發表
咁就以後次次都搵多D人一齊輪先得啦
都唔使搵多人既,玩開3p就3p、4p就4p,不過要搵多d新男,等老婆有多d新鮮感!

4P或5P好似太誇張啦,我老婆話好似俾人輪姦咁  唔係好想試,都係3P已經夠
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 15:54 發表

都唔使搵多人既,玩開3p就3p、4p就4p,不過要搵多d新男,等老婆有多d新鮮感!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 16:17 發表
4P或5P好似太誇張啦,我老婆話好似俾人輪姦咁  唔係好想試,都係3P已經夠
一般3p應該好足夠,除非個兩條麻甩佬都係三吋釘加快鎗手!如果4、5p,個女人唔好話享受,重衰過做雞!

3P我老婆有時都話辛苦,佢話一碌插住佢個西,另一碌就塞住佢個口  佢造想叫床都叫唔到,有時幾辛苦下
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 16:40 發表

一般3p應該好足夠,除非個兩條麻甩佬都係三吋釘加快鎗手!如果4、5p,個女人唔好話享受,重衰過做雞!

玩咁多P就真係好似造雞咁,一個男人射完另一個就即刻插入,再射完另一個又上,重要係造隻無錢收既雞
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 16:40 發表

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 16:41 發表
3P我老婆有時都話辛苦,佢話一碌插住佢個西,另一碌就塞住佢個口  佢造想叫床都叫唔到,有時幾辛苦下
唔係呀!想叫床唔好含得咁實,鬆一鬆口就得啦,一係等我用你老婆實習下喇!

就萛鬆左口都叫得唔大聲,我老婆叫床聲好大聲,真係隔離屋都聽到
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 16:57 發表

唔係呀!想叫床唔好含得咁實,鬆一鬆口就得啦,一係等我用你老婆實習下喇!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 17:01 發表
就萛鬆左口都叫得唔大聲,我老婆叫床聲好大聲,真係隔離屋都聽到
咁咪岩囉,有支野係個口度,唔使叫得咁大聲,費事騷擾隔離屋比人投訴!

但係有時我怕佢太興奮會咬到我碌野
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 17:23 發表

咁咪岩囉,有支野係個口度,唔使叫得咁大聲,費事騷擾隔離屋比人投訴!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 17:57 發表
但係有時我怕佢太興奮會咬到我碌野h:" />
咁,你有冇聽過女人興奮過度咬傷男人碌野呀!女人醒過我地男人,有乜依郁佢地識吐番出黎。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 22:04 發表

就係通常玩得都係三十咁上下,
想搵d 二十幾既都有d 難,
我想搵返d 同我差唔多ga ma...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。