推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

搵個人來因為唔識反而唔係好安全咁,朋友大家都識就好似無咁抗拒,結果個次老婆都肯玩
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 15:43 發表

我都係覺得第一次玩,去旅行成功既機會大d,去旅行人係會放鬆d,玩得放d,又似冇咁刻意。不過一玩就交換,好尷尬d,可能搵男師按摩、推油、打碟先好d。

同房玩就萛唔換都好刺激,第一次將老婆暴露俾朋友睇,再加上又可以睇到朋友老婆全相,雙重刺激

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 15:53 發表
搵個人來因為唔識反而唔係好安全咁,朋友大家都識就好似無咁抗拒,結果個次老婆都肯玩
一齋玩個時係好朋友,但遲d可能有事發生反左面,條友可能係其他朋友面前唱,你有乜咁叻呀,你老婆都比我屌過啦,好冇face好撚慶!

因為係大家交換玩,我老婆俾佢屌過,但係佢老婆一樣俾我屌過
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 17:34 發表

一齋玩個時係好朋友,但遲d可能有事發生反左面,條友可能係其他朋友面前唱,你有乜咁叻呀,你老婆都比我屌過啦,好冇face好撚慶!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 17:36 發表
因為係大家交換玩,我老婆俾佢屌過,但係佢老婆一樣俾我屌過
有份換妻個d梗係唔撚驚佢唱啦,我話單男玩3p個d!

正常玩都唔會玩單男, 通常都係玩交換,玩過交換個D先會有機會一齊玩3P
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 18:07 發表

有份換妻個d梗係唔撚驚佢唱啦,我話單男玩3p個d!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 18:11 發表
正常玩都唔會玩單男, 通常都係玩交換,玩過交換個D先會有機會一齊玩3P
即係好多時玩3p,你老婆都唔係主角?咁多pair,有冇玩群交呀?

有時我老婆係主角,有時唔係, 都唔係好多PAIR, 無玩群交,太多人真係唔方便玩,淨係換套都煩啦  都係3P或一對咁交換比較好玩
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 18:25 發表

即係好多時玩3p,你老婆都唔係主角?咁多pair,有冇玩群交呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 18:28 發表
有時我老婆係主角,有時唔係, 都唔係好多PAIR, 無玩群交,太多人真係唔方便玩,淨係換套都煩啦  都係3P或一對咁交換比較好玩
咁又係,有幾pair,玩晒咁多個組合都有排唔使重復!雖然係好朋友,但都好難開口問人玩唔玩換妻,係你開口先定係你老友提議先?

緊係唔會一開口就問人玩換妻,你知D朋友結得婚耐左,就大家呻下話對住老婆耐好悶,最好飲D酒,當貓貓地時發下up風,話大家交換下,如果佢唔玩你就當自己飲醉左亂講,如果佢有興趣玩就再慢慢講,通常結婚有超過3年就好多都會有興趣
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 18:37 發表

咁又係,有幾pair,玩晒咁多個組合都有排唔使重復!雖然係好朋友,但都好難開口問人玩唔玩換妻,係你開口先定係你老友提議先?

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 18:53 發表
緊係唔會一開口就問人玩換妻,你知D朋友結得婚耐左,就大家呻下話對住老婆耐好悶,最好飲D酒,當貓貓地時發下up風,話大家交換下,如果佢唔玩你就當自己飲醉左亂講,如果佢有興趣玩就再慢慢講,通常結婚有超過3年就好多都會有 ...
你老婆又大波又索,你d老友既老婆可能冇咁正、年紀大、身材走晒樣,會唔會覺得蝕底架?

玩得就唔應該咁計較, 不過玩都唔會交換年紀差太多既  我覺得我老婆又唔係真係咁好,不過我老婆未生過,下面就比較緊D
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 21:19 發表

你老婆又大波又索,你d老友既老婆可能冇咁正、年紀大、身材走晒樣,會唔會覺得蝕底架?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 21:45 發表
玩得就唔應該咁計較, 不過玩都唔會交換年紀差太多既  我覺得我老婆又唔係真係咁好,不過我老婆未生過,下面就比較緊D
唔怪得你話覺得悶,原來未有仔女,有冇諗住生?結婚唔生,結黎做乜!

遲D先,享受下人生先啦  而且生過既女人真係唔係太好砌,我交換過朋友個老婆就係生過,真係闊好多下面
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 21:52 發表

唔怪得你話覺得悶,原來未有仔女,有冇諗住生?結婚唔生,結黎做乜!

有無叫你d老友奶西架?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 22:08 發表
遲D先,享受下人生先啦  而且生過既女人真係唔係太好砌,我交換過朋友個老婆就係生過,真係闊好多下面
我知點解唔生喇,要黎交換鵅A因為你想屌朋友d老婆!

咁又唔係咁  不過想屌人地老婆就一定啦  個個都想啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 22:11 發表

我知點解唔生喇,要黎交換鵅A因為你想屌朋友d老婆!

無,因為老婆唔多鐘意俾人奶西
引用:
原帖由 林大安 於 2010-8-7 22:11 發表
有無叫你d老友奶西架?

其實你大碌 還是你d老友比較大碌d?

如果我搵幫手,我會搵 比我大碌既男仔!

因為視覺上會刺激好多!

差唔多大,都係正常香港人SIZE
引用:
原帖由 林大安 於 2010-8-7 22:18 發表
其實你大碌 還是你d老友比較大碌d?

睇住老婆幫人含,都會覺得好刺激!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 22:08 發表
其實好唔好砌都唔關闊同窄,最緊要個女人夠唔夠淫,玩得放唔放!如果窄到好似處女咁,但成條死魚咁,都冇癮啦。

如果老婆被第個屌到好勁,會唔會心痛架?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。