推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

約會BG

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-8 12:46 發表
收到...但人非草木,我覺得佢都係真架..
祝君好運。
Good luck.

回復 98# 的帖子

It happened to me once but I insisted paying her even she keeps on resisting.  At the end, I said just treated it as my gift to her and I never contact or visit her since then.  I have to be careful as I am married.  If you are not, I think u can continue with care.

回復 99# 的帖子

果然係金句... 所以即使book bg始終都唔敢用"主要"電話call...

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-7 23:44 發表
前排終於同某正場囡囡出街食飯,初初諗住大家岩咀型,約出黎吹下水做下朋友,點知最後都係去左時鐘,最衰係臨走佢唔收我錢,今次大鑊,重搵唔搵佢好呢??
So far I have not really ended up gone to Hotel if my initial target is just 'blow water' with BG's....may be I am old enough not to have idea at the end

千奇咪,死梗,除非你單身,否則連再book 同一個BG也要極度小心!以免家散人亡。

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-8 22:19 發表
我宜家都唔夠膽係香港果邊按骨,唯有係去返尖咀及天鵝湖果邊啦,佢有打俾我及send sms俾我,問我呢排係咪好忙,我唯有答佢呢輪有大project跟緊好忙,遲下至去探佢,佢講果過黎我工作地方同我食飯,不過我怕我地再見面至會更 ...
extensive123 C-Hing 千其米泥足深陷, 為了家庭及妻兒, 立場要堅定, 有決心, 事情很快便過去

引用:
原帖由 yellowhite 於 2010-7-8 22:54 發表
果然係金句... 所以即使book bg始終都唔敢用"主要"電話call...
Or dial 133 befor the phone no ..... Never give the phone no. to BG otherwise change the phone no.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-8 07:44 發表
前排終於同某正場囡囡出街食飯,初初諗住大家岩咀型,約出黎吹下水做下朋友,點知最後都係去左時鐘,最衰係臨走佢唔收我錢,今次大鑊,重搵唔搵佢好呢??
咁你玩得起嗎?  
吾起, 咪係甘先la!  

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-7-8 12:35 發表
請容許小弟再講一次,用太空(71 或 ok) 電話咭同藝名,有問題就沖張咭落水廁,錢財不借,切勿留情,只可流精,開心過便算。
歡場女子不足記,珍惜屋企眼前人。
師兄真係老手中之老手.    

等小弟記住你的精句先.   

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-8 12:46 發表
收到...但人非草木,我覺得佢都係真架..
我係一個實行買賣主義的人,

因此我都祝你好運.  

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-8 22:19 發表
我宜家都唔夠膽係香港果邊按骨,唯有係去返尖咀及天鵝湖果邊啦,佢有打俾我及send sms俾我,問我呢排係咪好忙,我唯有答佢呢輪有大project跟緊好忙,遲下至去探佢,佢講果過黎我工作地方同我食飯,不過我怕我地再見面至會更 ...
避, 係唔可以永久解決一個問題.   
政府都話 "Act now!",  你不如同佢講清楚la!   

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-8 22:19 發表 我宜家都唔夠膽係香港果邊按骨,唯有係去返尖咀及天鵝湖果邊啦,佢有打俾我及send sms俾我,問我呢排係咪好忙,我唯有答佢呢輪有大project跟緊好忙,遲下至去探佢,佢講果過黎我工作地方同我食飯,不過我怕我地再見面至會更 ...
Don't pick up any call from her which is better for you and her, anotherwise I think you will fully involving at this relationship and which will affect your normal life.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-9 12:04 發表 咁果場我呢世都唔去得...
As you know if she tell another BG of your story at her working area then I think most of the people will know "WHO YOU ARE", right?

It is better to re-find another place to enjoy the sauna.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-9 12:04 發表
咁果場我呢世都唔去得...
咁又未必!  

唔緊要la, HK島上仲有好幾個場.  

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-9 13:04 發表
最衰俾左真名真tel no佢,好彩佢只知我工作地區,但唔知地址,我太太都開始奇怪我晚晚都睇電話的SMS...
SMS 呢樣功能, 好易瀨野, 請小心!   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-9 10:20 發表

咁你玩得起嗎?  
吾起, 咪係甘先la!  
絕對同意。
城中名人趙公子,財雄且頭腦絕對清醒,就算條女點正都好,玩完就算,交易完成。
公子有水玩貴啲,我地平常人玩平啲,但係道理喺一樣。
同歡場女子講感情?做人現實啲。
去完時時鐘唔收你錢,味當喺嗰剎哪大家有feel,之後不要留戀,明天新開始,太太要養,孩子要番學。

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-7-9 13:29 發表

絕對同意。
城中名人趙公子,財雄且頭腦絕對清醒,就算條女點正都好,玩完就算,交易完成。
公子有水玩貴齱A我地平常人玩平齱A但係道理鬗@樣。
同歡場女子講感情?做人現實齱C
...
會有wok ge野, 我吾會去博.   
會死人ge野, 我更+吾會去博.   

好似玩股票甘, 短炒好抑或長搾好尼?   
博吾博, 決定于每個人身上.   

食一兩次冇壞嘅。有feel難求呀!

歡樂今宵- 古巨基

從夢裡伊甸 來到我枕邊
     夢與真之間就只差一寸
     要是留著你 真實地糾纏
     怕沒權利以後留戀

情愫與相思 如最愛的書
     未了那一章沒翻開的勇氣
     故事何樣美 終極是分離
     不敢好奇沾污結尾

猶如無人敢碰秘密現在被揭曉
     明日想起我們其實承受不了
     歡樂今宵 虛無飄渺
     再沒餘地繼續纏繞

談情一世發現願望極渺小
     留下一點距離回味猶自心跳
     歡樂今宵 虛無飄渺
     那樣動搖不如罷了

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-7-9 15:32 發表
歡樂今宵- 古巨基

從夢裡伊甸 來到我枕邊
     夢與真之間就只差一寸
     要是留著你 真實地糾纏
     怕沒權利以後留戀

情愫與相思 如最愛的書
     未了那一章沒翻開的勇氣
     故事何樣美 ...
"故事何樣美 終極是分離"
好一首"歡樂今宵", 說出了約會BG的結果!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。