推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

約會BG

忽然想起, 我有一個報告都可以發表在此題, 當然是源於約會
BG, 但我不談有無涉及特別男女之情. 我在本版找不到其它合適題, 也不想另開新題.

去年有次, 我打俾一個好熟的齋囡問佢收工未?
佢話去左立信M個師傅幫佢dup, 係男既.
原來佢同D姊妹以前係SZ 既 SN 一間大房一齊俾男師傳dup,
佢地都好正經dup有推油但無抽水, 而佢做過果個今次落尼香港三個月
係立信(偷做usb)搵外快.
靚女(剛三十出頭)叫我去接佢dup完後一齊去飲野.
去到個單位, 按鐘師傅開門俾我. 廳都有梳化雪櫃.
師傅返房繼續dup, 我跟住入, 同靚女打招呼, 床邊有佢我唔識既姊妹坐鄖,
那姊妹講多幾佢句就出房走了, 剩下我一個觀察員.
靚女係著住師傅俾既粉紅色衫即係女賓場果D.
師傅同佢講好快的普通話我大部份聽得切我亦有插咀.
師傅已經做完哂頸腰背一次, 就踩背, 佢好大力, 有D位看來都好「驚險」如踩手, 靚女忍住少少痛雪雪聲, 踩完之後佢真係鬆左好多.

跟住師傅問佢推唔推油?

相關搜索目錄: 普通話

佢答「嗯」, 向前伸出雙手其餘全身不動,師傳一抽就抽出佢粉紅衫.
我只見到靚女全個背、腰到衭位(未除), 全個腰邊同少許波邊.
師傅真係好正經推油, 用力唔係摸摸下亦無掂任何敏感位,
靚女亦好快起莎(個背本來好白淨架 ).
相信不少師兄都試過同女伴一齊上SZ  係場同房dup,
但坐係女伴床邊好似我咁眼巴巴/眼甘甘睇住佢俾另一個男人用力砌(骨),
光豬推油,自已無得落手, 果種感覺真係.......特別.
加上望下道門上u住佢除落尼條牛仔短裙,白色底橫同淺紫色bra
聽住佢推油時間中發出的雪雪聲,
推完背腰師傅拉佢條衭到大髀露出個八月十五
(推籮時無探肛股溝)
真係引起我既遐想.  
但師傅真係好專業!
推完股拉翻衭上去才「套」翻件粉紅衫佢身上, 靚女唔駛動身上身亦無走光.
再推腳, 之後轉身練頭頸手(無推胸)完工.
靚女共dup左三粒中, 師傅每中收一舊.

(不過我知有D女既老師傅每中只係收70, 而靚女係香港亦有去女賓場
同果D老既女usb.)

靚女要換翻自己衫, 我同師傅出去廳先....(更衣春光不洩 .), 師傅有維他檸茶俾我飲.
跟住靚女入浴室沖涼, 搞掂蚋蔬m打開浴室門, 佢dup完沖完面色好好, 本來亂了的長髮
佢梳翻齊就更索翻晒.  

同師傅say bye, 我和靚女就去食宵夜.

.........................................................
.........................................................

相關搜索目錄:

我可能去過你講個男師父到,都係陪人去,不過佢無上半身光豬推油,聽講附近某大正骨場好多女技師搵佢dup。我係女都會搵佢dup。

引用:
原帖由 messenger 於 2010-8-14 10:11 發表
那天與一位骨女女談起去看電影
我之前也向她開玩笑地提過....
如果可以去異國風精品酒店一起浸浴
應該會相當寫意

決定了看那套電影後,我打去問她想去那間戲院看
她竟說已買了盒雞蛋花味浴粉  ...
十三太保+二隻Jockey

相關搜索目錄: 酒店 精品

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-8-14 07:45 發表
琴晚舊相好囡囡send sms俾我,好運係我冇開電話....

人地需要你時, 你又唔鬼開手機?        

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-8-15 10:09 發表

人地需要你時, 你又唔鬼開手機?          
boot兄, 叫佢飛條線比你咪得囉!!

相關搜索目錄: 手機

平時只是做CD rom多,今次我又試下分享兩個經歷:

(1) 呢個USB以前在發利做既,幾靚女有氣質,佢雖然常笑自己唔夠波大,但我覺得身材平均就得啦,所以常常去幫襯佢既;久以久之,每次服務過後都會傾下計,真係feel到大家都有d野既,但每次走後都提醒自己要抽身唔好沉船;有次搵佢做完野共浴後,佢幫我著衫然後抱抱我,個一下細佬又有反應,大家相視而笑,然後又擁吻起來除過晒d衫再攪過,事後佢仲話唔收多我錢,但我都刻意要俾佢,因始終這是佢工作既地方,我唔想做好似佔佢便宜食霸皇餐咁;那次之後,過幾日再call佢想約booking,點知佢話佢無返工啦,遲d諗住唔做添,我正話好可惜之際,但就問我想唔想到佢屋企,之後我就膽粗粗上左佢度,做左我地最後既一野啦,呢次就真係for free啦~

(2)第2個USB是在香檳既,又係去過好多次,有傾有講,笑說搵晚去食飯呀,其實我叫自己盡量唔好啦,費事俾人撞到就好煩啦;點知有晚夜想過去找她dup,佢話同姊妹食緊飯就食完,問我想唔想去飲杯野,我見飲野姐,事旦啦,之後在諾士佛飲完唔夠喉,再去惠康買d酒上佢房飲過,上左佢又點只飲酒呀,個晚攪左2次野就同佢抱頭大睡,咁就試左第1次係USB過夜既經歷啦~

相關搜索目錄: 香檳
喜愛Victoria Secret…您地叫我VS就得!

那時Knutsford 較安寧.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-8-19 12:02 發表
那時Knutsford 較安寧.
我都估唔到宜家變到咁雜~~~
喜愛Victoria Secret…您地叫我VS就得!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-8-19 09:57 發表

boot兄, 叫佢飛條線比你咪得囉!!
我冇mud胸       飛俾你la        

引用:
原帖由 kkleung 於 2009-11-22 15:24 發表
1)Use a 'space phone card',i.e. the kind that you can buy from 71 or ok;
2)Food,drinks,hotel room...etc.,entertainment cost on your accout,no money lending whatsoever.

If the situation gets bad,fl ...
Agree! Afterall it's just a game and u've to cut lose.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。