推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-3 09:24 發表

80真的純麗, 原來是現時全場youngest (second youngest仍是73)
原來80是25的妹, 細一年,
並且80,25,111三人來前曾在國內同一桑拿做過,
而80手法較近111.
喜歡靚女80的頭髮企企理理.
what shift ar?

引用:
原帖由 super123123 於 2011-8-3 14:55 發表

what shift ar?
early shift.

Fai Gor's advise must be followed!
I have to blame myself this time...

想問呢間係正定邪...???
代支一對一係咩意思???

Eva三day off後今日返.

Jenny返埋明天星期五就會(暫)別我地,放大假了.

希望今年尾2/F開幕時她能回來和大家聚首一堂.

後會有期!

師傅水哥這這幾天返來,相信2/F wiring及其它電工 已展開.

昨天北角區內爆水喉, 薀莎晚上11pm前停水供應, BB回家才沖.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-7-27 09:08 發表

又有一位曾做香港棕泉的過來, 據說高,靚 不過手痛, 未返得工住.
BB期待中.
這新美容下周一返, 另有一做過美容院的.

相關搜索目錄: 美容

2/F 願景 (未確定)
有foot spa 機在休息室和水療房, 休息室比3/F光猛 ,
水療房分男、女賓, 房和jacuzzi比現在的更大,
jacuzzi邊更 闊 (可唔可以放飲品水果,邊浸邊享用?)

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-8-4 13:18 發表
when will it open?
hopefully, by the end of this year.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-4 12:30 發表

這新美容下周一返, 另有一做過美容院的, 和一位新的技師.
期待新美容

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-4 12:20 發表
Jenny返埋明天星期五就會(暫)別我地,放大假了.
希望今年尾2/F開幕時她能回來和大家聚首一堂.

後會有期!
死....仲未試過 Jenny TIM
唔知呢二日有冇機會MARK到呢....

宜家打!即刻嘜!

還有一天!留下好時刻!

我係 ? SPA

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-4 19:08 發表
宜家打!即刻嘜!

還有一天!留下好時刻!

我係 ? SPA
今周我都在場內見過佢兩次.

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-8-4 16:30 發表

唔知呢二日有冇機會MARK到呢....
機會好好微,
只是等她他日回來探班.

遲些  不知邊位 , 蠾b下呀 ?

尋尋覓覓 ?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-4 19:36 發表

機會好好微,
只時等她他日回來探班.
昨天問,今日已有二張Mark 單,
唯有等下次有緣再試

呵呵 不错啊 要是有图就更好了 支持

果然  真的  鵲橋相遇  

昨  食埋碗雞粥才離開,

另是  最夜走的首回 ...

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-7 11:46 發表
昨  食埋碗雞粥才離開,

另是  最夜走的首回 ...
你越搞越夜了.

和輕盈 30 相遇,

當夜要睇星河 ,所以 。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。