推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
計畫安排好 , 準備出發 *

優惠在翌日 , 感激

Tips

Tips 1 對 1 ???
Thanks

引用:
原帖由 bigcat50425042 於 2011-8-27 17:19 發表 Tips 1 對 1 ???Thanks
1:1乃是高級正骨場最基本的貼士收費.按了那麼多年的師兄們一定知道,那所謂VIP客人更加應該知道呢..可知技師主要收入是客人貼士.如果你覺得對技師服務不滿可以俾少點.以後請勿翻嘜.翻嘜同一技師即覺得服務滿意,那請給1:1或以上之貼士.

引用:
原帖由 Windsorfan 於 2011-8-27 18:05 發表
1:1乃是高級正骨場最基本的貼士收費.按了那麼多年的師兄們一定知道,那所謂VIP客人更加應該知道呢..可知技師主要收入是客人收入.如果你覺得對技師服務不滿可以俾少點.以後請勿翻嘜.翻嘜同一技師即覺得服務滿意,那請給 ...
Take it easy, man.
No need to be agitated when discussing.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-27 19:51 發表
Take it easy, man.
No need to be agitated when discussing.
版主亦要更加公道, 原帖師兄只是寫 'during the 2nd time, she started to mentioned that her supporter clients will pay more tips etc", 完全冇講過係唔係唔滿意要1對1 tips, 基本投訴還未搞清楚, 就不只是 agitated 吧?

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-8-28 00:44 發表

版主亦要更加公道, 原帖師兄只是寫 'during the 2nd time, she started to mentioned that her supporter clients will pay more tips etc", 完全冇講過係唔係唔滿意要1對1 tips, 基本投訴還未搞清楚, 就不只是  ...
我就係請回應者Windsorfan, 不是takashi11, 別agitated, Takashi11未說清楚我當然留意到.
我係請Windsorfan不用說對方「被人神憎鬼厭」「小家」「cheap 客」這種judgemental, critical的話.

引用:
原帖由 Windsorfan 於 2011-8-27 18:05 發表
高級正骨場
有人話「街坊場」o者.

有某美容師 天天看我們, 亦有技師間中看, 她們想必看最近帖文深感興趣.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-27 09:37 發表
還有  她是人家妹妹 , 下週提提公關先 *
我十分喜歡人家妹子80, 號碼如人八十(後),青春靓女
也極喜歡人如號碼靓28,
亦不忘你我好友73,檸樂,
及舊相識毛毛,阿Dor,萬事得,「靓八」,九巴,九兜,十仔,蘿白,Lulu等.

相關搜索目錄: SPA

(预)祝Spa 兄生日快樂!
Spa兄, 探過人家妹妹後,幾時去探你在薀莎的阿妹 ?

試過新的黑chocolate spa 未?

本周在休息室和另一(可愛的)BB 相遇, 大家點點頭.

第三位BB則久不聽他踪跡了.

無限感激

我和世人一樣 , 愛人家妹妹多啲啲 ,

舍妹應知兄長心意 ...

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-28 10:08 發表

舍妹應知兄長心意 ...
你好衰!
上次令妹要罰BB.

朱古力 SPA 未有做過 , 會不會有得送呢 ,  

上週五都未聽過 ....

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-27 07:22 發表
咦   在這過咗两天 , 破記錄 0110 才離開 *
皆因你肯遷就等美容師和技師, Connie一定很感謝你.
你而家係米改為每周只一次, 每次十零個鐘一個做完下個又下個再下個?

相關搜索目錄: 美容 SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-28 10:13 發表
朱古力 SPA 未有做過 , 會不會有得送呢 ,  

上週五都未聽過 ....
唔係舊果款朱古力, 係新引進的产品.
另外你有無做過磁义?

舍妹罰你拱橋 , 定一字馬呢 ?你實得 ?

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-28 10:18 發表
舍妹罰你拱橋 , 定一字馬呢 ?你實得 ?
先罰後呵.

我的第壹次磁义 , 上半身 ,

已在六月比咗日本紙

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-28 10:22 發表
我的第壹次磁义 , 上半身 ,

已在六月比咗日本紙
有無睇過我開的另一條副题?

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=326320&extra=&highlight=%2B%A5%D5%BF%DF%A8%E0&page=3

在下例牌時段入場 1400 左右 , 坐下即嘜, 原要 100 多分鐘 ,等頭一個 ,因她剛入房 ,  我話等..

但聽返來因客官 ,要臨時加碼做多幾樣 , 連詩妹都見埋..還未入房..180 分鐘有多..??

點解師傅可任意加碼 , 而司令臺不能控制 , 在下不是申訴 , 是怕停留過時要加錢 ,

在下知師傅是新加盟 , 應多加賠訓 , 事件唔發生過唔知 , 我都算吧 , 幸得美容師得閒 ,和我輕聲細語

但到入房都用咗 200 多分鐘 , 才入到 SPA 房 , 出返來 19 點幾...一個難忘的記錄...

相關搜索目錄: 美容 SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-28 09:23 發表
我就係請回應者Windsorfan, 不是takashi11, 別agitated, Takashi11未說清楚我當然留意到.
我係請Windsorfan不用說對方「被人神憎鬼厭」「小家」「cheap 客」這種judgemental, critical的話.
理解

不過, 論壇主題係評個場及服務, 但係 takashi11 的評論俾另一人作人身攻擊, 可能 takashi11 好大方唔介意, 不過, 版主係唔係可以容忍呢一類人身攻擊言論呢?  若然可以接受 (接受者, 即係版主只係作出勸告), 大家就有一條底線可以腳踏實地踩著去批評其他人言論

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-8-28 12:25 發表 理解不過, 論壇主題係評個場及服務, 但係 takashi11 的評論俾另一人作人身攻擊, 可能 takashi11 好大方唔介意, 不過, 版主係唔係可以容忍呢一類人身攻擊言論呢?  若然可以接受 (接受者, 即係版主只係作出勸告 ...
本人對之前的留言令takashi11師兄及師兄你感到不安,亦令版主難做,本人真要說句對不起。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-28 09:30 發表

有人話「街坊場」o者.
之前不認為,現在有點相信,地點問題。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。