推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-7 16:59 發表
師兄:昨晚做 121 ,果然同在前公司相比,
進步有加,有可愛的一面,我會加深了解。
師兄, 乜你唔係話係佢前公司未做過佢咩?

相關搜索目錄: SPA

師兄:我有做過她,因房內外燈光,完全不同。
前公司冇得比。

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-9 00:07 發表

上星期五Venus都有番工?
我記得佢好似本來上個星期六改為星期五返.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-5 11:13 發表

是930走
yellow40 兄今周有個皇室技師來了薀莎, 款頭聽講似20果挺,客做過出尼feedback話ok喎
返早更, 詳情, number, 你可問Maggie/Eva; 我未得閒試.

貓兄,
昨日好像同你前後腳喎....

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-11-9 12:43 發表
貓兄,
昨日好像同你前後腳喎....
唔該若無意打招呼就唔需要在此提.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-9 12:48 發表

唔該若無意打招呼就唔需要在此提.
我剛剛沖完身行出嚟, 你就剛剛行入休息室, 我比較怕羞....所以冇大聲叫你. hehe!!!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-11-9 12:54 發表

我剛剛沖完身行出, 你就剛剛行入休息室, 我比較怕羞....所以冇大聲叫你. hehe!!!
你又係想講你在暗我在明o者.

咁Kong 兄做邊位bg?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-9 00:46 發表

我記得佢好似本來上個星期六改為星期五返.
Venus 收幾点?好似唔揾唔得喎!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-9 12:57 發表
咁Kong 兄做邊位bg?
簡短報告
技師: 7仔
招呼: very good
外形: 北方人身形, 皮膚白滑
骨技: spr 手勢....佢話雙腳淋巴塞晒車, 好努力咁幫我推散, 攪到我全程殺豬式地狂叫.

回復 1639# 的帖子

有晚超夜去試咗65,67
65無物印象,幾靜,dup ok,無物特別
67眼大大,有D黑,好細粒,似local,好柔力,舒服但大力者唔啱
再見呀CAT,真係好slim,見佢有同其他客傾計,都有對我講byebye

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-11-9 13:53 發表

簡短報告
骨技: spr 手勢....佢話雙腳淋巴塞晒車, 好努力咁幫我推散, 攪到我全程殺豬式地狂叫.
佢都有帮我通,但好柔,叫唔出

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-11-9 13:53 發表

簡短報告
7仔利害,昨日應係四轉:

你 (before 6pm), 630pm 我入房,在走廊見佢入房做下一個客
8pm我 出房無幾耐廳面有人mark
夜少少我走前有客電book.

引用:

簡短報告
佢第一次做我, 有D位大力左, 我輕叫,
佢話乖....錫住你 (細力翻),

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-9 13:53 發表
有晚超夜去試65,67
65無物印象,幾靜,dup ok,無物特別
67眼大大,有D黑,好細粒,似local,好柔力,舒服但大力者唔
再見呀CAT,真係好slim,見佢有同其他客傾計,都有對我講byebye
綠茶六啤半係兩妹姊,去年年尾在維港出師,
鑑龠}就過左尼.

相關搜索目錄:

引用:

簡短報告
Yes, painful...

如果沒有記錯,7's家人中醫 .  
She said learnt from them.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-9 11:18 發表

yellow40 兄今周有個皇室技師來了薀莎, 款頭聽講似20果挺,客做過出尼feedback話ok喎
返早更, 詳情, number, 你可問Maggie/Eva; 我未得閒試.
唉, 我都想試快D.......Jenny, & and !@# 都末做。

星期六我都遇到我人生第一次既查牌,不過好快就查完....

果日試左!@#,原來係前浪記((,我只係依稀記得O係浪記MARK過佢一次.......anyway,絕對可以一試!!

出黎見到夜更PR Kat,有眼前一亮既感覺!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。