推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 mac168 於 2010-11-18 12:30 發表
ching你如果親眼見水池果兜咖哩魚旦系點溝出來的,我估你無會吃。我就接受唔到。
哦.......我係講小菜齛堜@啡, 吾係咖哩竷飽C

話時話, d熱食擺係水池位, 會吾會唔係咁好呢?

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-18 14:26 發表

Agree , 感覺奇怪!  

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-18 14:09 發表

有宵夜食嗎?
我次次食多士炸...
有粥餐油炸鬼炒麵, 公仔麵果D.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-18 14:26 發表

兩年前有些大場初有, 那時我都唔係幾慣.

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-18 14:40 發表

Agree , 感覺奇怪!  
好在一向無食.

引用:
原帖由 mac168 於 2010-11-18 14:20 發表
其實肯行少少清風街好多好野吃,我通常Park車系AIA Tower,行過去吃完再去蘊記就岩嗮。除左大X樂,吉X家我都成日幫襯架。其實我要求都唔高啊,但蘊記的伙食真系達唔到我最低要求。我個FRIENG話系蘊記飲過苦的例 ...
湯我都有時覺得唔岩口味, 但有日煲得幾清我飲夠兩碗.

我個姓在北角聽說有許多福建鱆糷H, 但我是廣東人,
在鑑鴷u要留耐少少短短三小時內會有至少四個我個姓的客:
我自己, 我坐落我同宗的剛走: 「招呼X 生更衣」, 我DUP完出尼
有個同宗打來MARK , 我起身走前又「歡迎x生」. 我的姓在百家姓唔係排得高
但係鑑鵀乎多過陳李張王何. 以前在港島另一場浪淘莎都無Й我姓九龍場就更少.

所以職員在我附近叫我花名instead我就唔會表錯情反應了.

師兄:講開食物,尤以炒蛋類,落鹽太重手,
因鹽短時間,不可溶解,請廚房大師解决。
我試過食,九王炒蛋同,义燒炒蛋,都同一命運。

Tried 66 finally. .. and i saw 02 and 06. looks during my leave, they must be angry why didn't mark them again. Anyway, they returned a nice smile. and i promised to mark them. again.  

Any one Ching tried double in Windsor?

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-18 18:45 發表
師兄:講開食物,尤以炒蛋類,落鹽太重手,
因鹽短時間,不可溶解,請廚房大師解芋C
我試過食,九王炒蛋同,敹N炒蛋,都同一命運。
我去親幾乎每次都嗌煎, 唔食炒, 我唔去的日子就唔多食.
落少少醬油. 有時一行入休息室一見水吧就嗌「煎隻鴙籪荂v,「咩湯呀」...
如坐開個位無人坐就坐翻, 食完, 一隻雞翼或少少牛喃, 就叫預備入房,去定
洸手間.....dup完出尼才睇雜誌.........次次都咁上下.....

相關搜索目錄: SPA 雜誌

引用:
原帖由 danny_partner 於 2010-11-18 19:31 發表
Tried 66 finally. .. and i saw 02 and 06. looks during my leave, they must be angry why didn't mark them again. Anyway, they returned a nice smile. and i promised to mark them. again.  

Any  ...
66 佢叫我做師父架.

wooooo... seems Ching have many good student in Windsor .)   I better follow and support them all.

引用:
原帖由 danny_partner 於 2010-11-19 03:07 發表
wooooo... seems Ching have many good student in Windsor .)   I better follow and support them all.
都唔係, 66果時初出師我有教佢幾招, 做落大半年而家佢手骨都練好唔少.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-19 06:50 發表

都唔係, 66果時初出師我有教佢幾招, 做落大半年而家佢手骨都練好唔少.
please also teach 65

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-19 10:37 發表

please also teach 65
我最初都同佢交流過骨技

往後交俾你.

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-9 13:53 發表
67眼大大,有D黑,好細粒,似local,好柔力,舒服但大力者唔
綠茶唔係土生local, 佢係全場少數未過卅的技師之一,
在夜更尤算後生.

相關搜索目錄:

今天剛有一新技師新返,
好似20咁係剛由國內新鮮到港, 做過國內場.

may i know who she is? most likely i will go there tonight.. ~~~

好可惜, Cat 無做了, 我星期一上去後, 到昨晚星期五上去, 原來佢星期二已無返了, 據說有點不適應.

以前返過鑑鴾@陣的偉哥(即以前上海三十--香港環保的偉),
旋即重返, 當夜更.

昨天很靜, 大家都說是受澳門一年一度的賽車影響,
年年這時侯骨場係咁, 所以主任們工作輕鬆了,
Eva 都落到地下寫意的坐在知客_位, 陪下Suey.

據我私下所得通報, 在這靜的日子,
水池又有r 代支.

引用:
原帖由 danny_partner 於 2010-11-19 22:22 發表
may i know who she is? most likely i will go there tonight.. ~~~
我昨晚做的新人是21 (Black), 返3pm. 據公關說是27歲四川人 (咦,
而家係28定21最young 呢? ).
入房, 見她是young, 樣也不差, 但缺點是髮型仍是深圳舊式那種髦曲,
dup落傾起她也說有意在港髮型屋再執一執, 期望下次再見, 一新耳目.
她雖然在國內場做過, 但dup方面仍有需改善的地方, 我有提點她, 她學野也快相信
進步可期. 態度則無問題.

引用:
原帖由 danny_partner 於 2010-11-19 22:22 發表
most likely i will go there tonight.. ~~~
Did you go last night after all?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。