推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

呢個女孩兒, 估下佢做盛行 ?

引用:
原帖由 alex007007007 於 2010-4-3 16:27 發表
答中了會介紹給我,我又估下先,我估兩次,第一次估係...好明顯佢係無工作的,這二十元係想捐俾有需要的人的,第二次估...佢係拍戲的,即係演員(但不太紅的)
代表有需要幫助既窮苦人多謝你捐助 $40 ,你猜錯了,點會有明星咁筍益人?

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-4-3 22:21 發表

I'm being SICK !!
做個前列線推拿就好番啦

引用:
原帖由 BBjai 於 2010-4-4 01:13 發表
Let me guss, she is a dancer
多謝你善款 $20   ,Dancer.......你猜錯了。

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-4-4 01:33 發表

代表有需要幫助既窮苦人多謝你捐助 $20+$20 ,摺袋員範圍太大.......你猜錯了。 (錯的不會對....對的不會錯)
(代師傅收陀地)

(PS.15 號有空一聚嗎 ?)
點摺袋 ?

多謝 AS 善款 $40 ,猜錯了, 祝伯母身體健康

引用:
原帖由 khadafy 於 2010-4-4 05:25 發表
咁多師兄估咁多行業都話唔 o岩...
净睇相就化莊比較淡............
我就試下估男性化D...

A~司機,
B~大廈管理員......(保安員)
多謝你捐助 $20+$20 ,你猜錯了。

同意應該介紹個"食蕉"俾冰河,有乜依旭就打X佢

引用:
原帖由 Mr.big 於 2010-4-5 08:07 發表
6) 獸醫
7) 牙醫
8) 心理醫生
9) 律師
10) 廚師
代表有需要幫助既窮苦人多謝你捐助 $200

大力永遠做善事都好支持、好積極,你猜錯了。

Anyway, 獸醫絕對係冰河既合適對象

相關搜索目錄: 牙醫

再黎一張 Close up. 各位落足眼力啦 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-5 11:25 發表
再黎一張 Close up. 各位落足眼力啦 ...   
整多20皮+20皮

車行摺袋員+油站收銀員

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-4-5 13:18 發表

整多20皮+20皮

車行摺袋員+油站收銀員
多謝你捐助 20皮+20皮 ,你猜錯了,但有一點點近

汽車維修員!

相關搜索目錄: 汽車維修 汽車

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2010-4-5 14:42 發表
汽車維修員!
多謝你捐助 $20皮 ,你猜錯了。嘻嘻 ..  

相關搜索目錄: 汽車維修 汽車

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-5 14:18 發表

多謝你捐助 20皮+20皮 ,你猜錯了,但有一點點近
齊頭三佰......放棄h:" />

1.  汽車美容吹蕭員
2. 油站偈油吹蕭員
3. 汽車保險吹蕭員

唔中都有睇肉精神獎掛

相關搜索目錄: 美容 汽車保險 保險 汽車

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-4-5 21:00 發表

齊頭三佰......放棄h:" />h:" />h:" />

1.  汽車美容吹蕭員
2. 油站偈油吹蕭員
3. 汽車保險吹蕭員

唔中都有睇肉精神獎掛
Sorry ... 猜錯了,但做善事是快樂的,對嗎?

相關搜索目錄: 美容 汽車保險 保險 汽車
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-5 22:54 發表

Hmm....我再做多一次啦.....小妹妹係...

1.油站加油員
2.汽車美容或洗車工作人員....

相關搜索目錄: 美容 汽車

引用:

點止快樂.....仲有快感添 .

引用:

Bank Staff (見習銀行職員) in Probational Period tim !!

相關搜索目錄: 銀行
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-4-5 23:53 發表

Hmm....我再做多一次啦.....小妹妹係...

1.油站加油員
2.汽車美容或洗車工作人員....
Sorry ... 兩個都不對,但為善最樂,祝福

相關搜索目錄: 美容 汽車

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-4-6 00:07 發表

點止快樂.....仲有快感添 .
善有善報 ... 上次你果個100分連望下都有高潮

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-4-6 00:07 發表

Bank Staff (見習銀行職員) in Probational Period tim !!
你快D好番,無人斗地主 lor ...

猜錯了 ... 多謝捐款

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-5 11:19 發表

多謝你捐助 $20+$20 ,你猜錯了。

同意應該介紹個"食蕉"俾冰河,有乜依旭就打X佢   
有乜依旭...乜唔係渣住阿冰河碌竹咩.?

我再估........售票員...
若問前世因  今生受者是
若問後世果  今生作者是

莫道因果無人見  遠在兒孫近在身

唔會係酒店門口那些收泊車位錢的人吧

相關搜索目錄: 酒店
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 khadafy 於 2010-4-6 07:45 發表

有乜依旭...乜唔係渣住阿冰河碌竹咩.?

我再估........售票員...
為善最樂,福有攸歸,多謝$20

引用:
原帖由 血魔 於 2010-4-6 09:55 發表
唔會係酒店門口那些收泊車位錢的人吧
嘻嘻 ... 不對, 為善最樂,$20

相關搜索目錄: 酒店

兩天後開估啦 ... 要識靚女要把握機會啦

[quote]原帖由 KMY89 於 2010-4-6 10:21 發表
兩天後開估啦 ... 要識靚女要把握機會啦

我知道, 但等師付開估吧....秦皇島街....的銀行.....!

我捐 100, 做善事!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。