推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

呢個女孩兒, 估下佢做盛行 ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-7 21:07 發表

請各位善長 post 番張 Receipt 上黎支持本善舉   
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-7 20:58 發表
開估前,記錄善長芳名:

Lighter 300,
Def-lo  20
Tai01ok  20
Denny2000  20
Simonkok 140
血魔  60
Tendertrap 80
Metalazo  40
Haidada  20
金巴 20
Alex007007007 40
Air Supply 40
Dr. Tea  40
...
..........................................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-7 21:02 發表
開估:

有被稱為"中國最美麗的乞丐",在路邊銀行門口行乞。
!師傅,乜呢位姑娘仔係乞兒黎呀,唔緊要,請你老人家揾晚帶佢黎見我,等我傳授一招獨門功夫----------(乞兒煲飯) 過佢,包佢一生受用。

相關搜索目錄: 銀行

依家至知道原來可以網上捐款~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-4-9 21:00 發表
你 post 埋 account number 想幫我洗黑錢?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-4-9 21:00 發表
師兄,任何嘅ebanking、包括一般戶口同信用卡戶口,什至PPS都可以架,咁方便,你都捐多D吖!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-4-9 21:13 發表

你 post 埋 account number 想幫我洗黑錢?
快D遮左佢啦,暴露身份就大檸樂!!

收據到...............

尋日到7-11捐唔到.....

若問前世因  今生受者是
若問後世果  今生作者是

莫道因果無人見  遠在兒孫近在身

I really don't know war Ching.  

好靚喎  俾多D貼士啦

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-4-9 21:13 發表

唔緊要啦, 方便你捐款俾我吖嘛~

引用:
原帖由 def_lo 於 2010-4-10 09:18 發表

師兄,任何嘅ebanking、包括一般戶口同信用卡戶口,什至PPS都可以架,咁方便,你都捐多D吖!
收到喇師兄~

引用:
原帖由 def_lo 於 2010-4-10 09:20 發表

快D遮左佢啦,暴露身份就大檸樂!!
哦, 咁等我搞一搞先~

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-7 20:58 發表
開估前,記錄善長芳名:

Lighter 300,
Def-lo  20
Tai01ok  20
Denny2000  20
Simonkok 140
血魔  60
Haidada  20
金巴 20
Air Supply 40
Dr. Tea  40
...
Denny2000... completed today..
Thanks KMY for bringing another round of fund raising campaign..

In fact, I did this via the hunger 30 website..  very convenient

參考編號 Reference No.  : 208500                                        2010/4/12

捐 款 項 目
Project
捐 款 形 式
Donation Type
金 額
Amount
兒 童 數 目
No. of child
總 數
Total
饑饉三十                                                   
30-Hour Famine                                                                  
一次過捐款
One-off Donation
HK$100-HK$100
總數 Total:      HK$100

其實大家都係好蠢

詹議員都以以都講過
所有女人都係做雞

這個女孩的職業是性工作者
而我地就係做性工人
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

咦?玩完喇?

我果2舊下次聚會交師傅吧,我人唔響香港,好煩下。

引用:
原帖由 Mr.big 於 2010-4-14 15:28 發表
咦?玩完喇?

我果2舊下次聚會交師傅吧,我人唔響香港,好煩下。
好的

師傅。。真係唔好意思。。。。呢排忙到嘔泡。。。。。
0岩0岩先有時間去。。。。捐錢。。。。

青海賬災(紅十字會)500
其中:
Simonkok   200
七少           100
大海           100
glucerna    100

多謝其他綱友贊助賬災!

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-4-23 08:55 發表

師傅。。真係唔好意思。。。。呢排忙到嘔泡。。。。。
0岩0岩先有時間去。。。。捐錢。。。。

青海賬災(紅十字會)500
其中: ...
有心唔怕遲

代 Mr. Big 捐款 $200 青海災民

Tai01ok  20
血魔  60
BBjai  20
Jack-a-lent 100
Toolbox  20

有部份版友未有空 post receipt 上黎
如果係相熟版友無時間做埋D手尾,吩咐Kmy先代付post receipt就可以

very good thanks

使乜估呀,佢識到你呢班人,一定先做情婦!
到年華老去咪做............唉

She should be a 公安 right?

1銀行服務員
2銀行服務員
3銀行服務員

相關搜索目錄: 銀行

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。