推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

呢個女孩兒, 估下佢做盛行 ?

我估是學生 ,是不是??

師傅,不如介紹畀我丫!

雖然無寡佬証,見個面交個朋友先嘛…

回復 77# 的帖子

好主意,對啦,師博,
也介紹給我認識麻,可能她會鐘意我這種類型的多一點
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 Mr.big 於 2010-4-7 14:20 發表
師傅,不如介紹畀我丫!

雖然無寡佬証,見個面交個朋友先嘛…
我100%相信佢唔 likey 你,他有言在先

謝謝你的捐款  ,送你一張 Poster.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 血魔 於 2010-4-7 16:16 發表
好主意,對啦,師博,
也介紹給我認識麻,可能她會鐘意我這種類型的多一點
你中意五味 wor...

回復 78# 的帖子

檳榔西施....我捐20...仲有好多野想捐

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-4-7 18:23 發表
檳榔西施....我捐20...仲有好多野想捐
嘻嘻 ... 不對, 為善最樂,$20

開估前,記錄善長芳名:

Lighter 300,
Def-lo  20
Tai01ok  20
Denny2000  20
Simonkok 140
血魔  60
Tendertrap 80
Metalazo  40
Haidada  20
金巴 20
Alex007007007 40
Air Supply 40
Dr. Tea  40
BBjai  20
Khadafy  60
Mr. Big  200
Jack-a-lent 1 00
Toolbox  20

Total 1,240

祝各位善長 身體健康

善款請捐到 各大銀行 / 上網 / 7-Eleven 予  宣明會 - 饑饉三十

今年饑饉三十,在四月十七日至十八日舉行

相關搜索目錄: 銀行
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

開估:

有被稱為"中國最美麗的乞丐",在路邊銀行門口行乞。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-7 20:58 發表
開估前,記錄善長芳名:

Lighter 300,
Def-lo  20
Tai01ok  20
Denny2000  20
Simonkok 140
血魔  60
Tendertrap 80
Metalazo  40
Haidada  20
金巴 20
Alex007007007 40
Air Supply 40
Dr. Tea  40
...
請各位善長 post 番張 Receipt 上黎支持本善舉

師博你
....................
早點說,在那
我星期六上去打救佢
------------------------------------------------

引用:
原帖由 血魔 於 2010-4-7 22:07 發表
師博你
....................
早點說,在那
我星期六上去打救佢
佢話: 寧為乞儿,不為人妾.

回復 87# 的帖子

我又話話要妾,

一夜性朋友,總可以吧

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-7 21:02 發表
開估:

呢張相我見過喎...........

若問前世因  今生受者是
若問後世果  今生作者是

莫道因果無人見  遠在兒孫近在身

引用:
原帖由 血魔 於 2010-4-7 22:58 發表
我又話話要妾,

一夜性朋友,總可以吧
魔仔唔好咁貪心 la..............

呢D 因住上身呀!
若問前世因  今生受者是
若問後世果  今生作者是

莫道因果無人見  遠在兒孫近在身

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-7 21:07 發表

請各位善長 post 番張 Receipt 上黎支持本善舉   
收據。 

回復 91# 的帖子

都係一句...太監騎馬

上星期半記慈善骰盅、大Dee、冰河和7-siu 共捐宣明會 - 饑饉三十 $800

多謝各位善長

回復 93# 的帖子

還有我同chiu 哥同大海

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-7 21:02 發表
開估:

第二张相女女眼神好邪恶。。心怀不轨就会脸上外露啦。。。

引用:
原帖由 血魔 於 2010-4-8 14:45 發表
還有我同chiu 哥同大海
你地是慈善骰和大Dee的 participator.

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-4-8 14:48 發表

第二张相女女眼神好邪恶。。心怀不轨就会脸上外露啦。。。
我條女有冇?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-8 14:57 發表

我條女有冇?   
耿系无啦。。只有很幸福的笑容。。。

回復 98# 的帖子

除了幸福的笑外,
我還見到師博那張不懷好意的笑容

分明就講,今晚搞到你求生不得,求死不能

引用:
原帖由 血魔 於 2010-4-8 15:03 發表
除了幸福的笑外,
我還見到師博那張不懷好意的笑容
分明就講,今晚搞到你求生不得,求死不能
我就无留意师父啦。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。