推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
今期話洪東是宗師中的宗師,咁佢可能真係直迫教主級數喎!  
其實點解我會對洪東o既實力存有猜疑,係因為之前曾經有讀者問過老黃,問洪東有無資格同無敵打。老黃就話要洪東同無敵過兩招都仲得,但打落去洪東就實輸硬。

That's why 我睇到今期話洪東仲勁過白無涯,我先覺得出奇。。。
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-19 16:23 發表

純粹個人感覺,我覺得韋陀就算點樣無進步都好,九霄 9 章點都可以打得嬴火爆。火爆只係一個後生仔,無理由勁到咁離譜掛?
但先前介紹火爆時,說他天資過人,入門短短四年,己有老烈火八成火喉,如果火爆之前未學過武功,佢肯定是奇材!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-19 16:33 發表

其實點解我會對洪東o既實力存有猜疑,係因為之前曾經有讀者問過老黃,問洪東有無資格同無敵打。老黃就話要洪東同無敵過兩招都仲得,但打落去洪東就實輸硬。

That's why 我睇到今期話洪東仲勁過白無涯,我先 ...
可能是今天的玉郎打到作日的玉郎!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-19 16:23 發表

純粹個人感覺,我覺得韋陀就算點樣無進步都好,九霄 9 章點都可以打得嬴火爆。火爆只係一個後生仔,無理由勁到咁離譜掛?
韋陀當然打贏火爆, 但可能遭遇頑強抵抗, 又或者受到其他人既暗算......

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-19 16:17 發表

白無涯勁過閻王,如果洪東仲要勁過白無涯的話,咁洪東實力就真係直迫教主級數啦。
白無涯話洪東實力在佢之上, 會唔會係謙虛說話????  

引用:
白無涯話洪東實力在佢之上, 會唔會係謙虛說話????  
你係咪都覺得質疑呢?白無涯已經 32 層天,龍虎門入面黎講佢算係勁人級數,應該入到頭 10 位置 !

如今佢竟然話洪東勁過佢一籌,咁洪東有幾勁真係可想而知。。。
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-19 16:59 發表

你係咪都覺得質疑呢?白無涯已經 32 層天,龍虎門入面黎講佢算係勁人級數,應該入到頭 10 位置 !

如今佢竟然話洪東勁過佢一籌,咁洪東有幾勁真係可想而知。。。
東方無敵同老天尊實力相若, 而通天,元始及廣法則齊名, 無理由白無涯會差過洪東............

所以我估計係白無涯係自謙說法....

唉!班正義既朋友今期又玩圍毆。真係世風日下。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-19 17:07 發表

東方無敵同老天尊實力相若, 而通天,元始及廣法則齊名, 無理由白無涯會差過洪東............

所以我估計係白無涯係自謙說法....
老天尊勁過白無涯,白無涯只是32,老天尊起碼35!
我認為白無涯只係講出「事實」,沒有自謙,洪東功力的確超過32層天,但可能又未到東方無敵個級數!

引用:
原帖由 DanChan888 於 2007-4-19 17:10 發表
唉!班正義既朋友今期又玩圍毆。真係世風日下。
今期未玩圍毆啊?你講d警察?咁警察一向都係咁!

我見到白骨兩隻機械手,諗起ING保險個廣告

相關搜索目錄: 廣告 保險

廢功對於醉魔,可能冇乜作用,因為醉魔有「七十二天罡氣」,除非你將佢d手手腳腳斬落嚟,否則佢一樣可以復功!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-19 16:33 發表

That's why 我睇到今期話洪東仲勁過白無涯,我先 ...
這會否就是用了所謂「優化工程的新武功計算程式」計算出來呢?

相關搜索目錄: 工程

有個問題....
老龍D人係咪剩係得白骨識廢人功?
所以四龍同白骨比人捉完都乜事都冇?!!

......
龍虎門討論???
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -12 文不對題 2007-4-19 21:25
  • 冰河 威望 -12 文不對題 2007-4-19 21:25

我唔明邪神點解咁睇得起火爆!!
我唔明火爆憑什麼認為龍虎門既人肯定只是藏起來?
火爆冇理由唔知今次要對付龍虎門D咩人,有幾多人!!烈火祖師又走左,佢又咁肯定龍虎門既人都o係度,走番轉頭,佢唔通認為自己遇到龍虎門既人佢可以一個打九個?要放火,一路走一路放佢既雷火彈囉!!
越睇越唔明!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

我唔明白鷲故意走漏消息,借聖火門對付甲賀派??
佢放哂料俾人地如果人地都唔準備咁真係好去死,到抵佢想借聖火門對付甲賀派,定係想借甲賀派對付聖火門呢?
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-19 20:56 發表
我唔明邪神點解咁睇得起火爆!!
我唔明火爆憑什麼認為龍虎門既人肯定只是藏起來?
火爆冇理由唔知今次要對付龍虎門D咩人,有幾多人!!烈火祖師又走左,佢又咁肯定龍虎門既人都o係度,走番轉頭,佢唔通認為自己 ...
因為火爆有性格,敢作敢言,所以邪神咁睇得起火爆!是真的,如你老細是年青人,火爆這種人,反而會受到重用

佢應該唔知龍虎門有冇人係度,佢本意只是想燒屋攞番個彩!

谷次郎話只要聖火門同羅剎教會面,就可以掌握實證?
證明D咩?證明聖火門識羅剎教?
當時火爆都未放火,聖火門最多就係拆左龍虎門個招牌囉!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-19 21:10 發表

因為火爆有性格,敢作敢言,所以邪神咁睇得起火爆!是真的,如你老細是年青人,火爆這種人,反而會受到重用

佢應該唔知龍虎門有冇人係度,佢本意只是想燒屋?番個彩!
敢作敢言但冇乜腦=衝動!!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-19 21:06 發表
我唔明白鷲故意走漏消息,借聖火門對付甲賀派??
佢放哂料俾人地如果人地都唔準備咁真係好去死,到抵佢想借聖火門對付甲賀派,定係想借甲賀派對付聖火門呢?
這個很簡單,白鷲驚死甲賀派的人,已不在龍虎門,到時就唔可以借老烈火殺甲賀派的人,就諗住走漏消息,希望甲賀派d人都去埋龍虎門,點知人地做個好市民,走去報警!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-19 21:16 發表

敢作敢言但冇乜腦=衝動!!
可能佢藝高人胆大!況且你一睇佢個樣,肯定是聖火門中最聰明,佢咁做一定是計過度過,認為冇事!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-19 17:39 發表

老天尊勁過白無涯,白無涯只是32,老天尊起碼35!
我認為白無涯只係講出「事實」,沒有自謙,洪東功力的確超過32層天,但可能又未到東方無敵個級數!
老黃不如以後都唔好講功力高低既野喇!! 越講越亂!!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-19 21:19 發表

老黃不如以後都唔好講功力高低既野喇!! 越講越亂!!
冇錯,轉頭又可能話王伏虎在洪東之上!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-19 21:19 發表

可能佢藝高人膽大!況且你一睇佢個樣,肯定是聖火門中最聰明,佢咁做一定是計過度過,認為冇事!
佢藝高?如果佢打得贏韋陀+石鐵+鐵青天+王小鷹+王飛鷹,我會話佢藝高人膽大,但可能嗎?如果佢咁打得, 洗鬼聖火門咩!! 一個火爆就得喇!!

如果佢已經係聖火門中最聰明既,...聖火門真係弱智人士集中營!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。