推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

龍虎門討論區

二郎神係咩外功???軒轅驚天訣幾多層天???

下期都係講通天教???

劇情拖得好離譜...=.=

今期

1.二郎神到兵部生事, 並且要帶走黑龍.
2.四龍維護黑龍, 甘願領受刑罰.
3.黑龍不願見四龍受罰, 現身跟隨二郎神離開.
4.離開兵部, 黑龍立時發難攻擊二郎神
5.黑龍以一敵三, 大戰二郎神+魔禮壽+魔禮青.

下期標題---魔鬼拜相

下期封睇落似係無敵同藍浪
睇黎無敵又有新計劃

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-10-26 02:34 PM 發表
睇完今期,感覺上唔睇都唔會係咩損失。

今期主要係講二郎神份人有幾衰格,明明就係自己衰,仲要放狗咬自己 d 教眾,仲要係咬死人,真係衰格到無人有。

另外就係佢連親兄弟都打。四龍係佢親細佬,但二郎神就 ...
今期又係波鐘之作!!
The Flying Finn

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-10-26 10:31 發表

我都唔明蚩尤頂多得30層天.通天教早就滅左佢啦......
其實會唔會是,文殊特登唔支援四龍,令佢失職,到時文殊便有藉口,俾二郎掌管部!

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-10-26 14:43 發表
其實真係"TALL"得太離譜, 如果快2倍就可以好好多, 例如今期克虫等時就浪費了1格; 2兄弟的兇悍樣我就覺得太重複law......:bird:

百年大典我估x'mas一定唔得!!
我差不多可以肯定,百年大典是過年「孖寶裝」!

東方無敵看來會刲藍浪做「丞相」,到時通天教同白蓮都有「丞相」!
但藍浪夠班做「丞相」嗎?

台灣仔依家轉左去Discuss,看來佢遲早在那邊搞事,最慘係個便好多網友,唔知條友的惡行!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-10-26 03:48 PM 發表
台灣仔依家轉左去Discuss,看來佢遲早在那邊搞事,最慘係個便好多網友,唔知條友的惡行!
希望佢以後唔好返來,咁這裡就天下太平!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-10-26 03:48 PM 發表
東方無敵看來會刲藍浪做「丞相」,到時通天教同白蓮都有「丞相」!
但藍浪夠班做「丞相」嗎?

佢宜家仲要轉埋名

老黃話二郎神功力只係稍高黑龍半籌,咁咪即係連 9 關功力都無?大約 8.5 關左右,咁小龍同風雷都可以打嬴佢啦。  
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-10-26 16:25 發表

佢宜家仲要轉埋名
板主呢排唔見你浦頭啊!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-10-26 07:38 AM 發表

百年大典梗係要等成百年啦.....

隨時係下年0既過年「孖寶裝」!

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-10-26 08:25 AM 發表

佢宜家仲要轉埋名
改左叫"墨淵水蓮"

希望佢唔會刺激到每日坐華航黎香港.
發完信之後就番台灣就好....不過機場離佢屋企都幾遠下....

呢兩期睇到各兄弟d劣評真係唔想買,等佢玩埋通天呢段戲先算

今期係度拖書囉=.=打得個幾格...

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-10-26 06:37 PM 發表

改左叫"墨淵水蓮"

希望佢唔會刺激到每日坐華航黎香港.
發完信之後就番台灣就好....不過機場離佢屋企都幾遠下....
仲有另外一個名叫"業火紅蓮",佢哋曾經試過和X人老母用相同的 IP !

上期又話 2 個月後係通天教百年大典

呢期又話 4 個月.............

好亂呀...........

引用:
原帖由 ivan~ 於 2006-10-26 19:17 發表
上期又話 2 個月後係通天教百年大典

呢期又話 4 個月.............

好亂呀...........
希望只係寫左字啦!唔該玉郎下期講清楚是2定4 !

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-10-26 11:37 AM 發表

希望只係寫左字啦!唔該玉郎下期講清楚是2定4 !
其實龍虎門係咪期期用唔同的低能編劇輪姦本書?

引用:
原帖由 百發百中 於 2006-10-26 11:55 AM 發表

其實龍虎門係咪期期用唔同的低能編劇輪姦本書?

為左錢真係乜都做得出......

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-10-26 15:38 發表

英雄所見略同
音樂無界限

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-10-26 18:31 發表

百年大典梗係要等成百年啦.....

隨時係下年0既過年「孖寶裝」!
佢唔係咁離譜啩!依家先農曆九月頭,差不多十六期書俾佢寫,咁都寫唔到百年大典!

之前通天百年大典都未到,又無神神去講陳奪及五大世家仲乜9:bird:??
編劇編到咁撚樣:bird:,遲早好快玩完
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-10-26 11:00 PM 發表

佢唔係咁離譜啩!依家先農曆九月頭,差不多十六期書俾佢寫,咁都寫唔到百年大典!
講下豬油
講下白蓮教
講下火雲邪神
再講埋通天教白骨同老天尊老邪石黑龍加幾兄弟不和

每版畫得 3,4格
16期可能唔夠 tim

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-10-26 03:00 PM 發表
剛剛好呀!

十六期即係四個月

咁今期咪講中囉

上期班低能編劇唔記得用計數機先話兩個月咋!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。