推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

蒼井空

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-7 23:34 發表

估計無錯

果晚陪完你,我返到半島成3點先有房

做完4點想訓,點知聽到雞蹄

原來果到太近隔離民居

真係唔知上面d酒店房係咪一樣聽到
介紹左 X經理俾你唔使等房㗎 ?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-7 23:34 發表

估計無錯

果晚陪完你,我返到半島成3點先有房

做完4點想訓,點知聽到雞蹄

原來果到太近隔離民居

真係唔知上面d酒店房係咪一樣聽到
其實你個OL都好 ,做乜放生?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-7 18:23 發表

頒你一個誠實獎

Even, 我女伴25才,但對比下已十分十 分 ...   
第一眼見到師母,就是跟譚校長差不多

.................結果沒有猜錯,真的是25才!

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-6-8 09:28 發表

第一眼見到師母,就是跟譚校長差不多

.................結果沒有猜錯,真的是25才!  
春天哥。。起得甘早。。。甘耐無見。。好想同你玩番一次。。。不過唔知你哩個星期有無時間啫。。。

引用:
原帖由 metalazo 於 2010-6-8 07:50 發表

明天開始坐船,七月前到
后生仔,果然厲害,一晚把飯堂提供的三個套餐都吃過,

2號餐....淨飲1杯
5號餐....快餐1碟
8號餐....全餐1個

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-8 09:32 發表

春天哥。。起得甘早。。。甘耐無見。。好想同你玩番一次。。。不過唔知你哩個星期有無時間啫。。。
大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

如果你有空可以來啊,歡迎之至!
今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,
Sat松山湖游水。(好似約左你啦)

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-6-8 09:45 發表

大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,
不過周末。。你好似得日頭得閒。。。

引用:

大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,
好勤力啊。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-8 10:38 發表

好勤力啊。。。
我剛休息了差不多一個月了!
還是海哥勤力,夜上早歸!

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 08:43 發表

其實你個OL都好 ,做乜放生?
,我本身諗住去sn,無羅房
引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 08:41 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=11076773&ptid=366693][/url]

介紹左 X經理俾你唔使等房鮁 ?   
間野要人到先比房,無得留住,果日唔知咩事,爆到7彩

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-6-7 07:52 PM 發表

我剛休息了差不多一個月了!
還是海哥勤力,夜上早歸!
兩個都要讚.....

一個係...一月不知肉味...食番夠夲。。

一個係...一萬年太久...祇爭朝夕

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 08:39 發表

人生苦短 ... 遲D唔止聞到飯香啦
呢排特別多童顏,唔知點解?
特別多童顏?, 真的嗎?

引用:

大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,
真佩服, 充足電后的春天哥, 勁!

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-6-8 12:01 發表

兩個都要讚.....

一個係...一月不知肉味...食番夠夲。。

一個係...一萬年太久...祇爭朝夕
你快D买张飞即飞啦。。返离同你一齐去爭朝夕嘛。。。

引用:

大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,

利害,無論精力時間金錢都好佩服

回復 1# 的帖子

如果真係有小空空咁靚,
死都要想辦法死出來
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-7 09:08 PM 發表

特別多童顏?, 真的嗎?
是童顏鶴髮。。就真。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 42# 的帖子

如果係鹤髪, 大海就唔會偷望啦 ...

回復 41# 的帖子

你在dreamland的妖女也是上选

回復 41# 的帖子

我问春天: 茶仔果個夠秤未? 春天話: 係lu ... 係lu ...

茶仔举起兩只手指   ... Kmy 唔明 ... 差兩才? 兩個月?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 21:06 發表
我问春天: 茶仔果個夠秤未? 春天話: 係lu ... 係lu ...

茶仔举起兩只手指   ... Kmy 唔明 ... 差兩才? 兩個月?
20才唔得咩

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 20:58 發表
海哥的標准? 公差好大哦。。。。。, 我要又高又有气質的。。。。

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-6-8 21:13 發表

20才唔得咩
You're right, she's Twenty yrs old la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

蒼井空...........有毛咁正呀師父

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 20:58 發表
寻晚又坐正系我对面同我玩骰盅。。摇摇晃晃又白又大看得我个心都跳左出离。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。