推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

蒼井空

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-6-12 22:37 發表

Bro KMY, did you ask any comment from Bro Lighter about her ?!!

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-6-12 22:55 發表

尋晚重雙飛 tim

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-12 21:06 發表
Quoted

寻晚再问女女:-

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收 ...
可能係我無更正清楚
係無上房,佢地無搞過一Q

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-12 19:28 發表
我都系想知道真相者。。
我亦吾熟女女。。但听她说那情况。觉得她当晚搞到甘夜只拿了300块仲要比钱妈咪会偏向同情她。。
这个场是258, ñ ...
海哥
其實由一開始到而家
你聽完囡囡講完
到已經偏向囡囡果一方
都好似覺得我地係死撐緊

而且係囡囡自己唔肯上房唔肯過夜
佢一句話我果FD好似唔鐘意佢就話要走
咁我真係好想問以你既價值觀囡囡要走唔肯上房應該比幾多?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-12 21:06 發表
Quoted

寻晚再问女女:-

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收 ...
我就真係無我果FD咁厚道
如果係我,我打真係會打電話比媽咪問媽咪應該比幾多,由媽咪講唔駛煩

我果FD當晚又無羅卡片,佢又係果D唔想煩既人
之後星期一佢都有係到回過下POST
但當時都無提過呢件事
如果唔係你地提起我相信呢件事一直石沈大海
就算噚晚我再打比佢問佢
佢已經唔想講,話過左去當買個教訓
有事唔通真係唔好唔出聲唔係為左自己當時既利益
唔通為左自己既名聲都要搞清件事
免得比人招話柄?

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-12 23:38 發表

海哥
其實由一開始到而家
你聽完囡囡講完
到已經偏向囡囡果一方
都好似覺得我地係死撐緊

咁我真係好想問以你既價值觀囡囡要走唔肯 ...
都係果句...真的假不了.....假的真不了....軟的硬不了.....硬的軟不了..
出來玩求開心......真真假假軟軟硬硬有乜所謂

我好同意师父讲话讨论下风月以外的话题。。大家可以分享下经验。。以后或可避免一些不必要的麻烦。。或可以应付得好一点:——

1. 無搞作要收600屬劏客,錯已在蒼井空  --- 客人带女女出去应该是带去卜个快或ON。去吃宵夜只不过是做野前填下肚。。女女跟客人出来就知道会做个快或是ON。。她已期望着500或800.。妈咪亦会收女女出台钱120蚊。。而家搞到两三点先话吾搞女女要500是合理的。。她要600亦可理解。。车钱嘛。。(当然说好是只去吃宵夜之后无野既而女女要去就当别论,)

2. 我傾向相信 FD 付了600,因為蒼井空如此報告有點別有用心,搏當晚海哥 consolate 多點小費 -- 这件事是礼拜三晚女女坐茶兄台时说出来的。。并没有想我给她慰安费。。寻晚她看到我了过来打招呼的。。没有再提这件事。。是我想知多D先再问拒。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-12 23:38 發表

海哥
其實由一開始到而家
你聽完囡囡講完
到已經偏向囡囡果一方
都好似覺得我地係死撐緊

咁我真係好想問以你既價值觀囡囡要走唔肯 ...
你之前在 #83 系甘讲既。。
“我果FD 同佢返酒店房,條囡唔做傾計ONLY,傾左一陣仲話要做
當時做都無做過,大約3點到,請問你地覺得應該比幾錢?”

而家你又话:-
“而且係囡囡自己唔肯上房唔肯過夜
佢一句話我果FD好似唔鐘意佢就話要走”

你个FD前言不对后语。。让人倾向不相信他。。。
你说该比多少钱。。客人带得女女出来就最少都做个快餐500蚊啦。。真系出离同你食野吗。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-13 00:29 發表

你之前在 #83 系甘讲既。。
“我果FD 同佢返酒店房,條囡唔做傾計ONLY,傾左一陣仲話要做
當時做都無做過,大約3點到,請問你地覺得應該比幾錢?”

而家你又话:-
“而且係囡囡自己唔肯上房唔肯過夜 ...
你可唔可以先睇睇#85
噚日係公司回你地,我都係自己行入去茶水間打比果朋友問
我唔可以長時間離開果位,咁問左一部份就回左你地,之後我再打比佢再問多少少
如果因為我既講解令你覺我我朋友有問題,唔好意思,咁係我既問題
因為呢到講野既野係我打出黎唔係佢親身係到留言
佢既立場一早已經唔想提呢件事
如果唔係你地係到提根本唔會知
#83我特登唔去做修改,唔想比人話我改野作故仔,我先再回#85澄清
但估唔到咁都成為一個入罪既藉口

你说该比多少钱。。客人带得女女出来就最少都做个快餐500蚊啦。。真系出离同你食野吗。。<--海哥,你好似無答到我
客人帶得囡囡出街我相信客人都係諗住快餐或過夜
但而家係果囡囡唔肯上房進行快餐式過夜,咁請問以你價值觀呢位客人想上房但囡囡唔肯上要羅600蚊走,你覺得應該比幾多?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-6-12 23:54 發表

都係果句...真的假不了.....假的真不了....軟的硬不了.....硬的軟不了..
出來玩求開心......真真假假軟軟硬硬有乜所謂
本來朋友已經無出聲無提及呢件事,佢自己根本唔想為呢d咁小既事去煩去浪費時間

但有人提出覺得我地有問題咁咪講下

亦都比個機會大家去更了解件事,唔好一面倒覺得我朋友有問題

免得好似前幾版咁比人話,以為我扮野

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-13 00:42 發表

你可唔可以先睇睇#85
噚日係公司回你地,我都係自己行入去茶水間打比果朋友問
我唔可以長時間離開果位,咁問左一部份就回左你地,之後我再打比佢再問多少少
如果因為我既講解令你覺我我朋友有問題,唔好意思,咁係 ...
你而家话女女吾肯上房。。女女跟你地出得离搞到两三点我吾信女女会吾肯上房。。如果女女后来好吾喜欢个客人拒会做个快就走的。。但吾会吾上房。。这样客人可以投诉。。女女要被罚钱的。。所以女女吾会出左离又吾上房。。拒吾想出离既会系K房就会找借口不跟你出来。一般都系话大姨妈突然来左呀甘。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-13 01:02 發表

你而家话女女吾肯上房。。女女跟你地出得离搞到两三点我吾信女女会吾肯上房。。如果女女后来好吾喜欢个客人拒会做个快就走的。。但吾会吾上房。。 ...
好老實講,而家係到再講落去都係我同你既猜測,而且立場已經好明顯,已經唔係中立去討論件事
就算我再講件事,你都祗會搬出更多理由去推測去維護果囡囡
雖然我好唔明點解你覺得一定係我朋友做衰人,一定係佢唔肯比錢,囡囡就一定無問題
囡囡而家就好似好可憐比我地恰得好慘,
究竟果一刻係咪囡囡唔肯上房,我相信件事去到呢到,再問番一次囡囡,果囡囡一定唔會話唔上房
但呢一點到而家你都無提及過,究竟係囡囡要走定係我朋友要佢走
你覺得囡囡跟得我地出黎一定係會上房,咁唔通我地帶得佢出黎就唔一定係上房?
究竟中間發生咩事,你同我又唔在場,唔好意思,可能祗係我唔在場,所以我答唔出佢地點解無上房
呢個世界有好多客,就好似去dup骨有人覺得2果鐘應該簽30蚊先夠4,有人覺得比20蚊先夠
呢件事上你覺得囡囡出左黎唔上房都好,連埋車費應該要比500,我唔敢講你同其他人去玩既人講會認同
囡囡行2-5-8,就算佢比人收左120蚊台費,係我價值觀$350,連車錢有突,

你話佢如果唔想出台佢會用大姨媽呢個藉口如果唔記得既請睇番之前
一開始係房叫佢走果時係佢自己唔走反問我朋友唔過夜,我朋友都感到囡囡唔係太想出去先有此一問
但佢自己唔走咁出完去食野就唔上房
跟住就羅過夜錢,連佢自己都認要收6百,如果咁都覺得囡囡無問題,我真係無話好說
我朋友唔會為呢件事作出回應,我自己亦唔係親身去了解去聽
我唔知我地咩問題令你覺得寧願相信一位夜場囡囡既說話都唔信我地所講
究竟呢一次我地作為客人要比合理既價錢定因為覺得囡囡好似好慘比多d錢做一位派錢既港客
當然你玩得開心覺得值比雙倍係你既事,但而家連基本都做唔到卻要收一個合理既價錢,我真的沒法認同

究竟誰是誰非留番比其他人去定奪,反正我地再討論都唔會得出其他結果,

對事不對人,不會偏幫任何人的

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-13 01:43 發表

好老實講,而家係到再講落去都係我同你既猜測,而且立場已經好明顯,已經唔係中立去討論件事
就算我再講件事,你都祗會搬出更多理由去推測去維護果囡囡
雖然我好唔明點解你覺得一定係我朋友做衰人,一定係佢唔肯比錢 ...
件事其实都好清楚不必再多讨论。。我想简单的总结下,

女女说起当晚搞到两三点只拿了300,她要比上班费用又要比120妈咪觉得好惨,女女我不熟的,跟师兄一样是上礼拜六才见的,我听她说事件倾向同情他但不是偏帮她。

我相信女女真的只拿了300而不是你个FD讲的600。如果她是拿了600她就根本不会投诉。。我也相信她不会拿了600而屈你个FD只比了300.。

我没跟踪到你说的情况,一时就话上左房,只傾计无做。。一时又话无上房。。我觉得好难令人相信你的一边。。。

现在你又将焦点放在“女女不肯上房”反问应该比多少钱。。又讲到去价值观呀甘。。我觉得越讲越远了。。大家就到此为止吧。。再说下去也没意思啦。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-13 08:47 發表

件事其实都好清楚不必再多讨论。。我想简单的总结下,

女女说起当晚搞到两三点只拿了300,她要比上班费用又要比120妈咪# ...
係lu ... 我女朋友個姊妹係鄉下黎左,無蒼井空咁勁,都好正下 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-13 10:16 發表

係lu ... 我女朋友個姊妹係鄉下黎左,無蒼井空咁勁,都好正下 ...   
She's elder sister or younger one ?
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-13 10:16 發表

甘就介绍比我啦。。吾该。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-13 13:45 發表

Fine !  Introduce the elder one to Bro Haidada & Younger one to me la !! hehe !!!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-6-13 12:11 發表

She's elder sister or younger one ?
果個係姨仔,呢個才係我女友
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-13 13:45 發表

你忙不過來的 ...

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-6-13 15:58 發表

Fine !  Introduce the elder one to Bro Haidada & Younger one to me la !! hehe !!!
咪講少啦 ... 你閒閒哋都執幾劑,呢D唔岩你 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-13 18:07 發表

咪講少啦 ... 你閒閒哋都執幾劑,呢D唔岩你 ...   
Maybe she loves to make it with me le !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 114# 的帖子

各位師兄:

小弟甚少回覆,寫不好請見諒!

整件事誰對誰錯也不重要,當事人最清楚!

最痛是誰,不是蒼井胸,不是FD2000...........................................

............................................................也不是Dr.TEA,Lighter。

故事開始:

是我換人仔給FD2000,星期三晚是我幫Dr.TEA在走廊找到蒼井!

是我騙Dr.TEA她是Lake South,而不是River South! 他才吃到好

野! (后來我得到報應 ……)

0730 星期四早上約好七公早餐,我起不來!

0930 獨自去吃早餐。

1000 回房小休一會,創口貼要走她肚子餓了,就過去飯堂對面小小湘

館吃飯!

1200 送她歸家后回來,知道Tea還沒走,在努力第三弄中。

1330 退房,跟TEA和蒼井去了飯堂茶餐廳,吃飯時蒼都沒有提及

吃燒烤事,只是我多口問了,才知沒有ON收了300!吃飽了,天降

暴雨,就開車送她回家,到小區正門,Tea還打傘送她到家門前。

1430 茶仔回到車上,終於惡夢開始!時間尚早就去按腳,在車上

盡是聊有關我們玩樂的過程,直到按腳的房間才知道我的電話不小心

撥了回家,共通話15分鐘。從此我的嚴冬開始了 ,進入冬眠...

:saujai: :saujai: :saujai: :saujai: :saujai: :saujai: :saujai: :saujai:

******革命尚未成功,同志仍須努力!

相關搜索目錄:

沉痛哀悼

春天哥

事至如此,一件污、兩件穢;那就豁出去吧 ...

你退一尺,他進一丈,最終目的還不是把你打入天牢做隻奴隸獸?反了吧 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。