推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

蒼井空

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 10:54 發表

你个FRIEND无上果个。。。

你講之前黑衫要走先果個?

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 14:12 發表

你講之前黑衫要走先果個?
你都九唔答八的!是你们带去吃烧烤,去到两点多。给两百元。没有上的那个啊!第二天,她给妈咪不信没有做快餐。要交$120台费那个啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-11 15:16 發表

你都九唔答八的!是你们带去吃烧烤,去到两点多。给两百元。没有上的那个啊!第二天,她给妈咪不信没有做快餐。要交$120台费那 ...

我真係唔知喎,我去左SN,我果FD又無講,人地有無搞唔駛同我通知我喎

我果FD係K果時已經搵春天幫手換錢,我果FD其實係過夜,

究竟係條囡問題定咩,我唔係當事人唔知道

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 15:35 發表

我真係唔知喎,我去左SN,我果FD又無講,人地有無搞唔駛同我通知我喎

我果FD係K果時已經搵春天幫手換錢,我果FD其實係過夜,

究竟係條囡問題定咩,我唔係當事人唔知道
你个FD最后无带女女ON, 但食烧烤时比妈咪见到拒。。吾信女女无过夜。要比120妈咪.。。女女同我地讲好惨。。食消夜食到成三点。。最后都无带拒走。。只比了坐台小费(200定300?)。。你地吾捻住带女过夜就吾好带人去食消夜啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 15:56 發表

你个FD最后无带女女ON, 但食烧烤时比妈咪见到拒。。吾信女女无过夜。要比120妈咪.。。女女同我地讲好惨。。食消夜食到成三点。 ...
邊有3點,2點鐘已經走左,我肯定佢地返酒店後發左D事

等我問下佢,因為由燒烤街行番酒店條囡唔知鬧咩情緒唔肯行

我同我果FD去到天鵝湖酒店,佢仲係帆船酒店門口,我地係士多諗住買水上去房時飲

問佢要唔要佢又唔理人,跟住之後我就返半島SN,講真我地唔ON點會帶囡走

我唔ON都一早比錢條囡走,我果FD佢都要ON既人,唔係佢都唔會自己一個人要房喇

你地信條囡又好,或者覺得你地覺得我地問題,但我絕對信我果FD唔會特登叫條囡走

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 01:02 AM 發表

邊有3點,2點鐘已經走左,我肯定佢地返酒店後發左D事

等我問下佢,因為由燒烤街行番酒店條囡唔知鬧咩情緒唔肯行

我同我果FD去到天鵝湖酒店,佢仲係帆船酒店門口,我地係士多諗住買水上去房時飲

問佢要唔要佢 ...
半夜2,3,點黑麻麻...仲係燒烤街行返半島...慳果几蚊車費......

係唔係條囡驚比人老笠..驚起上尼..走咗呀。。。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-6-11 17:10 發表

半夜2,3,點黑麻麻...仲係燒烤街行返半島...慳果几蚊車費......

係唔係條囡驚比人老笠..驚起上尼..走咗呀。。。。
佢地住天鵝湖酒店

我打電話問左我朋友,佢講左佢既版本比我知

我唔知條囡講左個咩版本比你地知

我朋友係K房埋單時已經問條囡係咪ON,唔ON既比錢條囡走

但當時條囡唔想走,咁我地去食野時佢就跟埋黎

到食完野兩點,由燒烤街行番酒店條囡唔知鬧咩情緒唔肯行

問佢要唔要佢又唔理人,咁我自己走先去SN

我果FD 同佢返酒店房,條囡唔做傾計ONLY,傾左一陣仲話要做

當時做都無做過,大約3點到,請問你地覺得應該比幾錢?

條囡要收8舊,無做過,3點半都未過要收8舊,你肯唔肯?

最後傾左好玲條囡收左6舊先肯走

我聽完我果FD講都話佢做咩咁ON9

佢又唔想煩,咪當自己買個教訓,反正佢又唔係成日去CP玩

我就同佢講人地唔係咁諗,而家仲要比人覺得我地唔過夜比2百蚊放人咁仆街

呢D事祗得當事人先知道,我果FD之後無同我提過

我同佢玩咁耐佢都係呢D息事寧人既人,唔會投訴

而且佢都話唔通我事後上黎網到同你投訴咩

不過我唔明點解咁都信D囡,寧願覺得我地有問題

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 17:21 發表
我打電話問左我朋友,佢講左佢既版本比我知

我唔知條囡講左個咩版本比你地知

我朋友係K房埋單時已經問條囡係咪ON,唔ON既比錢條囡走

但當時條囡唔想走,咁我地去食野時佢就跟埋黎

到食完野兩點,由燒烤街行番 ...
等我今晚再问下女女先。。拒话无上到房。。只拿了300小费走的。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 17:37 發表

等我今晚再问下女女先。。拒话无上到房。。只拿了300小费走的。。。
我又再更新故事

我朋友同佢係酒店門口擾攘

開頭比5百條囡,條囡要收全數,但我果FD唔肯,之後比齊舊先肯走

大海哥你覺得果一刻我朋友比2舊3舊條囡佢會肯走咩

而家收左6舊仲要係背後咁樣唱人

一開始係房叫佢走佢自己唔走,佢自己開口問過唔過夜我地先帶佢走

錢銀事小,清白事大,大海哥我相信你會分辦事非,唔會好似某人覺得我地有問題就惡言相向

雖然我第一次同你地玩,不過我估唔到我地既信譽數質仲差過一個K囡

因為我唔係當事人,所以岩岩再打比佢開多次重點,所以有呢果更新POST

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 17:45 發表

我又再更新故事

我朋友同佢係酒店門口擾攘

開頭比5百條囡,條囡要收全數,但我果FD唔肯,之後比齊舊先肯走

大海哥你覺得果一刻我朋友比2舊3舊條囡佢會肯走咩

而家收左6舊仲要係背後咁樣唱人

一開始係 ...
所以要搞清楚咯。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 17:49 發表

所以要搞清楚咯。。
兩面各執一詞

根本死無對証

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 17:58 發表

兩面各執一詞,根本死無對証
條囡其實好大食,那晚一回到房已瞓系床叫我過去搞她,但我要用電腦看看誰偷我的東西,唯有叫她先脫光等我檢查,我做完電腦的檢查便去檢查她,見到2舊大肉豚就冇嘜胃口,唯有叫佢去沖涼,我除好衫才入去啦!

之後在床上佢用塊西摩我,我就馬上戴套行事,佢騎射也不錯但就不肯吹,完事時已1點,我立即去沖涼,回來時佢已睡著了;早上下著大雨,我去把窗簾關上時她又起來,問我什麼時間,我話大約5點半,佢就話好想做,咁又被佢強奸了,我帶著淚水去沖涼,回來又只見她已呼呼入睡;直至中午,我的弟弟要吃餐飽,便在她半夢半醒中完事,她今次陪我沖涼後,也只是收公價,沒問我拿車錢喎!

我不知俊2千師兄的朋友是怎樣,但我就沒什麼問題;不過我就不一定會再找她,因為我喜歡矮而A杯的囡囡多一點,太大波我真的受不了!

相關搜索目錄: 電腦
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 17:58 發表

兩面各執一詞

根本死無對証
寻晚再问女女:-

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收600但你个FD只比左300.。。

一个话300, 一个话600.。一个话上左房。。一个就话无上到房。。罗生门。。。

咁又被佢強奸了

甘女女有无封翻封利是比你呀。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-12 11:12 發表

甘女女有は封翻封利是比你呀。。。
OMG !! I gave her a Packet and haven't dail the 112 either !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-12 10:35 發表

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收600但 ...

所以我咪話根本唔會有答案
是但一方講大話根本唔會係呢一刻承認自己講大話
不過我自己識左呢個朋友咁耐,知佢平時去玩既態度
再者我都信我朋友所說條囡係酒店門口唔肯上房,唔係我朋友唔刻過夜
好老實上房果一刻先黎話唔上房,我自己覺得比3百五至4百已經好盡
條囡收2-5-8,我當你坐左兩個平台,當然究竟係咩原因唔上房我真係唔知
因為我都分析過如果佢放飛機要去搵另一個客既都應該會早D
除非係狼狗要佢走,或係果D就算過夜都要幾點前返屋企果D囡
我唔係偏幫我朋友祗不過由果囡囡態度加上我自己朋友既作風去分析我應該信邊果
當然一向夜場囡囡講既野我一向都會抱住質疑既態度,不管呢D事或其他從佢口中得知既事

好多謝那一晚大家讓我們參加你們既派對,雖然以後都再無機會,但畢竟有緣街上遇見亦可點頭微笑打招呼
謝謝

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-12 10:35 發表

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收600但 ...
少安無燥, 真的假不了.
Kmy 就相信FD,因為之前Kmy都在半記遇到類似Case,之前其他版友也有狼狗到酒店拍门事件,
不像是巧合, 而且版友和我(当事人)都不是刻薄的人
我想有部分Club girl係認定Hker易恰,所以放肆
既然佢話想收600, 咁已经有問题.
除了風月, 在呢度談談这种問题是好事
老雀也防坑渠翻艇

師傅:我好同意!

我都系想知道真相者。。
我亦吾熟女女。。但听她说那情况。觉得她当晚搞到甘夜只拿了300块仲要比钱妈咪会偏向同情她。。
这个场是258, 带女女出来卜一野比500女女也够了。。都无搞野女女如果收了600应该吾会讲野。。所以我会倾向相信女女只收了300.

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-12 15:54 發表

所以我咪話根本唔會有答案
是但一方講大話根本唔會係呢一刻承認自己講大話
不過我自己識左呢個朋友咁耐,知佢平時去玩既態度
再者我都信我朋友所說條囡係酒店門口唔肯上房,唔係我朋友唔刻過夜

除非係狼狗要佢走,或係果D就算過夜都要幾點前返屋企果D囡
我唔係偏幫我朋友祗不過由果囡囡態度加上我自己朋友既作風去分析我應該信邊果 ...
I'm very very Lucky.  B'cos she stayed with me until 2:30 on next day and haven't any SMS/phone call over the night.

男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

Quoted

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收600但你个FD只比左300.。。

一个话300, 一个话600.。一个话上左房。。一个就话无上到房。。罗生门。。。

Unquoted

我覺得呢個就係答案.

蒼井空點解無搞作食宵夜要收600 ?(or 原文"提過話想收600") 憑什麼?

而佢說"提過話", 可以演譯為"要脅" or 搞事

FD 是俾$300 或 $600 已不重要。

與海哥觀點有點不同:

1. 無搞作要收600屬劏客,錯已在蒼井空
2. 我傾向相信 FD 付了600,因為蒼井空如此報告有點別有用心,搏當晚海哥 consolate 多點小費.

茶仔真係宇宙最強,床上葉問,炮房殷子丹

見到2舊大肉豚就冇嘜胃口、又無 service, 都可以隨便執三劑,佩服

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-12 21:33 發表

茶仔真係宇宙最強,床上葉問,炮房殷子丹

見到2舊大肉豚就冇嘜胃口、又無 service, 都可以隨便執三劑,佩服   
Bro KMY, did you ask any comment from Bro Lighter about her ?!!

相關搜索目錄:
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-6-12 22:37 發表

Bro KMY, did you ask any comment from Bro Lighter about her ?!!
佢話會出報告 wor ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。