推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 再試潞丹拿

Is this candy the same one from Bali?

呢位糖糖並非CHING說的那位CANDY﹗
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

引用:
原帖由 常客 於 2011-3-2 15:15 發表

Just heard that Candy has left Bali.  Any ching knows where she is ?
She is still in Bali

今午有兩小時空閒上LDN試下甜甜先,果然有笑容;我仲覺得她有少少似電視明星張可怡,不知ching有冇同感呢?
她的技術都算不錯,力度適中,但我是較受力的,故要求加多小小力,又可以呢! 抵讚!

有個多星期無上潞記,昨午有空上去試試新來的甜甜,YOYO見我上到去又專登親自走落樓下買可樂招呼我,她說知我喜歡飲,實在太客氣了﹗ 甜甜雖然入行日子較短,但也很用心去按,應該很快會追得上其他經驗豐富的技師,身材算均等並無裝胸作勢,對于我呢D中年男來講是不過不失,後來見到紅牌JOJO對我說有位hymen師兄和我前後腳先離開,想同佢打聲招呼都無緣,真遺憾﹗發覺近來上幾間足仔都撞到D師兄喎﹗好彩自問無得罪過人啫, 臨走見到又有個新女叫COCO,暫時未知乜料,要下次上去先可了解一吓,係呢loshue師兄你昨天下午幾點上到去㗎?唔通又係跟你前後腳?

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-10 14:48 發表
有個多星期無上潞記,昨午有空上去試試新來的甜甜,YOYO見我上到去又專登親自走落樓下買可樂招呼我,她說知我喜歡飲,實在太客氣了﹗ 甜甜雖然入行日子較短,但也很用心去按,應該很快會追得上其他經驗豐富 ...
咦, hymen ching 好少留言喎.

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-10 14:48 發表
有個多星期無上潞記,昨午有空上去試試新來的甜甜,YOYO見我上到去又專登親自走落樓下買可樂招呼我,她說知我喜歡飲,實在太客氣了﹗ 甜甜雖然入行日子較短,但也很用心去按,應該很快會追得上其他經驗豐富 ...
師兄講得咁好,我都要上去睇下先!

CoCo是否後生的技師!

引用:
原帖由 孔乙己 於 2011-3-10 15:32 發表 師兄講得咁好,我都要上去睇下先!CoCo是否後生的技師!
當時我趕住走無睇清楚,所以不詳﹗

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-10 14:55 發表 咦, hymen ching 好少留言喎.
hymen ching 好多時都喜歡用短信﹗

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-10 15:39 發表
當時我趕住走無睇清楚,所以不詳﹗
打個電話問下APPLE先

引用:
原帖由 孔乙己 於 2011-3-10 15:44 發表

打個電話問下APPLE先
Apple 實話係靚女

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-10 16:18 發表

Apple 實話係靚女
好,一陳上去睇下靚吾靚女先

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-10 15:42 發表
hymen ching 好多時都喜歡用短信﹗
即係問人野多.

回復 239# 的帖子

report something sin ...

YoYo said the name 甜甜 is not correct, should be 田田

I didnt try before, i am such a loyal guy that everytime i went them i still pick the same one Jojo.

引用:
原帖由 hymen 於 2011-3-11 09:45 發表 report something sin ... YoYo said the name 甜甜 is not correct, should be 田田I didnt try before, i am such a loyal guy that everytime i went them i still pick the same one Jojo. ...
極有可能是YOYO的語言上出誤會,那天她對我說是甜甜吧,但普通話這兩字是同音,hymen兄︰那天我真是失覺哂,錯過了和你握手的機會,JOJO應該拍門或打電話給我嘛﹗

相關搜索目錄: 語言 普通話

回復 241# 的帖子

Never mind, I should come over and say thank you instead, but i am a bit shy to do so...

Out of curiosity, I asked YoYo who is the girl serving you in which i found out the actual name of her is 田田.  I even confirm by writing that the name is 田田 .

Have a nice weekend, c hing.

引用:
原帖由 hymen 於 2011-3-12 09:52 發表 Never mind, I should come over and say thank you instead, but i am a bit shy to do so...Out of curiosity, I asked YoYo who is the girl serving you in which i found out the actual name of her is 田 ...
其實叫物名無所謂,上面得幾個人,你點甜甜,佢吾會比糖糖你掛,哈哈

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-12 11:07 發表 其實叫物名無所謂,上面得幾個人,你點甜甜,佢吾會比糖糖你掛,哈哈
甜甜和糖糖都係sweet,  都怕唔會是酸或者苦.

回復 244# 的帖子

咸咸我都唔介意.....

我覺得糖糖甜些,因身裁比較豐滿;甜甜則較苗條。可以因各Ching 之個人喜好而揀選吧!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-12 13:10 發表 咸咸我都唔介意.....
咸咸?我鍾意呀﹗因為我最鍾意 咸咸濕濕,食飯撈汁﹗ D囡囡就最怕我唔咸濕,如果 男人唔咸濕,必定是齋噏﹗

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-12 13:10 發表
咸咸我都唔介意.....
咸咸來形容師兄你是比較恰當些
師兄切密見怪

引用:
原帖由 loshue 於 2011-3-12 14:45 發表
我覺得糖糖甜些,因身裁比較豐滿;甜甜則較苗條。可以因各Ching 之個人喜好而揀選吧!
雖然我有糖尿,我都係中意糖糖!

師兄可否形容甜甜的身材多些!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-12 15:05 發表
咸咸?我鍾意呀﹗因為我最鍾意 咸咸濕濕,食飯撈汁﹗ D囡囡就最怕我唔咸濕,如果 男人唔咸濕,必定是齋噏﹗
吓,我吾成濕架,所以我每次上去都係齋揼!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。