推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 再試潞丹拿

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-29 19:09 發表
弊在個客人客串做男技師不是dup骨而係dup人咁就大鑊
冇咁誇吓嘛,去揼骨輕松下姐,吾係去鬧交、打交、
我地舒文人,吾會旣,

引用:
原帖由 孔乙己 於 2011-1-29 23:44 發表 冇咁誇吓嘛,去揼骨輕松下姐,吾係去鬧交、打交、我地舒文人,吾會旣,
師兄你斯文啫﹗但可能真係有D客咁無品,還帶著滿身骨上去,出唔切爆起上來……
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

昨午上LDN,原想見靚女YoYo 及歲晚按個靚骨迎接新的一年;誰知靚女YoYo放年假,明年才返。唯有由Apple安排子怡為我效勞。
今日都比較疲倦,要求用指力,不用留力,全程攻腰。子怡的技術正如C-hing所講手法正宗,力度不錯。Part I 趁機瞌睡一會,Part II 與子怡吹水,九十分鐘的時間很快過。
在大廳再與各靚女吹水,聯絡下感情並拜個早年。

多谢!!!!!

Long time no see my cup of tea (Yoyo), I went there yesterday and wanted to say “Kung Hei Fat Choy” with her. But she has taken a vacation, so the other boss “Apple” introduced Jojo to serve me. Jojo has been served me before, and her massage skill with medium to great force is suitable to me. After massage, my shoulders felt better and the tire was gone away.
Before I left LDN, I asked Apple what date will Yoyo come back? Apple said "Thursday or Friday".

引用:
原帖由 loshue 於 2011-2-1 08:01 發表
昨午上LDN,原想見靚女YoYo 及歲晚按個靚骨迎接新的一年;誰知靚女YoYo放年假,明年才返。唯有由Apple安排子怡為我效勞。
今日都比較疲倦,要求用指力,不用留力,全程攻腰。子怡的技術正如C-hing所講手法正宗,力度 ...
早2日上去搵子怡,上緊鐘,仲有師兄排緊隊、揾左糖糖,原來糖糖都好好力,仲好鬼細心,等我静雞雞下次再上去試真下先!

搵糖糖點解要静雞雞上去咁鬼崇?

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-2-12 19:23 發表
搵糖糖點解要静雞雞上去咁鬼崇?
吾好比子怡知,吾係比佢話我花心!

引用:
原帖由 孔乙己 於 2011-2-12 21:30 發表 吾好比子怡知,吾係比佢話我花心!
點會唔知啫?BG們得閒無事做就會互相交流嘅﹗

so except 子怡 there any other new good young BG there?
(long time did not go there a;ready, plan to try )
3q

引用:
原帖由 bdfjoli 於 2011-2-15 10:41 發表
so except 子怡 there any other new good young BG there?
(long time did not go there a;ready, plan to try )
3q
I'm not sure "ton ton" still work in here, but her bone skill is very good in up stair spa.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 zerr 於 2011-2-15 11:14 發表 I'm not sure "ton ton" still work in here, but her bone skill is very good in up stair spa.
糖糖當然在啦,要揾她前最好先致電預約,昨天上去同YOYO拜年,見到JOJO和GE兩大紅牌都在,潞記昨天剛剛來了兩個新女,其中一位都幾好樣,另一位正在做事,最搞笑該兩位新員工連芳名都未改就忙於開工,YOYO還認真說叫我幫她們改名,可惜小弟文化水平有限,如果有師兄近日上潞記的話,不妨幫她們諗諗?

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-2-15 11:58 發表
糖糖當然在啦,要揾她前最好先致電預約,昨天上去同YOYO拜年,見到JOJO和GE兩大紅牌都在,潞記昨天剛剛來了兩個新女,其中一位都幾好樣,另一位正在做事,最搞笑該兩位新員工連芳名都未改 ...
今日剛剛去完,Apple叫我試下兩位新員工,一位叫甜甜、一位叫婷婷,婷婷以前做美容、捲捲的長頭髮、樣子怕羞,以前在美容院做女賓多,男賓甚少做,怪不得那麽怕羞,可惜已約了其中一大紅牌,吾係就會去試下佢手骨!

相關搜索目錄: 美容

我都係找GE帮我按多, 有ching可以形容下甜甜嗎?

回復 189# 的帖子

邊一位是甜甜呢?前天即是情人節那天,我只見其中一位,是捲捲的長頭髮有少少金黃色的,另一位正在做事並無露面,我當然是找其中一位紅牌JOJO啦,揼完骨都不想和她們吹水了,因為當天是情人節,中午時在網上見到一位MR.Sorry…嘅帖子,說晚上要和愛妻慶祝情人節,我覺得真有意義,亦有樣學樣買束玫瑰然後同老婆食飯慶祝節日,所以話男人出去玩,玩夠都識得返屋企﹗

根據一位網友提供,長髮捲捲的是婷婷, 另一位新人可能是甜甜, 在這場來來去去的幾個舊人, 很久沒有新面孔.

回復 191# 的帖子

有沒有新面孔並不是問題,最重要就是有位適合自己的技師,相反有時我會對新來的沒有太大信心,有技師在同一場做上一段日子從未離開過,表示該位技師有一定的客路,技術也有一定的水準,在技術方面技師和客人是人夾人緣,有些肯認真用力,但遇上不受力的客人時,可能會弄巧反拙,令客人怕怕,有些雖樣子甜美亦有可能是糖衣毒藥,總之自己個人認為技師按得你舒服,能消除疲勞,談話方面啱自己咀型,已經是很難得,我經常在這論壇提及到的紅牌就是有這種我的標準,我絕不會話見有新女上班又話第一時間沖上去試試,有些人太誇張,今天這里試新女,明天那里試新場,真佩服,我就沒有那麼多的時間,金錢和神﹗

很同意ching的高見, 所以上去多數找同一技師, 適合自己和有默契, 不過有時話事人, 多次來电邀請, 難免间中應酬一次

引用:
原帖由 kot 於 2011-2-18 15:11 發表 很同意ching的高見, 所以上去多數找同一技師, 適合自己和有默契, 不過有時話事人, 多次來电邀請, 難免间中應酬一次
YOYO對我好識做,因她知道我做人專一和性格古怪,從來不會向我胡亂推介,上星期在TST有間非常相熟的SPA就因這種問題令我憤然離去,結果連朋友都無得做,這情況已不是第一次了,因為她向我推介一位從未做過我而我對她毫無好感甚至討厭的技師,該老板娘對我說︰她今天還未開鐘,叫我幫幫忙﹗你話火唔火滾?但如果在潞記有這情況,YOYO最多說不要咁快走,會叫我坐在客聽上陪佢傾陣計先,最難忘去年夏天,有日氣溫高達35度,我上到潞記時,上半身差不多濕透,YOYO見我太熱她親自走落樓下買兩罐汽水上來招呼我,雖然兩罐汽水算不上甚麼,但已深深表露出那份誠意,當她上樓是看見她穿著的低胸T恤露出兩個雪白的北半球,同時兩個北半球亦是佈滿汗珠,非常誘人,當時並沒有用這種歪念去看,只是覺得非常之不好意思﹗

很體貼的招待, 閣下一定的YOYO及apple的恩客,

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-2-18 16:15 發表
YOYO對我好識做,因她知道我做人專一和性格古怪,從來不會向我胡亂推介,上星期在TST有間非常相熟的SPA就因這種問題令我憤然離去,結果連朋友都無得做,這情況已不是第一次了, ...
Yoyo 對你都幾好喎,佢都好耐冇約我出去食飯喇,依排真係比較少去LDN,前日佢打比我話有新技師到,下星期要去探探Yoyo和Apple,唔覺都識咗佢哋2年,真是光陰似箭

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-2-18 18:09 發表 Yoyo 對你都幾好喎,佢都好耐冇約我出去食飯喇,依排真係比較少去LDN,前日佢打比我話有新技師到,下星期要去探探Yoyo和Apple,唔覺都識咗佢哋2年,真是光陰似箭
其實YOYO對個個客人都一樣咁好嘅,要好似慢靈妹妹的講法,之前有位kot師兄還以為我是YOYO&Apple的客,Apple幾年前在別處幫我揼過一次骨咁大把,YOYO就從來無幫我揼過,話時話有機會叫她幫我揼番次先,之前我曾經多次同YOYO講笑話要指定佢揼,揾次認認真真問下佢,睇下有無吹水先,不過我這番言論可能會引起YOYO的忠實FANS不滿㗎﹗

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-2-18 18:09 發表

Yoyo 對你都幾好喎,佢都好耐冇約我出去食飯喇,依排真係比較少去LDN,前日佢打比我話有新技師到,下星期要去探探Yoyo和Apple,唔覺都識鼳\]2年,真是光陰似箭
aero ching 識咁多老闆娘 梗係 靚女梗係book 定ching 個期喇.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-2-18 18:09 發表

Yoyo 對你都幾好喎,佢都好耐冇約我出去食飯喇,依排真係比較少去LDN,前日佢打比我話有新技師到,下星期要去探探Yoyo和Apple,唔覺都識鼳\]2年,真是光陰似箭
aero ching 識咁多老闆娘 梗係 靚女梗係book 定ching 個期喇.

回復 197# 的帖子

我以前時常搵Yoyo幫我按,最初是在富貴足,然後去了凱盟,之後就曼美之和潞丹拿,現在都很懷念她的手骨,尤其是按前列線,她說在棕南海時學的!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。