推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[上樓骨] 再試潞丹拿

C-hing們,呢個場係咪無45度骨架?
喜愛Victoria Secret…您地叫我VS就得!

引用:
原帖由 維多利亞之秘密 於 2010-8-21 01:33 發表
C-hing們,呢個場係咪無45度骨架?
你有未必代表我有~我有未必代表你有,此乃老生常談
有時係 機,緣,巧一齊先得

引用:
原帖由 kot 於 2010-8-16 11:39 發表

'Terrorism' ching
子怡是否很那位很高瘦的?
我只係遇過佢一次,高高瘦瘦的,應該係佢

been LDN once and the bg were too old for me, if u are desperate of relieve and short of money, then this is a good place to visit

去過一次, 都可以但房間好似隔音不足, 做我個BG是中女. 但由於不是常落MK, 所以都係無去 LOO.

JoJo還在嗎?

引用:
原帖由 szetokm 於 2010-8-30 23:28 發表
JoJo還在嗎?
Yes, she's still there.

盈盈好似巳經過檔巴尼島, 曾經想mark她,原來己經走了,許多BG轉場如同風車轉,但不出來去那幾聞.

正如舊的不去,新的不來。各位Ching有無好介紹?

YY推介新人千千,有冇ching試過

讓我試下吧,久聞 LDN 是一間不錯的SPA 場 ,請問各位Ching 此場是否於始創中心對面?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 loshue 於 2010-9-7 12:51 發表
讓我試下吧,久聞 LDN 是一間不錯的SPA 場 ,請問各位Ching 此場是否於始創中心對面?
Yes pls try and report here thereafter..........

前晚走上潞丹拿,可能是星期六關系無乜客,YOYO和技師們正在提早做節開PARTY,又雞又鴨又沙律,比YOYO隊咗幾杯紅酒,結果high high地 ,特別要在此多謝一聲讚助紅酒果位大C兄,THANK YOU﹗ 回鄉很久的小蘭又重返潞丹拿開工,無見一輪比以前更有女人味,豐滿身材溫柔體貼為我按足兩粒鐘,這週末真是吃 喝  玩 樂 爽到痹﹗

相關搜索目錄: 紅酒
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-9-20 04:32 發表
前晚走上潞丹拿,可能是星期六關系無乜客,YOYO和技師們正在提早做節開PARTY,又雞又鴨又沙律,比YOYO隊咗幾杯紅酒,結果high high地 ,特別要在此多謝一聲讚助紅酒果位大C兄,THANK YOU﹗ 回 ...
小蘭數次離開又回歸, 都係LDL適合她多些. 又沒有其它較好的BG, 其實YY及老闆娘的手骨也不錯.可惜她們不再動手.

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-9-20 12:32 發表
前晚走上潞丹拿,可能是星期六關系無乜客,YOYO和技師們正在提早做節開PARTY,又雞又鴨又沙律,比YOYO隊鰲X杯紅酒,結果high high地 ,特別要在此多謝一聲讚助紅酒果位大C兄,THANK YOU﹗ 回 ...
我識另一老闆娘又好喜飲飲紅酒.

No.66 Ching

????

前兩天首次往 LDN,開門是一位可人及有禮的靚女,自我介紹是 YoYo
我與她說我是慕名而來(上網),可否一試千千或 Candy呢?
可惜她們都休息並介紹 Jojo,無問題既然是首次應該聽靚女的話。
Jojo的技術及手法正宗,力度不錯加上熱石推拿,腰及膊頭疲勞盡消。九十分鐘的時間很快過,在大廳與靚女Yoyo吹鴾禲A心情輕鬆,銀包又輕了,但感覺是值得的。YoYo推介下次試SPA,效果會更佳。

對呀﹗JOJO是潞丹拿技師之中身形最嬌小玲瓏的一個,好有小鳥伊人的感覺,而且力度也比得上身材豐滿的小蘭,另外有個叫惠惠的手骨也唔錯,唇紅齒白,親切笑容,總之就是好掂果種。
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

多謝介紹,下次試鵅C

thanks for sharing, c hing

thx

thx

我想問巴里島Joyce身材好D定LDL小蘭好D呢?

引用:
原帖由 567come 於 2010-9-30 00:59 發表
我想問巴里島Joyce身材好D定LDL小蘭好D呢?
I think Joyce is better.

she is oversize, out of proportion

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。