推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[灌水] 這些年來

引用:
原帖由 4eyeman 於 2006-12-7 02:31 PM 發表
TO: 細摩

請問旺輝可以那個媽咪?

Thank a lot.
今晚試多轉, 俾個中肯答案你

My new target!!

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 02:07 PM 發表
我係中淫蟲~~~~~~~~

ps. 想問下版主我地咁吹水法方便嘛~~~~~
冇所謂,吹乜都得,有女介紹入黎吹下!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-7 02:32 PM 發表

今晚試多轉, 俾個中肯答案你
試左未?個晚玩得開心嗎?

引用:
原帖由 fuk 於 2006-12-9 12:09 PM 發表

試左未?個晚玩得開心嗎?
個晚玩到傻左, 又駛大左

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-11 09:28 AM 發表

個晚玩到傻左, 又駛大左
傻得開心冇所謂啦
我早幾日都去完.

回復 #104 細摩 的帖子

寫個報告睇下, 等我學下嘢, Thank a lot............

嘩!!九九吹雞, 遲左入黎報到, sorry sorry

哈哈, 你地都有去我做果個場ga, 會唔會係我黎既呢,你地咩樣ga

引用:
原帖由 cindy999 於 2006-12-11 03:26 PM 發表
哈哈, 你地都有去我做果個場ga, 會唔會係我黎既呢,你地咩樣ga
你不如post張相出黎比佢地睇鵀陬L見過你
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-11 15:39 發表

人地洗廁所o者, 你咁都唔放過人

色~~~~聖誕BBQ好嘛?

相關搜索目錄: BBQ
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-12-11 03:52 PM 發表

人地洗廁所o者, 你咁都唔放過人
你鬞aste咁古怪
果然係高(膠)人
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-11 07:39 AM 發表

一陣彈左阿婆幅相出泥你就知~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-11 16:04 發表
色~~~~聖誕BBQ好嘛?
我無問題, 不過今年可能得我一個入O黎咋喎

相關搜索目錄: BBQ

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-11 16:05 發表

一陣彈左阿婆幅相出泥你就知~~~~
益左佢喇, 以前同親佢去跳舞, 佢次次都唔坐女, 剩係五分鐘去一次廁所, 依家我地終於明白點解

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-12-11 04:15 PM 發表

益左佢喇, 以前同親佢去跳舞, 佢次次都唔坐女, 剩係五分鐘去一次廁所, 依家我地終於明白點解
乜有去過咩????我:bird:

相關搜索目錄: 跳舞
五大有其二

二手買賣
CD推介

cindy~.~"""你玩我咩~.~""叫我唔好同人講, 你又周圍講人知~.~""""
Q:大家聖誕有咩想搞?
A:大家→女
離開,不應再打搞愛人~對不對???

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-11 10:05 AM 發表

乜有去過咩????我:bird:
我証明佢講大話~~~~你以前係咁飲都唔使去廁所的~~~~

係我比你劈到借客遁,借尿遁,借女遁~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-12-11 08:13 AM 發表

我無問題, 不過今年可能得我一個入O黎咋喎
佢地~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 samman149 於 2006-12-11 02:08 PM 發表
嘩!!九九吹雞, 遲左入黎報到, sorry sorry
我好多日前講左過你聽架啦

暗號係 "這些年來" 嘛
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

淫虫就淫虫啦~無分彼此!! 好耐冇上黎報過到先!

回復 #121 老手 的帖子

九九兄,有無上過快活閣,四點前一百二十任飲,是點計.

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-12 11:21 AM 發表

我証明佢講大話~~~~你以前係咁飲都唔使去廁所的~~~~

係我比你劈到借客遁,借尿遁,借女遁~~~~
我有去
不過無阿色咁密
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 ck363 於 2006-12-12 03:48 PM 發表
九九兄,有無上過快活閣,四點前一百二十任飲,是點計.
點解你唔上一次, 問清楚個媽咪呢?

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-12 04:11 PM 發表

點解你唔上一次, 問清楚個媽咪呢?

不過好似奶既多
五大有其二

二手買賣
CD推介

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。