推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] 這些年來

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-12 04:11 PM 發表

點解你唔上一次, 問清楚個媽咪呢?
我都打算去一次,但我想看看有無的C兄去過.

引用:
原帖由 ck363 於 2006-12-12 07:48 AM 發表
九九兄,有無上過快活閣,四點前一百二十任飲,是點計.
大部份場四點前特價都係真的~~不過以一part中唔轉女計~~~

同埋唔可以開名~~~咁你頂倒咯~~~~係幾抵的~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 老手 於 2006-12-12 03:11 PM 發表
淫虫就淫虫啦~無分彼此!! 好耐冇上黎報過到先!
嘩!成個月去左邊呀?食唔小鬼妹啦!

九九兄
好耐無見了 ^^"  我估你都唔記得我....
因只找你1次, 之後結婚好少出來
同埋果時個場硬件唔多掂,
最後都係去返花仔 (不過一年先去1-2次)

細摩兄
乜旺輝場而家囡囡費咁平? 500?
好耐以前了(97時)我記得都係收$1500
(唔知有無比人呃, 不過最後都無出到)
而家真係太少去旺角場了...

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 賴名 於 2006-12-13 11:32 AM 發表
九九兄
好耐無見了 ^^"  我估你都唔記得我....
因只找你1次, 之後結婚好少出來
同埋果時個場硬件唔多掂,
最後都係去返花仔 (不過一年先去1-2次)

細摩兄
乜旺輝場而家囡囡費咁平? 500?
好耐以前了( ...
我有晚玩左5個半鐘, 埋左街鐘, 駛左3000, 你話貴定平?

相關搜索目錄: 結婚

My new target!!

賴兄~~~~我點會唔記得你呀~~~~咁靚仔~~~~~

只係我曾經唔見了兩次電話~~~~很多老友的電話都冇左~~~

所以連大時大節都祝賀唔倒你地~~~

其實果陣做大班都係玩玩下,冇乜所謂~~~~~佐敦場又更難同尖咀場比了~~~哈哈!

我而家都好少玩呀~~~~不過我覺得少玩會好玩d~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-13 11:46 AM 發表

其實果陣做大班都係玩玩下,冇乜所謂~~~~~佐敦場又更難同尖咀場比了~ ...
唔知宜家阿大點呢
係呀,唔玩仲好呀
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-13 03:50 AM 發表

唔知宜家阿大點呢
係呀,唔玩仲好呀
我就係咁諗所以冇乜搵佢野~~~~費事佢又野起來呀~~~

你知佢可以好野下架~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-13 03:43 AM 發表

我有晚玩左5個半鐘, 埋左街鐘, 駛左3000, 你話貴定平?
平囉.....以前旺輝去過一次3個鐘使我$1500, 仲無出街...
所以後期轉戰花仔(個時差唔多價錢)
返來睇下你地dpost又攪到我都心郁郁添

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-13 03:46 AM 發表

其實果陣做大班都係玩玩下,冇乜所謂~~~~~佐敦場又更難同尖咀場比了~ ...
靚鬼咩....起碼從無囡囡愛上我同埋有友誼波打 哈哈
點似各位師兄, 下次一齊出來啤啤佢

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-13 12:48 PM 發表

我就係咁諗所以冇乜搵佢野~~~~費事佢又野起來呀~~~

你知佢可以好野下架~~~~
佢癲添啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-13 06:17 AM 發表

佢癲添啦
所以我都好希望佢真係乖左就好了~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-13 02:57 PM 發表

我都乖了...........
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-13 11:43 AM 發表

話時話果晚我黎之前你已經出左街既拿?

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-13 02:57 PM 發表
叫 得 做 Club 神 , 笨 唔 械 流 o架 ....

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-12-14 05:09 PM 發表

叫 得 做 Club 神 , 笨 唔 械 流 o架 ....
Club神
好耐都無聽過既稱號
拜下先
五大有其二

二手買賣
CD推介

請問聲大家講緊邊位呢???

九九兄您仲記唔記得我呀?
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2006-12-15 12:14 PM 發表
九九兄您仲記唔記得我呀?
長毛哥又點會唔記得呀
不如搞返個退役軍人大集會
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 tailawyau 於 2006-12-15 12:10 PM 發表

Club 神 呀

五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-15 12:21 PM 發表

長毛哥又點會唔記得呀
不如搞返個退役軍人大集會
摩頓臺咪有個囉
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 tailawyau 於 2006-12-15 04:10 AM 發表
唔准咁突然出泥嚇人~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-13 11:46 AM 發表
.....我而家都好少玩呀~~~~不過我覺得少玩會好玩d~~~  
玩少左呀, 哈哈

引用:
原帖由 RexSo 於 2006-12-16 02:32 AM 發表
玩少左呀, 哈哈
噢!舞神啊!

都好丫
搵野大家出黎飲野囉
我都真係好耐無見各位兄弟

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。