推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:26 發表

輕吻就可以.....法式就唔得
有D唔衛生
不過可能到時你都HIGH到唔記得呢D

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-31 10:28 發表

我想輕吻你耳背喎...輕咬你耳珠...
我都會鐘意.....我最敏感是後頸.大腿兩側.腰.突別是腋下........當然乳頭和陰戶不算

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:31 發表

我都會鐘意.....我最敏感是後頸.大腿兩側.腰.突別是腋下........當然乳頭和陰戶不算
係呢D位置輕吻...輕輕呼氣

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 10:28 發表

有D唔衛生
不過可能到時你都HIGH到唔記得呢D
可能啦............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:31 發表

我都想吻IRIS的腋下
IRIS的腋下應該香噴噴

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 10:33 發表

我都想吻IRIS的腋下
IRIS的腋下應該香噴噴
我老公好鐘意錫的....佢話有種女人香味喎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:36 發表

當然啦....令人精神為之一振
IRIS果個一定非常香,好好聞

好索好索

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:36 發表

睇相真係完全唔似四十幾歲師奶
你身材真係好fit
真係好想睇吓你全相
你D頭像相又唔係話好暴露
但係又好sexy喎

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 10:38 發表

當然啦....令人精神為之一振
IRIS果個一定非常香,好好聞
我唔知呀......不過有好多男人都會在我坐巴士或地鐵時都眼金金望著我的腋下

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:42 發表

我唔知呀......不過有好多男人都會在我坐巴士或地鐵時都眼金金望著我的腋下
個個都想索.....想一親香澤

Iris 女神又換左新頭象,好sexy,如果冇左條褲仔就更引人入性喇!

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-31 10:42 發表

睇相真係完全唔似四十幾歲師奶
你身材真係好fit
真係好想睇吓你全相
你D頭像相又唔係話好暴露
但係又好sexy喎
要用好多錢好多時間去Keep 嫁

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:44 發表

但係IRIS係呢樣事業真係做得好成功呀
無白費過

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-31 10:44 發表

我好鐘意望下D女人既耳仔同頸位...之後先至到佢對波...
所以什麼男人都會有

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 10:45 發表

但係IRIS係呢樣事業真係做得好成功呀
無白費過
還有好多野鐘意食都唔可以食

唔用手指用脷得無!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:46 發表

還有好多野鐘意食都唔可以食
你最鍾意都係食腸仔啫
呢個有好多俾你食...食到你飽為止

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2010-12-31 10:46 發表
唔用手指用脷得無!
我驚我會立即全身軟晒............

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 10:48 發表

你最鍾意都係食腸仔啫
呢個有好多俾你食...食到你飽為止
我要大腸呀..............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:53 發表

我要大腸呀..............
都有呀
你要既...多多都有

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:44 發表

引死仔咩都值啦
單係呢度超多師兄為你瘋狂就值回票價

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。