推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 10:54 發表

都有呀
你要既...多多都有
其實都有幻想過給一個又粗又長還鑲了銖的男人不斷地抽插.....應該會好舒服

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:53 發表

我要大腸呀..............
鮑汁燴大腸

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 10:59 發表

其實都有幻想過給一個又粗又長還鑲了銖的男人不斷地抽插.....應該會好舒服
鑲了銖唔會頂住咩

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-31 10:59 發表

引死仔咩都值啦
單係呢度超多師兄為你瘋狂就值回票價
我只是貪靚咋....又怕老公去滾

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 11:01 發表

鑲了銖唔會頂住咩
唔會嫁.....好舒服的......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:02 發表

我只是貪靚咋....又怕老公去滾
我係你老公既...真係淨係有你係身邊就夠

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 11:03 發表

我係你老公既...真係淨係有你係身邊就夠
我還要日日吸乾佢.等佢唔好有精力和精液益其它女人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:06 發表

你老公都比你柞乾啦
係時候柞乾埋我,HAHA

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:06 發表

好方法今晚返去就吸乾佢

引用:

吸乾佢唔夠喉既吸我啦
我細佬愈吸會愈大
愈吸會愈多白汁架

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-31 11:10 發表

好方法今晚返去就吸乾佢
我晚晚都會主動吸吮他的JJ,春袋和後庭.....如他有反應我就會主動坐上去.........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:14 發表

我晚晚都會主動吸吮他的JJ,春袋和後庭.....如他有反應我就會主動坐上去.........
"如他有反應"......見到呢句覺得IRIS好似好慘咁

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-31 11:13 發表

吸乾佢唔夠喉既吸我啦
我細佬愈吸會愈大
愈吸會愈多白汁架
禁快就出汁???????禁我點算好

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 11:15 發表

"如他有反應"......見到呢句覺得IRIS好似好慘咁
他現時真的不是晚晚都得.............真的好慘嫁

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:14 發表

你好狼喎
照理無可能冇反應
你咁攪佢分分鐘精盡人亡

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:15 發表

如果真係唔小心比你吹爆左
梗係黎第2 ROUND....第3 ROUND....

果然係一個好老婆

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:17 發表

他現時真的不是晚晚都得.............真的好慘嫁
唔緊要....我幫你  哈哈
其實一係你唔好晚晚搞佢囉...等佢休息下先

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:15 發表

梗係冇咁快啦
我同女友平時連埋前戲加扑埋差唔多個半鐘
如果一晚兩鑊仲耐
試過一晚嚟兩鑊攪左3個鐘

你同老公扑野時間好短架咩

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-31 11:19 發表
你同老公扑野時間好短架咩
有時他好快的......都不夠15分鐘就射精

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 11:18 發表

唔緊要....我幫你  哈哈
其實一係你唔好晚晚搞佢囉...等佢休息下先
但我都會晚晚想要嫲

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:43 發表

有時他好快的......都不夠15分鐘就射精
對住iris咁好功力又係難控制d既

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:45 發表

但我都會晚晚想要嫲
咁無辦法喇.....iris
你真係要搵我地幫手至得....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。