推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 jumboleung 於 2011-1-10 08:55 發表
你去街街呀?
是呀.....有個朋友從外國回來過年.......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 08:56 發表

咁你咪可以約佢飲杯茶,傾吓計囉!最近你先生點呀?有無回番氣呀?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 08:56 發表

早晨呀..

早晨...iris ..

iris..你位朋友是男或女 ?

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-10 09:07 發表
iris..你位朋友是男或女 ?
女人一個...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 09:13 發表

那女朋友會有在家留宿嗎..
如是..你老爺真系忙..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 09:13 發表

咁你係咪日日都要陪住佢嫁???

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-10 09:15 發表

那女朋友會有在家留宿嗎..
如是..你老爺真系忙..
當然不會啦...............

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-10 09:24 發表

咁你係咪日日都要陪住佢嫁???
不會啦.....兩天左右

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 08:28 發表
早晨呀.........男人...........
早晨呀.........女人
fans向Iris報到

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-10 09:27 發表

早晨呀.........女人
fans向Iris報到
早晨.........馬高哥

morning iris~

gd morning iris & everybody

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 09:26 發表

不會啦.....兩天左右
呢2晚有冇大戰到呀?

引用:
原帖由 vaderchow 於 2011-1-10 09:31 發表
morning iris~
早晨.......咸王

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-10 09:31 發表

呢2晚有冇大戰到呀?
只有星期六晚咋......................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 09:33 發表

但滿唔滿足到先?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 09:33 發表

咁星期日Iris點過呀........又要自己攪掂咁慘呀

Good morning, Iris.

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-10 09:35 發表

但滿唔滿足到先?
當然唔得啦..................好快完

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-10 09:35 發表

咁星期日Iris點過呀........又要自己攪掂咁慘呀
咁都無辦法嫁...............給老公睇住我自慰他都唔起頭

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 09:42 發表

當然唔得啦..................好快完
IRIS出街個時多唔多後生仔望嫁??

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-10 09:36 發表
Good morning, Iris.
早晨....................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 09:43 發表

咁都無辦法嫁...............給老公睇住我自慰他都唔起頭
俾我睇丫~~~
我一定起到頭~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。