推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 12:53 發表

我要學師兄你改名先得
其實用頭像我會最易記

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 13:04 發表

個陣同咩人試過
朋友?同事?
朋友,同事都試過......和客戶都試過

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:06 發表

朋友,同事都試過......和客戶都試過
佢地真係幾生修到

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 13:05 發表

IRIS真係好識享受......搞到我舉旗致敬
就像你們男人鐘意聞女人著過的底褲胸圍道理一樣

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 13:07 發表

佢地真係幾生修到
未結婚是可以選擇的.................

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:07 發表

就像你們男人鐘意聞女人著過的底褲胸圍道理一樣
女人着過的胸圍底褲真係會香
IRIS果D加埋你既西水
真係索一索精神哂

出街....走先....
byebye

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-1-8 13:15 發表
出街....走先....
byebye
bye...................

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 13:10 發表

女人着過的胸圍底褲真係會香
IRIS果D加埋你既西水
真係索一索精神哂
我每天都有好多分秘物的..............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:17 發表

我每天都有好多分秘物的..............
俾我地搞到咁....

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 13:19 發表

你咁講我會好想要你d絲襪同底底架
唔好引我啦
IRIS搵次影低你濕哂既底底俾我地睇下

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:17 發表 我每天都有好多分秘物的..............
咁先至做到「拍吱,拍吱」既效果嘛

走先啦.....男人......下星期見.........Bye

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 13:23 發表

好似p.20頁有
再唔係就p.30/p,31
你搵下
唔該哂師兄
p.20.......真係好正

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:25 發表
走先啦.....男人......下星期見.........Bye
byebye......iris

我開左新名喇,我係GN02752970呀
話想要你尿尿相那個,希望你記到我啦

IRIS又走左.....岩岩上網佢就走左

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。