推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:03 發表
同樣的.........星期一早上8:30發圖......想要請pm你們的e-mail給我.........記得要有e-mail地址......上次有幾個只說想睇圖片.但就沒有留下address..............17號早上8:30止
pm左啦........記得e多幾張呀

引用:
原帖由 hkhamham 於 2011-1-15 10:01 發表
正常丫 香港環境咁細
你唔去開房同老公玩
只好搵人同你玩
給陌生人非禮或撫摸是幾刺激的.....特別容易濕........

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-15 10:06 發表

pm左啦........記得e多幾張呀
收到啦............馬高

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 09:58 發表

一定會是好舒服.......好鐘意大手牚又厚肉的男人
我隻手牚都幾大幾厚肉架,不過相信都揸唔晒妳對波波啦

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-15 10:09 發表

我隻手牚都幾大幾厚肉架,不過相信都揸唔晒妳對波波啦
手指粗不粗???????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:11 發表

手指粗不粗???????
普通啦............一隻手指唔夠咪用兩隻囉,
再唔夠咪再加一隻囉,呢個問題好易解決姐

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-15 10:15 發表

普通啦............一隻手指唔夠咪用兩隻囉,
再唔夠咪再加一隻囉,呢個問題好易解決姐
想起用兩隻好粗的手指抽插我濕轆轆的陰道時..........好舒服....正

iris .我都 pm 鬻A..
我隻手掌大..但手指幼長...
可以插得更入你陰道..勾起手指..在你 g點施壓..左右勃動..令你淫水流得更多出來.

回復 5544# 的帖子

PM already, 今次可唔可以上中leg各一張, 等大家可以砌下你...出黎..^.^

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:17 發表

想起用兩隻好粗的手指抽插我濕轆轆的陰道時..........好舒服....正
有機會等我俾妳試下我d手藝啦

回復 5553# 的帖子

用兩隻手指頂住你, 手指公岩岩會係一點附近, 可以去摸摸下..索索下..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:17 發表

可能去左洗手間解決噃
等我黎幫下手啦

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-15 10:30 發表

可能去左洗手間解決噃
等我黎幫下手啦
回來啦..................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:45 發表

回來啦..................
咁快趣就玩完........夠唔夠架妳

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-15 10:48 發表

咁快趣就玩完........夠唔夠架妳
入左老板房呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:03 發表
同樣的.........星期一早上8:30發圖......想要請pm你們的e-mail給我.........記得要有e-mail地址......上次有幾個只說想睇圖片.但就沒有留下address..............17號早上8:30止

already done, please send more sex photos, thnaks !!!!

引用:
原帖由 daviddengwa 於 2011-1-15 10:50 發表

already done, please send more sex photos, thnaks !!!!
你最鐘意睇什麼相片????我的邊部份

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:51 發表

你最鐘意睇什麼相片????我的邊部份
上邊啦加d下邊,要正面再睇見背面...就最鐘意啦
講笑咋..........妳全身我都一樣咁鐘意

Good morning sexy iris

引用:
原帖由 alexong2184 於 2011-1-15 11:00 發表
Good morning sexy iris
早晨........alexong

記得都send給我呀,more sex photo, 已pm妳

引用:
原帖由 smray2008 於 2011-1-15 11:04 發表
記得都send給我呀,more sex photo, 已pm妳
o.k...............

Last time you come to Malaysia with your hushband or alone? Will you come to Malaysia again?

Send photo to me also pm you now

引用:
原帖由 alexong2184 於 2011-1-15 11:07 發表
Last time you come to Malaysia with your hushband or alone? Will you come to Malaysia again?
上次是和老公一齊,住在 Batu Ferringhi 的 Lone Pine 酒店,你知在哪裡嗎? 間酒店好靚

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。