推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 smray2008 於 2011-1-17 10:38 發表
收到了,好想大大力楂住妳對波,D相是妳老公影的嗎?
是呀........當時是在洗手間用花灑自慰

早呀,我re 左你上次給我相啲電郵,可否給我最新的,謝

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 10:43 發表

是呀........當時是在洗手間用花灑自慰
hi~早晨~妳好!!

引用:
原帖由 you8899 於 2011-1-17 10:47 發表
Iris姐姐, 收到喇D 相
做咩著住衫黎洗白白呀~~ 咪洗唔乾淨囉~
跟著就除洗光自慰.........都有影底相片

引用:
原帖由 熙云 於 2011-1-17 10:48 發表
hi~早晨~妳好!!
早晨.......................

回復 5676# 的帖子

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 10:54 發表

我都pm左妳啊~麻煩妳睇下~thx

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 10:54 發表

妳人氣好勁啊~妳引死d男人喇

早晨iris 我都收到妳花灑自慰照片......真系好正!!!引死人幾時有 一絲不掛 肉照???thx

Hi Iris
多謝你d濕身相, thank you!
唔知幾時可以收到你d自慰嘅濕西相呢!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 08:25 發表
早晨呀.....男人....收到我的相片後記得在這裡回覆下我.....希望你會鐘意我穩約的乳頭和毛毛啦................
hihi iris, 我剛剛PM左你喇
我都想要你既乳頭同毛毛相呀

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-17 11:09 發表

hihi iris, 我剛剛PM左你喇
我都想要你既乳頭同毛毛相呀
你過左時間才PM我喎............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 11:16 發表

你過左時間才PM我喎............
唔好意思呀
你知我係你忠實fans嚟架嘛
我今朝比較忙而家先online咋
請見諒

引用:
原帖由 武將 於 2011-1-17 11:06 發表
早晨iris 我都收到妳花灑自慰照片......真系好正!!!引死人幾時有 一絲不掛 肉照???thx
我們認識耐些先啦

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-17 11:21 發表

唔好意思呀
你知我係你忠實fans嚟架嘛
我今朝比較忙而家先online咋
請見諒
我星期六早上已叫你們PM我....今天是星期一....兩天時間啦
SORRY.....這樣對其它人好不公平.........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 10:27 發表

多謝飛天猪.................
我係金$豬呀..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 11:25 發表

我星期六早上已叫你們PM我....今天是星期一....兩天時間啦
SORRY.....這樣對其它人好不公平.........
oh, too bad, 我星期六上左大陸on唔到line

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-17 11:30 發表

我係金$豬呀..
SORRY........金錢猪...........

回復 5686# 的帖子

好呀~等待妳irisc9~

多謝D咁正喞相,真正係放路溪錢引死人。
你D毛毛都好長喔,果然係陰毛長,性慾強。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 09:51 發表

有機會再send張全裸毛毛高清照片給你
D相好正呀,有高清裸照相記住預埋我呢!!

入黎同iris打聲招呼先

IRIS早晨呀 收到你D相啦,多謝哂你
咁樣若隱若現好正,如果見到你咁自慰真係即刻要捉住你大戰幾穫

Iris, your bottom is getting more and more attractive

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。