推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-15 12:45 發表
嘩,iris又令到我係公司起哂頭,又唔打得j,你話點算呀
鐘意嗎??????????????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:46 發表

鐘意嗎??????????????
十分十分鍾意啦,我都好想奶完你妹妹同你狗仔下

青蛙佬=gary2610.......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:45 發表 想不想揸下?????????
想呀..................

我想彈下你pet pet

相關搜索目錄: Pet

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-15 12:47 發表

十分十分鍾意啦,我都好想奶完你妹妹同你狗仔下
希望有機會啦..............

引用:
原帖由 活死男 於 2011-1-15 12:48 發表
我想彈下你pet pet
你好似第一次上來.......是嗎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:48 發表

希望有機會啦..............
機會係你俾既姐,你唔俾我地點想都冇機會

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:49 發表

你好似第一次上來.......是嗎
不是啦, 你都有比相我...親受的

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-15 12:49 發表

機會係你俾既姐,你唔俾我地點想都冇機會
上次次有機會給你們.....但只有兩個男人

引用:
原帖由 活死男 於 2011-1-15 12:50 發表

不是啦, 你都有比相我...親受的
o.k...................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:50 發表

o.k...................
你的pet pet, 用來推車真係一流 ~~

引用:
原帖由 活死男 於 2011-1-15 12:52 發表

你的pet pet, 用來推車真係一流 ~~
其實會否肥左少許

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:50 發表

上次次有機會給你們.....但只有兩個男人
希望第日重有機會啦 iris今日幾點放工呀??

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-15 12:54 發表

希望第日重有機會啦 iris今日幾點放工呀??
1:00左右.....你呢?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:54 發表

其實會否肥左少許
看個人喜好, 你這個剛剛好, 摧
你想比個佬渣波定渣pet 呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:55 發表

1:00左右.....你呢?
3~4到,之後去打波

引用:
原帖由 活死男 於 2011-1-15 12:57 發表

看個人喜好, 你這個剛剛好, 摧
你想比個佬渣波定渣pet 呢
當然兩樣都想啦................

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-15 12:59 發表

3~4到,之後去打波
打籃球????????????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 13:01 發表

當然兩樣都想啦................
好高難度 wo...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 13:01 發表

打籃球????????????
係呀,其中一種興趣,另一種就係做愛
好期待你星期一d相呀iris

引用:
原帖由 活死男 於 2011-1-15 13:02 發表

好高難度 wo...
要求都不算高..............

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-15 13:03 發表

係呀,其中一種興趣,另一種就係做愛
好期待你星期一d相呀iris
想緊貼什麼相

如果可以影到你全身or妹妹就好了,可以sexy既動作就更好啦

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-15 13:11 發表
如果可以影到你全身or妹妹就好了,可以sexy既動作就更好啦
想想啦....................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。