推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

我想試下iris嘅美腳
好白好滑

引用:
原帖由 Danny1997 於 2011-1-17 14:48 發表

想親你全身, 由頭到脚, 由外到內, 仲要先幫你按按摩, 彼此鬆馳一下先
按哪裡摩哪裡先..................

引用:
原帖由 neofai10 於 2011-1-17 14:48 發表

哈哈.. 試過先知,,
就算射都要你受下苦先..haha
點樣受苦呀.................

用舌尖掃蕩你濕透嘅恥毛,應該會...........

iris ..平時會去那地區行街街多

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-17 14:52 發表
用舌尖掃蕩你濕透嘅恥毛,應該會...........
慢慢掃下先....再聞聞我從陰道裡發出來的濃烈鮑魚味道.......

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-17 14:53 發表
iris ..平時會去那地區行街街多
銅鑼灣.尖沙咀.旺角,中環........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 14:48 發表

還有好多恥毛..............
iris姐姐 等我可以一路鍚你d恥毛然後再舐你d鮑魚汁...正呀

昨天你在 sogo ?

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-17 14:56 發表
昨天你在 sogo ?
沒有呀................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 14:49 發表

按哪裡摩哪裡先..................
當然是上下其手, 又搓你乳房又摸你鮑魚啦

可能終日幻想在街遇到...識錯人添..
到時就偷襲你

嗅覺官能會驅使我用盡舌頭上每一味蕾去緊貼你肥大嘅陰唇,好溫柔咁找尋你嘅豆豆

iris姐姐 你幾時去我公司食飯呀!!! 等我可以大飽眼福呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 14:50 發表

點樣受苦呀.................
令到你全身軟哂..好痕好癢..哈哈

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-17 14:58 發表
可能終日幻想在街遇到...識錯人添..
到時就偷襲你
你千祈唔好認錯人呀..............

引用:
原帖由 neofai10 於 2011-1-17 15:05 發表

令到你全身軟哂..好痕好癢..哈哈
你唔好吊我引啦.......我會死嫁

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-17 14:58 發表
嗅覺官能會驅使我用盡舌頭上每一味蕾去緊貼你肥大嘅陰唇,好溫柔咁找尋你嘅豆豆
你已經令我陰道裡很痕癢啦...............已經有些西水慢慢從陰道裡滲出

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:06 發表

就係令你慾仙慾死睇正嘛...之後你叫我快d入你架啦..
好奸..哈哈
係呢你有無msn果d..?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:06 發表

咁我大力大力吊你好唔好?

期待你吊引時發出嘅嗲叫~~~~~~~~

引用:
原帖由 Danny1997 於 2011-1-17 15:09 發表

咁我大力大力吊你好唔好?
唔好住.......你先大力揸我對乳房,一路舔吮我已漲起的陰唇先啦,,,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-17 15:09 發表
期待你吊引時發出嘅嗲叫~~~~~~~~
我已不由自主扭動著,,,,,雙手已搓著自己對乳房,,,,,,,,,,,,,,,,陰唇已開合開合著.........

再多嘅西水我也可以盡舔,只怕舔盡後嗰一道深處嘅空虛,要你自己用肉手,指尖嘅靈巧去自我發洩,獨自淫叫!

真想聽一下iris姐姐你自慰!
Check pm pls

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。