推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

收到了!一雙淫腿果然一流!
快啲講下尋晚等我自我慰藉一番

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-21 08:56 發表

我收唔到相相呀..
你有冇準時pm我?

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-21 09:01 發表
收到了!一雙淫腿果然一流!
快啲講下尋晚等我自我慰藉一番
個司機哥哥用手指抽插我的陰道囉

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 09:04 發表

你有冇準時pm我?
有呀..仲係#6217留左言話想睇相嫁..

引用:
原帖由 森巴6號 於 2011-1-21 09:00 發表
我走啦88 !!!!!!!!
點解這麼早就收工

早晨...iris ..收到你靚相 tks
相中的底褲是否留給 jame 兄留念嗎 ?
jame .指插你陰道時..你有呻吟大叫嗎..?
有你向 jame 兄回禮...heheheh

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-21 09:06 發表

有呀..仲係#6217留左言話想睇相嫁..
你再pm你的e-mail睇下你有冇講大話

Iris真係要快啲搞個活動先得,我嘅手指已經蠢蠢欲動

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 09:07 發表

你再pm你的e-mail睇下你有冇講大話
pm左喇..我冇講到大話..

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-21 09:06 發表
早晨...iris ..收到你靚相 tks
相中的底褲是否留給 jame 兄留念嗎 ?
jame .指插你陰道時..你有呻吟大叫嗎..?
有你向 jame 兄回禮...heheheh
條褲仔仔留了給他.......不能呻吟呀..因為車中還有其它人

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-21 09:09 發表

pm左喇..我冇講到大話..
O.K Check 你真的無講大話.已重發.........收到嗎?????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 09:09 發表

條褲仔仔留了給他.......不能呻吟呀..因為車中還有其它人
收到喇..對令腳真係令人有好多幻想...

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-21 09:07 發表
Iris真係要快啲搞個活動先得,我嘅手指已經蠢蠢欲動
有冇好提議??????????

女神 我己收到啦 謝謝
我一陣會去老闆間房打飛機~~

引用:
原帖由 活死男 於 2011-1-21 09:14 發表
女神 我己收到啦 謝謝
我一陣會去老闆間房打飛機~~
你老板是否女人呀............

車中有其他人?竟然係咁?

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-21 09:19 發表
車中有其他人?竟然係咁?
我坐車頭.....他們睇不到的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 09:22 發表

我坐車頭.....他們睇不到的
架車除左你同你老公..仲有邊個呀

嘩!危險駕駛?
超級分心喎

Iris

Photos received.

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-21 09:23 發表
嘩!危險駕駛?
超級分心喎
但好刺激......好有偷情感覺

有咩提議?吾.............你邊頭出沒多先?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 01:25 發表 但好刺激......好有偷情感覺
嘻嘻!如果係咁,巴士/地鐵淩辱你啦不如*\(^o^)/*

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-21 09:30 發表

嘻嘻!如果係咁,巴士/地鐵淩辱你啦不如*\(^o^)/*
我會無問題.............

下個活動就巴士或地鐵啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。