推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-21 09:36 發表
下個活動就巴士或地鐵啦!
但好多乘客出出入入喎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 09:37 發表

但好多乘客出出入入喎
咁先多D人可以同一時間摸到你嫁嘛

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 01:37 發表 但好多乘客出出入入喎
要好好計劃,一定好好玩!
Pm u

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-21 09:40 發表

咁先多D人可以同一時間摸到你嫁嘛
是好多其它乘客以為我給男人非禮唔夠胆出聲.......他們幫我報警呀

收到相喇iris姐
james就好啦
佢一手渣車一手插你呀?
後座應該睇到佢伸手過你果邊架喎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 01:43 發表 是好多其它乘客以為我給男人非禮唔夠胆出聲.......他們幫我報警呀
呢個係其中一個隱憂,要你嘅服裝配合

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-21 09:44 發表
收到相喇iris姐
james就好啦
佢一手渣車一手插你呀?
後座應該睇到佢伸手過你果邊架喎
Jame用左手反手插我

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-21 09:47 發表

呢個係其中一個隱憂,要你嘅服裝配合
怎樣服裝配合???????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 09:43 發表

是好多其它乘客以為我給男人非禮唔夠胆出聲.......他們幫我報警呀
而家香港人咁怕事..懶得過都唔會報嫁

回復 6381# 的帖子

Iris, 揾個機會想同你喺公共交通公具內向你攻擊可以嗎? 不如揾渡輪去愉景灣? 又或者坐360在高空向你攻擊如何?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-21 01:56 發表 而家香港人咁怕事..懶得過都唔會報嫁
小心駛得萬年船!!!(¬_¬)

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 09:48 發表

Jame用左手反手插我
你琴日咩打扮呀, 形容吓等我幻想吓丫
短裙冇著絲襪? 著高踭鞋定係boot呀

上次我提議拉埋你老公一齊去超市你又唔制

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 01:51 發表 怎樣服裝配合???????
一個唔可以太起眼嘅打扮!
Pm u ^^

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-21 10:00 發表

你琴日咩打扮呀, 形容吓等我幻想吓丫
短裙冇著絲襪? 著高踭鞋定係boot呀
長毛中褸,短上衣,超短裙,魚網絲襪和高跟鞋.沒穿褲仔無帶胸圍

Iris, good morning
your 底褲仔加魚網襪 photos already got it,
so sexy and make me so hard

Dear Iris, already Pm you again, please send your another sexy photos to me, thanks!!!

引用:
原帖由 daviddengwa 於 2011-1-21 10:04 發表
Iris, good morning
your 底褲仔加魚網襪 photos already got it,
so sexy and make me so hard
多謝你鐘意.............

引用:
原帖由 daviddengwa 於 2011-1-21 10:06 發表
Dear Iris, already Pm you again, please send your another sexy photos to me, thanks!!!
你以前睇過我什麼相片

洗白白及兩張先
但想睇你的大奶頭及黑森林妹妹

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 10:07 發表

多謝你鐘意.............
SURE support you alway la

引用:
原帖由 daviddengwa 於 2011-1-21 10:14 發表
洗白白及兩張先
但想睇你的大奶頭及黑森林妹妹
大奶頭和黑森林妹妹的相片我還未發過喎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 10:19 發表

大奶頭和黑森林妹妹的相片我還未發過喎
你唔係星期六發過一次咩?
果日我上左大陸冇online
星期一爬番文再問你你都唔肯send比我

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 10:04 發表

長毛中褸,短上衣,超短裙,魚網絲襪和高跟鞋.沒穿褲仔無帶胸圍
嘩........咁既衣著真係引死人
好想摸你粒乳頭

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。