推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:12 發表

入左我都不會給他這麼容易出來啦
係咪入左要俾低的精液先肯放先

iris姐姐 我要返工啦...下次傾過 88

見到你啲相真是相立刻同你做^^

引用:
原帖由 asiaisa 於 2011-1-25 11:13 發表
我們就無咁好性福
所以你們不要攪到我濕晒......我的分秘物會留晒起絲襪的褲檔上....益晒老爺

引用:
原帖由 ahkit 於 2011-1-25 11:14 發表
moring iris,have a good day!
早晨.......猫頭鷹

引用:
原帖由 wkeung20 於 2011-1-25 11:14 發表

係咪入左要俾低的精液先肯放先
是要好多好多...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:14 發表

其實點解男人這麼鐘意聞女人胸圍.底褲.絲襪的呢?
其實係情意結,我地唔一定享受到女人身體,不過女人貼身之物,同樣可以帶比我地興奮,
就好似分泌物,因為係iris你既

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-25 11:14 發表
iris姐姐 我要返工啦...下次傾過 88
bye............車仔

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:16 發表

所以你們不要攪到我濕晒......我的分秘物會留晒起絲襪的褲檔上....益晒老爺
iris,真係想試下你呢個年齡既女仔會係點大食法

引用:
原帖由 asiaisa 於 2011-1-25 11:15 發表
要吸乾吸淨嗎
還要它慢慢流出來,讓我再搽抹在我的陰唇上和陰蒂上

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:17 發表

是要好多好多...............
入油咁入你應該都係全程吸住架啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:19 發表

還要它慢慢流出來,讓我再搽抹在我的陰唇上和陰蒂上
iris你介唔介意吞晒佢?

引用:
原帖由 asiaisa 於 2011-1-25 11:18 發表
但我地更喜歡令你出晒水,
對絲襪已經有少少濕左啦.............

引用:
原帖由 wkeung20 於 2011-1-25 11:20 發表

iris你介唔介意吞晒佢?
好多時我都會吞晒老公的精液的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:21 發表

今晚你老爺有賺啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:21 發表

岩晒啦,呢個時候拎把較剪開個窿就可以滑入去俾精你啦

IRIS
其實你想唔想做個JJ選舉大賽呀
各brother可以send JJ相俾你"選"wow

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 10:57 發表

o.k..........明白啦
又係offie  食生果當lunch ah?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:23 發表

好多時我都會吞晒老公的精液的
真係好老婆,我gf唔得,佢頂唔順陣味
其他人既你又鍾唔鍾意?

引用:
原帖由 enjoyfuntime 於 2011-1-25 11:24 發表
IRIS
其實你想唔想做個JJ選舉大賽呀
各brother可以send JJ相俾你"選"wow
選妃咁選

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。