推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-25 13:02 發表

如果要tea一tea出聲
點解呀????????

引用:
原帖由 neofai10 於 2011-1-25 13:04 發表
午安啦..
唔知今日iris..食左腸仔未呢..
早晨......................

IRIS,你食邊款沙律?
係生果定係菜?

引用:
原帖由 boycum 於 2011-1-25 13:04 發表
就是變了這裡的“女神”呀!!!

怎麼會有這樣一個又靚(雖然我沒緣見到,只是聽這裡的師兄形容),人又好,皮膚又白又滑,身材又好,但骨子裡又淫淫的。。。女神??!!

妳不要說很多c9都是這樣,因為我真的 ...
都是多謝你們大家的支持.....我一開post時還怕會無人理我添

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-1-25 13:08 發表
IRIS,你食邊款沙律?
係生果定係菜?
今天是雜菜呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 13:06 發表

女上男下你說得對,因為女人才知道自己邊個位置最舒服,但狗仔式我都好鐘意,因為感覺是插得入啲
我想同你玩坐蓮喎, 可以一路磨你兩粒乳頭
一路望住你個淫樣係咁叫床
你對波拋吓拋吓個神態應該會好吸引人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 13:09 發表 今天是雜菜呀
如果講飽....食菜定生果飽D?

但是我老婆鐘意女下男上
她話會如容易種她g點

irisc9 收到相啊,無得頂啊,睇完硬晒呢!
我睇到第二張相後面好似有兩支拐仗,唔知有無睇錯,你當時隻腳受傷?

iris食唔飽唔緊要..
性方面飽就最緊要啦..哈哈

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-25 13:10 發表

我想同你玩坐蓮喎, 可以一路磨你兩粒乳頭
一路望住你個淫樣係咁叫床
你對波拋吓拋吓個神態應該會好吸引人
我都希望會有機會............

引用:
原帖由 alex9972500 於 2011-1-25 13:11 發表
但是我老婆鐘意女下男上
她話會如容易種她g點
各人感覺不一啦.................

引用:
原帖由 neofai10 於 2011-1-25 13:14 發表
iris食唔飽唔緊要..
性方面飽就最緊要啦..哈哈
最慘都唔飽呢................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 13:07 發表

點解呀????????
梗係送外賣俾Iris啦
白汁大紅腸........啱唔啱口味呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 13:07 發表

點解呀????????
妳係中環, 我係上環.....5係好遠姐...如果真的有機會我地可以tea下

如果同到你ml就正啦><

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 13:16 發表

咁大劑.....................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 13:16 發表

要嘅呢度大把人想餵飽妳啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 13:14 發表

我都希望會有機會............
黑心D講句
咁其實要等你老公對你唔住定係等佢不舉我地先有機會呀

引用:

我都想餵飽你..可惜無機會..

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-25 13:19 發表

要嘅呢度大把人想餵飽妳啦
我都知.....

IRIS...你答埋我條問題好唔好....
食菜定生果飽D....(沙律)
我想LUNCH試下咁食...

好啦.......收工啦.....男人....明天見...去剪頭髮

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 13:21 發表

我都知.....
玩時玩...要識得返屋企ah....lady

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 13:26 發表
好啦.......收工啦.....男人....明天見...去剪頭髮
886   ......lady

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。