推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

早晨。iris。已經收到相。好正哦。
又有新頭像。差唔多見到妹妹喎,好sexy呀

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-25 12:40 發表
早晨。iris。已經收到相。好正哦。
又有新頭像。差唔多見到妹妹喎,好sexy呀
早晨呀.......................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 12:39 發表

這類相我都有.....我老公幫我影的.............
你老公都有操刀啊!難怪IRIS愛上影相啦

我都是覺得你正好多

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-25 12:41 發表

你老公都有操刀啊!難怪IRIS愛上影相啦
作為留念呀.....我們連做愛相都會間中影嫁

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 12:36 發表

睇情況啦..................
Lady....食生果ah?........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 12:43 發表

真係情到濃時,咩野都肯為愛人去做 ,呢D就係[愛].
我都要出門啦,聽日再傾過 ,BYE BYE.IRIS

Hello Iris女神!!

幾天沒上來原來發生了很多事呢!!超羨慕james兄。。。

妳每次換的頭像一次比一次性感,越看越硬!!!

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-25 12:47 發表

真係情到濃時,咩野都肯為愛人去做 ,呢D就係[愛].
我都要出門啦,聽日再傾過 ,BYE BYE.IRIS
bye....................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 12:43 發表

做緊愛郁緊架啵, 咁D相咪唔清囉?
你應該拍片

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-25 12:46 發表

Lady....食生果ah?........
今天食沙律

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-25 12:51 發表

做緊愛郁緊架啵, 咁D相咪唔清囉?
你應該拍片
又清楚喎.........老公影的

引用:
原帖由 boycum 於 2011-1-25 12:50 發表
Hello Iris女神!!

幾天沒上來原來發生了很多事呢!!超羨慕james兄。。。

妳每次換的頭像一次比一次性感,越看越硬!!!
多謝你...........猫女女

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 12:53 發表

又清楚喎.........老公影的
cut左樣send嚟睇吓丫
有冇狗仔式既相

妳真的變神級了!
真想做妳的私人助理,每天躲在妳枱底

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 12:51 發表

今天食沙律
好健康....下午會5會頂5住要tea?

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-25 12:54 發表

cut左樣send嚟睇吓丫
有冇狗仔式既相
一定有機會,,,,,,,,,,,等我cute晒個樣子先

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-25 12:57 發表

好健康....下午會5會頂5住要tea?
唔會.....習慣了

引用:
原帖由 boycum 於 2011-1-25 12:57 發表
妳真的變神級了!
真想做妳的私人助理,每天躲在妳枱底
什麼叫做變神級呀

D囡囡話最正既體位係坐蓮, 自己左右磨可以自己控制磨最sensitive既位
反而狗仔式可以比男士大大力插但係磨果個位冇咁準
其實係咪架呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 12:59 發表

唔會.....習慣了
如果要tea一tea出聲

午安啦..
唔知今日iris..食左腸仔未呢..

就是變了這裡的“女神”呀!!!

怎麼會有這樣一個又靚(雖然我沒緣見到,只是聽這裡的師兄形容),人又好,皮膚又白又滑,身材又好,但骨子裡又淫淫的。。。女神??!!

妳不要說很多c9都是這樣,因為我真的沒見過∼

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-25 13:00 發表
D囡囡話最正既體位係坐蓮, 自己左右磨可以自己控制磨最sensitive既位
反而狗仔式可以比男士大大力插但係磨果個位冇咁準
其實係咪架呢
女上男下你說得對,因為女人才知道自己邊個位置最舒服,但狗仔式我都好鐘意,因為感覺是插得入啲

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。