推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:32 發表

當然有啦...............
係咪所有色系既吊帶c襪iris你都有先??

引用:
原帖由 asiaisa 於 2011-1-29 11:33 發表
但出面睇唔到有水印,等我比個前日report比Iris先
什麼report????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:31 發表

唔會掛....怎會有味道?我次次自慰前後都會清洗的
咁佢可能會射精落去, 乾左之後, 等你自慰個時再偷睇你, ----->咁樣做都唔奇呀

真係好開心 女神回歸呀

陣間我都去海運行街啵
你今日衣著係點呀?
睇下撞唔撞到你?
(如果你見到一個男仔對住你摸鼻可能就係我撞到你呢   )

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-29 11:34 發表

係咪所有色系既吊帶c襪iris你都有先??
當然不是啦..................

引用:
原帖由 akirakong 於 2011-1-29 11:34 發表
真係好開心 女神回歸呀

陣間我都去海運行街啵
你今日衣著係點呀?
睇下撞唔撞到你?
(如果你見到一個男仔對住你摸鼻可能就係我撞到你呢   )
早晨呀........林先生

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:33 發表

我間中都會著.但T-back 不是太舒服的
間中都會露一次比人睇下

我女友D內衣好老土
我都想佢SEXY D

iris, 62 有無日日係門口罰企.....

引用:
原帖由 十年之後 於 2011-1-29 11:36 發表
我女友D內衣好老土
我都想佢SEXY D
你買給她啦.................

引用:
原帖由 asiaisa 於 2011-1-29 11:36 發表
26個日,我未話晚上要去check電掣的
咁個晚就個同女仔上去左旺角的某一賓館

上到去,佢就幫我洗白白

我當然唔可以偷懶

先幫佢檢查2粒燈掣

試下function有無壞

上上下下,左左右右
開心嗎???????????

will ur husband buy for u?

引用:
原帖由 jjjaverjaver 於 2011-1-29 11:37 發表
iris, 62 有無日日係門口罰企.....
什麼叫做62

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:38 發表

你買給她啦.................
男人入內衣店我覺得不是太好....
比人話變態

引用:
原帖由 yuy 於 2011-1-29 11:40 發表
will ur husband buy for u?
他經常都會的....不如你換個一個新頭像啦.這個我不知道怎樣稱呼你

引用:
原帖由 十年之後 於 2011-1-29 11:40 發表

男人入內衣店我覺得不是太好....
比人話變態
我老公經常這樣的...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:41 發表

佢已經習慣啦!
但係都羨慕佢有個好老婆(iris)帶佢入去
因為我咁大個人都未入過去一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:41 發表

他是陪你入嗎?
有女仔一齊入還可以
我係呢個區識左個師兄,佢老婆在尖咀賣內衣
我都好想去睇下佢

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 11:43 發表

佢已經習慣啦
yes.........他鐘意邊個款就買回來叫我著給他睇

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 11:43 發表

佢已經習慣啦!
但係都羨慕佢有個好老婆(iris)帶佢入去
因為我咁大個人都未入過去一次
有時他自己去嫁...........他行街見到鐘意就會買.晚上放在床上我就明嫁啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:41 發表 他經常都會的....不如你換個一個新頭像啦.這個我不知道怎樣稱呼你
call me利物浦pls!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:46 發表

有時他自己去嫁...........他行街見到鐘意就會買.晚上放在床上我就明嫁啦
真係貼心既老公啊

引用:
原帖由 十年之後 於 2011-1-29 11:45 發表

他是陪你入嗎?
有女仔一齊入還可以
我係呢個區識左個師兄,佢老婆在尖咀賣內衣
我都好想去睇下佢
你米去囉.....................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。