推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 08:36 發表 早晨....男人......好多謝這麼多人支持我....我都覺得好開心但我覺得這個pk 太不守信,需然張相片影不到我的樣子,但這個是我們基本的遊戲規則,大家成年人出來開心應該有分吋,應該有道德.你們叫我以後怎會再搞活動 ...
we're poor guys, bro!But support u, iris!

有冇情趣內衣呀, 如果你著, 老爺實流晒精

嘩...仲以為自己有問題
原來好多師兄對紫色都有偏愛

引用:
原帖由 yuy 於 2011-1-29 11:08 發表
we're poor guys, bro!But support u, iris!
多謝.....................

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-29 11:12 發表

Gd Morning Iris,
又一个星期終於可以再同您傾計,過去嘅unhappy唔請尽快忘記,誠信係最重要嘅,希望快happy番!!!
By the way,仲想問問Iris,我幅头像吾知 ...
o.k.....大patpat

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-29 11:13 發表
嘩...仲以為自己有問題
原來好多師兄對紫色都有偏愛
鐘意紫色怎會有問題呢??????????????

引用:
原帖由 asiaisa 於 2011-1-29 11:21 發表
Iris自己喜歡咩色
我最鐘意黑色厘士

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:20 發表

鐘意紫色怎會有問題呢??????????????
iris衣櫃仲有咩野[秘密武器]

引用:
原帖由 yuy 於 2011-1-29 11:08 發表
你可否換個另一個頭像?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:18 發表 多謝.....................
i've changed my icon la, iris
hope u can remember me!

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 11:23 發表

iris衣櫃仲有咩野[秘密武器]
自慰棒囉............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:24 發表

老爺會唔會偷自慰棒奶呀??

i also like lace too, very sexy!!!
i like both black and white in color

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:24 發表

唔止咁少啊,有冇吊帶絲襪啊

引用:
原帖由 asiaisa 於 2011-1-29 11:25 發表
因為有水都唔洗比人睇到呢??
我鐘意黑色厘士是因為性感和高貴.但黑色就好現我的分秘物在褲檔上

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-29 11:26 發表

老爺會唔會偷自慰棒奶呀??
唔會掛....怎會有味道?我次次自慰前後都會清洗的

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 11:28 發表

唔止咁少啊,有冇吊帶絲襪啊
當然有啦...............

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-29 11:30 發表

我就最鐘意啲布少到連隻鮑魚& Breast都包吾晒嘅T-back同Bra(透明布料)
Iris吾知您喜歡Ma?
我間中都會著.但T-back 不是太舒服的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。